رفتن به مطلب

تحلیل شخصیت شماره 91 ... Anooshe

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 68
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

درک و فهم بالا :ws3:

اعصاب پایین :whistle:

مرسی:ws3:

خودت بی اعصابی:w000:.... این همه اعصاب:w000:... اعصابم خیلیم بالاست:w000:(امیدوارم تونسته باشم به انداره کافی بی اعصاب برخورد کرده باشم:ws3:)

• Like 2
لینک به دیدگاه

انوشه :ws3:

با چی شورو کنم انوش؟ :w02:

من انوشه رو دوس دارم, این خیلی مهمه!!! :ws3:

با انوشه خوش میگذره ,

خوش برخورده,

مغروره,

زود رنجه خیلی,

نزاشته خوب بشناسیمش ,

انوشه شاید حضورش گاهی حس نشه ولی هست, اگر جریانی پیش اومده باشه ازش خبر داره مطمئن باشین :ws3:

مودب و دارای ی سری اصول... رفتارش بت میگه حد خودتو بدون بچه! ( در مورد همه نه! در مورد اونایی ک لازمه!)

پر توقع,

خودخواه,

خودشو میشناسه و سعی میکنه همونجوری ک میخاد و فک میکنه درسته باشه.. ینی رو رفتارهاش دقیق فکر میکنه.. ,

سعی میکنه مقبول باشه و کسی از دسش ناراحت نشه ولی اگه کسی خوده انوشه رو ناراحتش کرد دیگههه انوشه ناراحت شده تموم شد رفففففففف :ws3:

محکم, مستقل, ولی اعماقه تهش حساس, ک البته از محکم بودنش کم نمیکنه ,

حفظ ظاهر خوبی داره, مثلن تو لحظه میتونه نشون نده ک دلش میخاد خفت کنه! یا از دستت ناراحته یا عصبانی‌ه یا... ,

آویزون, خنگ, بچه گاگول, روانی, نیست!!!:ws3: چیزی ک الان خیلی ها هستن ,

بازم میگم انوشه نمیزاره بشناسیمش :w02: یعنی در یه مواردی درون‌گراست (لازم نیس آدم حتما یا برونگرا یا درونگرا باشه, می‌شه جفتش باشه:دی)

انوشه جزو معدود افرادیه ک من دوس دارم ببینمش, باهاش حرف بزنم, باهاش خوش بگذرونم و.. حتا هفته ب هفته... من کم پیش میاد دلم بخواد کسیو زودتر از چننننن مااااااه یه بار ببینم!!(این الان تعریف از انوش بود با توضیح شفاف:ws3:)

دیدرتو دیخ دیخ دیبونه :ws3::aghosh: :icon_gol::icon_gol:

پ ن: کیبورد پارسی‌ ندارم و این یعنی چشمم درومد:/ اگه غلط املایی داره تقصیر گوگله خنگه! من تا جایی‌ ک دیدم تصحیح کردم:ws3:

• Like 5
لینک به دیدگاه
انوشه :ws3:

با چی شورو کنم انوش؟ :w02:

من انوشه رو دوس دارم, این خیلی مهمه!!! :ws3:

با انوشه خوش میگذره ,

خوش برخورده,

مغروره,

زود رنجه خیلی,

نزاشته خوب بشناسیمش ,

انوشه شاید حضورش گاهی حس نشه ولی هست, اگر جریانی پیش اومده باشه ازش خبر داره مطمئن باشین :ws3:

مودب و دارای ی سری اصول... رفتارش بت میگه حد خودتو بدون بچه! ( در مورد همه نه! در مورد اونایی ک لازمه!)

پر توقع,

خودخواه,

خودشو میشناسه و سعی میکنه همونجوری ک میخاد و فک میکنه درسته باشه.. ینی رو رفتارهاش دقیق فکر میکنه.. ,

سعی میکنه مقبول باشه و کسی از دسش ناراحت نشه ولی اگه کسی خوده انوشه رو ناراحتش کرد دیگههه انوشه ناراحت شده تموم شد رفففففففف :ws3:

محکم, مستقل, ولی اعماقه تهش حساس, ک البته از محکم بودنش کم نمیکنه ,

حفظ ظاهر خوبی داره, مثلن تو لحظه میتونه نشون نده ک دلش میخاد خفت کنه! یا از دستت ناراحته یا عصبانی‌ه یا... ,

آویزون, خنگ, بچه گاگول, روانی, نیست!!!:ws3: چیزی ک الان خیلی ها هستن ,

بازم میگم انوشه نمیزاره بشناسیمش :w02: یعنی در یه مواردی درون‌گراست (لازم نیس آدم حتما یا برونگرا یا درونگرا باشه, می‌شه جفتش باشه:دی)

انوشه جزو معدود افرادیه ک من دوس دارم ببینمش, باهاش حرف بزنم, باهاش خوش بگذرونم و.. حتا هفته ب هفته... من کم پیش میاد دلم بخواد کسیو زودتر از چننننن مااااااه یه بار ببینم!!(این الان تعریف از انوش بود با توضیح شفاف:ws3:)

دیدرتو دیخ دیخ دیبونه :ws3::aghosh: :icon_gol::icon_gol:

پ ن: کیبورد پارسی‌ ندارم و این یعنی چشمم درومد:/ اگه غلط املایی داره تقصیر گوگله خنگه! من تا جایی‌ ک دیدم تصحیح کردم:ws3:

راجع به اون قسمت قرمز شده فقط یه کلوووم بگم خیلی میخوااااااامت چون واقعا کاری که کردی سخت بوده مرسی:4564:(احساساتی شدم:sad0::4564:)

بسی تحلیل جالبناکی بود:ws3:... اینکه گفتی نمیزاره بشناسیمش بسی جالبناک تر ایشاا.. بعد از پنجمین سالگرد دوستیمون به نیت 5تن تمام و کمال دیگه منو میشناسین:ws3:

اگه تو این هفته برنامه نذاریم با بچه ها یه کاری میکنم همیجا بیای پست بذاری از انوشه متنفرم:4564:... خواهش میکنم جدی بگیر:ws3:

خوشحالم که بچه گاگول، آویزون، خنگ و روانی به نظر نمیام:ws28:... یعنی نوشتارت تو حلقمممممممممممم خیلی باحال بود:ws3: ( دارم فکر میکنم اگه 1% یکی از اینا بودم پا میشدی بیای اینجا بنویسی مثلا خیلی دختر گاگولیه؟!!!:ws38::ws28:)

خیلی مرسی از نظرایی که دادی:w36: کلا میدونی احساستِ لطیفمو نسبت به خودتو همه اون 5تن:(87):

دوووددِت داااااالم دَدالتااااااا ( ترجمش با خودت:ws3:)

پ ن : زبان شیرین اَدَ بَدَ

• Like 4
لینک به دیدگاه
ا

آویزون, خنگ, بچه گاگول, روانی, نیست!!!:ws3:

منم خواستم اینا رو بگم دقیقا :ws3:... گفتم بقیه دخترا میان میخونن فکر میکنن خودشون هستن ناراحت میشن :whistle:

• Like 3
لینک به دیدگاه
منم خواستم اینا رو بگم دقیقا :ws3:... گفتم بقیه دخترا میان میخونن فکر میکنن خودشون هستن ناراحت میشن :whistle:

با تشکر فراوان از شما:ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه
دقیقا موضوع از این قراره که میخوام ببینم این روز اولی کدوم یکی از دوستای جیگرطلام بدون دعوت میان ! به جان انوشه توام یکی از همونا بودی:ws3:

من نفهمیدم بالاخره برون گرام یا درون گرا؟!:ws38:

مرسی از تحلیل بسیار خوبتون:ws3:

بازم تشریف بیارین اینوراااا:ws3:

خوب حالا به اونایی که روز اول میان چی جایزه میدی؟:w02:

منظورم از درونگرا اینکه مثلا کسی که خیلی نمیشناست و مثلا جزو رفقای خفن فابریکت نیس عمرا اگه بذاری بفهمه ناراحتی یا دپرس یا داغون و اینا!

میتونی ظاهرتو جلو ملت حفظ کنی!

یه چیزی هم یادم رفت بگم

شخصیت محکمی داری.اینو مطمئنم:w16:

• Like 3
لینک به دیدگاه

سلام

مهمون ناخونده دارین خانم :5c6ipag2mnshmsf5ju3

انوشه دختری مهربون

خوش برخورد در عین حال جدی

مسئول و مدیر

یه کم مغرور

به نظرم از اون دسته ادمایی که حتی اگه از کسی خوششم نیاد ظاهر قضیه رو حفظ میکنه و تو ذوق طرف نمیزنه

یه کم به نظرم حساس و زودرنج میاد

شاد و بسیار فعال

دلسوز(مخصوصا در قبال دوستاش)

نشست و برخاست باهاش و دوست دارم ....

برات ارزوی شادی و سلامتی میکنم امیدوارم همیشه خنده رو لبات باشه :icon_gol::icon_gol:

• Like 4
لینک به دیدگاه
خوب حالا به اونایی که روز اول میان چی جایزه میدی؟:w02:

منظورم از درونگرا اینکه مثلا کسی که خیلی نمیشناست و مثلا جزو رفقای خفن فابریکت نیس عمرا اگه بذاری بفهمه ناراحتی یا دپرس یا داغون و اینا!

میتونی ظاهرتو جلو ملت حفظ کنی!

یه چیزی هم یادم رفت بگم

شخصیت محکمی داری.اینو مطمئنم:w16:

:w02:یه چیز خووووب... یکم فکر کنم ببینم چی جیزه بدم بهت خبر میدم:ws3:.. شاید امکانات:ws3:( میتونی از فروغ یا سچید یا نکار یا کتی بپرسی درجه خوبیه امکاناتو:ws3:)

آره کاملااااااااااااااااا درسته:ws3:..گاهی با این اخلاقمم خودمم میرم سرکار!:ws38:

مرسی ی ی ی ی ی ی:icon_gol:

• Like 3
لینک به دیدگاه
سلام

مهمون ناخونده دارین خانم :5c6ipag2mnshmsf5ju3

انوشه دختری مهربون

خوش برخورد در عین حال جدی

مسئول و مدیر

یه کم مغرور

به نظرم از اون دسته ادمایی که حتی اگه از کسی خوششم نیاد ظاهر قضیه رو حفظ میکنه و تو ذوق طرف نمیزنه

یه کم به نظرم حساس و زودرنج میاد

شاد و بسیار فعال

دلسوز(مخصوصا در قبال دوستاش)

برات ارزوی شادی و سلامتی میکنم امیدوارم همیشه خنده رو لبات باشه :icon_gol::icon_gol:

خیلی ی ی ی هم خووووب... مرسی که اومدی:aghosh:

این حساس و زودرنج که بیشترتون گفتین آره خب واقعا هم هستم:icon_redface: تازه کلی خووووب شدم!:ws3:

این حس کاملا متقابلِ عزیزم:icon_gol:

مرسی از آرزوهای خیلی خیلی خووووبت:heartshape2::icon_gol:

• Like 3
لینک به دیدگاه

انوشه:ws3:

مرسی از دعوتت و ممنون که اطلاع دادی. من کم میام واسه همین کلی از تاپیکهارو نمیبینم! :5c6ipag2mnshmsf5ju3

و ببخشید بابت تاخیر :icon_gol:

خب بی مقدمه برم سر اصل مطلب :ws3:

من اوایل انوشه رو تو سایت زیاد نمیشناختم، یعنی از اول یه ادم خشک و جدی بود برام ولی بعد از اولین سفری که از نزدیک دیدمش کلی به دلم نشست.

انوشه یه دختر مهربون، با جذبه، منظم،با اراده و مصمم و خیلی خیلی خوش سفره

شوخه و پر انرژی. یعنی اگه باهاش وقت بگذرونی هیچوقت حوصلت سر نمیره و کلی هم لذت میبری.

همیشه ایده های خوبی واسه خوش گذروندن داره و خودشم پایه همه جور شیطونی و بازیگوشیه

مغروره ولی غرورش خوبه بنظرم. طوریکه جذبت میکنه نه دفع

رفتارش طوریه که بخوبی حدوحدود اطرافیانشو براشون مشخص میکنه و به کسی اجازه نمیده پاشو از گلیمش درازتر کنه

محافظه کاره و خیلی تودار

راحت خودشو با محیط وفق میده و ادمی نیست که مدام خودشو جدا کنه از بقیه

خیلی زودرنج و حساسه، و گاهی از چیزهایی ناراحت میشه و بهش برمیخوره که ادم فکرشم نمیکرده چنین چیزی باعث ناراحتیش بشه.

قدرت مدیریت و برنامه ریزی خیلی خوبی داره. یعنی کارو بسپری دستش بعد بشینی کنار قشنگ همه چیو جور میکنه :ws3:

سرزبون داره و همیشه جوابهای دندان شکن تو استین داره و خودشو نمیبازه!

شکموئه! :ws3:

جیگره:ws3:

همینا دیگه

• Like 7
لینک به دیدگاه
انوشه:ws3:

مرسی از دعوتت و ممنون که اطلاع دادی. من کم میام واسه همین کلی از تاپیکهارو نمیبینم! :5c6ipag2mnshmsf5ju3

و ببخشید بابت تاخیر :icon_gol:

خب بی مقدمه برم سر اصل مطلب :ws3:

من اوایل انوشه رو تو سایت زیاد نمیشناختم، یعنی از اول یه ادم خشک و جدی بود برام ولی بعد از اولین سفری که از نزدیک دیدمش کلی به دلم نشست.

انوشه یه دختر مهربون، با جذبه، منظم،با اراده و مصمم و خیلی خیلی خوش سفره

شوخه و پر انرژی. یعنی اگه باهاش وقت بگذرونی هیچوقت حوصلت سر نمیره و کلی هم لذت میبری.

همیشه ایده های خوبی واسه خوش گذروندن داره و خودشم پایه همه جور شیطونی و بازیگوشیه

مغروره ولی غرورش خوبه بنظرم. طوریکه جذبت میکنه نه دفع

رفتارش طوریه که بخوبی حدوحدود اطرافیانشو براشون مشخص میکنه و به کسی اجازه نمیده پاشو از گلیمش درازتر کنه

محافظه کاره و خیلی تودار

راحت خودشو با محیط وفق میده و ادمی نیست که مدام خودشو جدا کنه از بقیه

خیلی زودرنج و حساسه، و گاهی از چیزهایی ناراحت میشه و بهش برمیخوره که ادم فکرشم نمیکرده چنین چیزی باعث ناراحتیش بشه.

قدرت مدیریت و برنامه ریزی خیلی خوبی داره. یعنی کارو بسپری دستش بعد بشینی کنار قشنگ همه چیو جور میکنه :ws3:

سرزبون داره و همیشه جوابهای دندان شکن تو استین داره و خودشو نمیبازه!

شکموئه! :ws3:

جیگره:ws3:

همینا دیگه

مرسی عزیزم که وقت گذاشتی اومدی:w36:...

انوشه حساس:ws3:

جیگرتو عزیزم کاری داشتی بگو خودم واست مدیریت میکنم تو قشنگ بشین کنار آب میوه و اینا بخور خیالت راحته راحت:ws3:

شکمووو بودنمو از کجا فهمیدی!:ws3:

مرسی که این همه با دقت نظرتو گفتی بوووووس:aghosh:

• Like 4
لینک به دیدگاه

پاشو جمع کن این بساط و این تاپیک و زدی ما رو ضایع کنی

آخه بدی از کجام بیارم ؟ها؟

در وجودت که بدی نمی بینم مگر اینکه بریم با وصله بچسبونیم بهت

برو یه کم بد شو اینقدر خوب بودن فایده نداره به خدا.

یه کمی هم شیطون بشی بد نیست نه که خیلی آرومی و دست به سینه!

:w000:

• Like 4
لینک به دیدگاه
پاشو جمع کن این بساط و این تاپیک و زدی ما رو ضایع کنی

آخه بدی از کجام بیارم ؟ها؟

در وجودت که بدی نمی بینم مگر اینکه بریم با وصله بچسبونیم بهت

برو یه کم بد شو اینقدر خوب بودن فایده نداره به خدا.

یه کمی هم شیطون بشی بد نیست نه که خیلی آرومی و دست به سینه!

:w000:

اووووووف بابا دیگه ترکوندی هادی جان:ws3:

اونقدراام خوب نیستم:hanghead:

از پیشنهادت واسه شیطون شدن با کمال میل استقبال میکنم:ws3:... چششششششمممممممممممممممممم:ws3:...

مرسی که اومدی:icon_gol:

• Like 4
لینک به دیدگاه

ســــــــــــــلـام............. :wavesmile:

200قرن پیش من دعــــــــــوت شدم به این تاپـــــــــیک از بس سرم شلوغه که وقت ندارم!!!!!!!!!!!!! :texc5lhcbtrocnmvtp8

1. انوشه یعنی این(همین سه تا نه بیشتر....!!!) ===================>>>> :ws3:129fs370785.gif81872_ghayem.gif

2. موردی رو بچه ها اشاره کردن گفتن مغروره ،اما من غرور توش ندیدم، البته شاید از نزدیکه متفاوت باشه چون تو عکس یا حتی صحبت هایی که (گاهی مزاحمش میشم )پشت تلفن ،باهم داشتیم ،همچین حسیو به من القا نکرده ، چیزی که من میبینم اعتــــــماد به نفس بالاست،یعنی نمیتونم بگم اسمش غروره ...........شیرینــــــه ..........جذابه این اعتماد به نفس........

3. پور شور ،پر انرژی ..........درعین حال کاراش جذابه.........این انرژی رو به دوستانش هم منتقل میکنه 604919_flirty.gif

4. خیلی کم ناراحت میبنمش ........اما اگه ناراحت بشه .......... آخ آخ آخ........ :icon_pf (34):. دیگه نمیتونی بفهمی از چیه .......اونم بر میگرده به محافظه کاری و اعتماد به نفسش........ :banel_smiley_4:

اما یادت نره حتما با یکی که خیلی قبولش داری حرف بزن ، نزار تو دلت بمونه ،هرچند میگی خودم حلش میکنم ، اما سبک میشی.... :icon_redface:

5. اعتماد ادمو جلب میکنه اما به راحتی اعتماد نمیکنه( محافظه کاری)......... :ws43:

یه جا گفتی مگه میشه محافظه کار باشی و برونگرا هم باشی ؟،چرا نشه ..........خیلی چیزها شدنیه.......آدما هم که اصولا خیلی پیچیده

هستند..feeldaluvsmiley.gif

6. احساسی هستش..........dreamyeyesf.gif

7. یک کاریو بخواد بکنه حتمی انجامش میده .......... :ws50:

8. نظر دوستانش رو محترم میدونه ،اما نظره خودشم اعلام میکنه،مثلا اگه اینکارو کنی بهتره.......sigpic9821_1.gif

من بدی ازش ندیدم ........اون اوایل که تاحالا طرفش نرفته بودم فکر میکردم آدم سرسختیه، نمیشه باهاش صمیمی شد.......(چون تو ظاهر اینجوری نشون میداد) :hanghead:

اما کلی نظرم برگشت..........هروقت هم تو انجمن هستش یاصداشو میشونم،خلاصه به هر صورتی باهاش ارتباط دارم،کلی به من انرژی + میده..... (5).gif

موفق باشی................ wetkissf.gifwetkissf.gif

• Like 4
لینک به دیدگاه
ســــــــــــــلـام............. :wavesmile:

200قرن پیش من دعــــــــــوت شدم به این تاپـــــــــیک از بس سرم شلوغه که وقت ندارم!!!!!!!!!!!!! :texc5lhcbtrocnmvtp8

1. انوشه یعنی این(همین سه تا نه بیشتر....!!!) ===================>>>> :ws3:129fs370785.gif81872_ghayem.gif

2. موردی رو بچه ها اشاره کردن گفتن مغروره ،اما من غرور توش ندیدم، البته شاید از نزدیکه متفاوت باشه چون تو عکس یا حتی صحبت هایی که (گاهی مزاحمش میشم )پشت تلفن ،باهم داشتیم ،همچین حسیو به من القا نکرده ، چیزی که من میبینم اعتــــــماد به نفس بالاست،یعنی نمیتونم بگم اسمش غروره ...........شیرینــــــه ..........جذابه این اعتماد به نفس........

3. پور شور ،پر انرژی ..........درعین حال کاراش جذابه.........این انرژی رو به دوستانش هم منتقل میکنه 604919_flirty.gif

4. خیلی کم ناراحت میبنمش ........اما اگه ناراحت بشه .......... آخ آخ آخ........ :icon_pf (34):. دیگه نمیتونی بفهمی از چیه .......اونم بر میگرده به محافظه کاری و اعتماد به نفسش........ :banel_smiley_4:

اما یادت نره حتما با یکی که خیلی قبولش داری حرف بزن ، نزار تو دلت بمونه ،هرچند میگی خودم حلش میکنم ، اما سبک میشی.... :icon_redface:

5. اعتماد ادمو جلب میکنه اما به راحتی اعتماد نمیکنه( محافظه کاری)......... :ws43:

یه جا گفتی مگه میشه محافظه کار باشی و برونگرا هم باشی ؟،چرا نشه ..........خیلی چیزها شدنیه.......آدما هم که اصولا خیلی پیچیده

هستند..feeldaluvsmiley.gif

6. احساسی هستش..........dreamyeyesf.gif

7. یک کاریو بخواد بکنه حتمی انجامش میده .......... :ws50:

8. نظر دوستانش رو محترم میدونه ،اما نظره خودشم اعلام میکنه،مثلا اگه اینکارو کنی بهتره.......sigpic9821_1.gif

من بدی ازش ندیدم ........اون اوایل که تاحالا طرفش نرفته بودم فکر میکردم آدم سرسختیه، نمیشه باهاش صمیمی شد.......(چون تو ظاهر اینجوری نشون میداد) :hanghead:

اما کلی نظرم برگشت..........هروقت هم تو انجمن هستش یاصداشو میشونم،خلاصه به هر صورتی باهاش ارتباط دارم،کلی به من انرژی + میده..... (5).gif

موفق باشی................ wetkissf.gifwetkissf.gif

با این همه کار و گرفتاری شرمنده کردین تشریف آوردین:4564:(باز احساساتی شدم!:ws3:)

در رابطه با محافظه کاری کمتر کسیو دیدم که اصلا محافظه کار نباشه! مخصوصا اگه تو گذشتش شرایط مختلف و با آدمای خیلی متفاوت پشت سر گذاشته باشه... حداقل واسه من که کم کم تو تجربه هایی که داشتم تو زندگیم محافظه کاری یکی از اصول زندگیم شده:ws3:... از این بابت ناراحتم نیستم چون خداروشکر هیچ وقت به کسی صدمه نمیزنه این اخلاقم:ws37:

چون خودت خوبی همیشه منم خوب دیدی!:w16:

چون دوستت دارم جز انرژی مثبت چیز دیگه ای نمیتونم سمتت روانه کنم:ws3:...

ام راجع به ناراحتی و ایناااا: باشه حتما ولی بعد از اینکه خودم حلش کنم:ws3: ( خداروشکر دوستای خوب زیادی دارم که میدونم اگه بخوام باهاشون حرف بزنم و درد دل کنم همیشه حضور دارن:icon_redface:)

در رابطه با اون شکلکا که دیگه خیلی خوب شناختیم:ws3:

خداروشکرررر که نظرت برگشته:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v

بووووووووووووس ّآبدار :w36:

موفق باااااشیم:4uboxsmiley:

• Like 2
لینک به دیدگاه

سلام...ممنون از دعوتتون

راستش من انوشه جان را زیاد نمیشناسم تازه باهاشون آشنا شدم

چی بگم؟؟؟:hanghead:

اونایی که گفتنی بود بچه ها گفتن....امیدوارم هر جا هستن خوب و موفق باشن...:icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه
سلام...ممنون از دعوتتون

راستش من انوشه جان را زیاد نمیشناسم تازه باهاشون آشنا شدم

چی بگم؟؟؟:hanghead:

اونایی که گفتنی بود بچه ها گفتن....امیدوارم هر جا هستن خوب و موفق باشن...:icon_gol:

ای جان

مرسی که با اینکه شناخت زیادی نداری اومدی عزیز:icon_gol: توقعیم نبود:icon_gol:

ولی بازم کلی مرسی

مرسی از دعای خوبت منم از خدا همینو برات میخوام:rose:

• Like 3
لینک به دیدگاه

انوشهههههههههههههههه یه دونه اس واسه نمونه اس

شناختی که تو این یکسال و سه ماه پیدا کردم از انوشه و حسی که نسبت بهش دارم از دوستای قدیمیم هم صمیمانه تره هر چند فرصت دیدار و صحبت کم بوده

انوشه یه دختره فوق العاده مصمم با ارده و مسئولیت پذیره جز اون دسته دختراییه که از صد تا مرد مردتره پشتکار داره اعتماد به نفس متعادل

رفتا و برخورد گرم داره و در کنارش جدیت هم داره

خیلی خیلی محترمه و فکر می کنم کمی درون ریز باشه منظورم اینه اگه یه زمانی از مشکلی که داشته باشه ناراحت باشه (نبینم اون روزو) ناراحتیشو نشون نمیده

شخصیت خیلی پخته و قابل احترامی داره

:icon_gol:

ایشالله که همیشه موفق باشی و خوشبختتر:icon_gol:

• Like 5
لینک به دیدگاه

سلام

والا من به اندازه این بچه ها انوشه جون رو نمیشناسم.اما خب اولین کسی که تو این سایت بهم کمک کرد انوشه جون بود.واسه من حکم یه خواهر بزرگتر و مهربون رو داره.متانت و وقارش هم تو همون اولین لحظه های آشنایی باهاش بهم ثابت شده.

نظر بچه هارو هم خوندم و فهمیدم که دختر فوق العاده ایه و من از آشنایی با انوشه عزیز خیلی خوشحالم:w16:

• Like 5
لینک به دیدگاه
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.

• اضافه کردن...