Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۱ دانههای کدو تنبل فوائد فراوانی دارند. مطالعات نشان داده است که دانههای کدو تنبل از آسیب هورمونی به سلولهای پروستات جلوگیری می کند که این در کاهش احتمال پیشرفت سرطان پروستات مؤثر میباشد. دانههای کدو تنبل در درمان عفونتهای مجرای ادراری و در اکثر قسمتهای اروپا به عنوان درمان اختلالات آموزشی بکار میرود. دلیل آن احتمالاً بخاطر میزان بالای اسید linolenic در دانههای آن شامل امگا ۳ و امگا ۶ است. امگا ۳ و امگا ۶ در اسید چرب با یکدیگر موجب شکلگیری هر یک از هزاران غشاء سلولی در بدن ما میشوند. این دو اسید چرب چگونگی عملکرد کلسترول را در بدن کنترل میکنند و در ساخت بخش عمدهای از بافتهای زندهی مغز فعالیت دارند. همچنین در دانههای کدو تنبل بسیاری از مواد مغذی ضروری برای سلامت بدن نظیر پروتئین، فیبر، آهن، مس، منیزیم، منگنز، فسفر و نیز آمینواسیدهای آرجنین و گلوتامیک اسید یافت می شود. دانههای کدو تنبل همچنین حاوی مقداری کلسیم، پتاسیم، روی، سلنیوم، فولیت و نیاسین هستند. در چین از دانههای کدو تنبل در درمان اضطراب و از روغن دانههای کدو تنبل سالها برای درمان Prostatitis استفاده میشده است. دانههای تفت داده شدهی کدو تنبل خوشمزه اند و تقریباً مزهی بادام زمینی را دارند و میتوان آنها را همچون اسنک مصرف کرده و یا به سوپها، سالادها و یا کماج اضافه نمود. برای خوش طعم کردن سسها میتوانید از دانههای آسیاب شدهی آن استفاده کنید. دانههای کدو تنبل را میتوانید به راحتی به صورت تفت داده شده و یا خام از سوپرهای محل و یا عطاریها خریداری کنید. شما خود می توانید به راحتی دانههای خام کدو تنبل را تفت دهید. در فصل کدو تنبل با خارج کردن دانهها از داخل میوه و شستن و آبکش کردن آنها از فوائد این دانههای خوشمزه بهره گیرید، بعد آنها را روی حولهی کاغذی خشک کرده و در یک کاسه ریخته و مقدار کمی نمک ید دار و چند قطره روغن ماکادامیا، کنجد و یا روغن زیتون به آن اضافه کنید. سپس روی ظرفهای فر بطور مساوی پخش کرده و در دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت به مدت ۴۵ دقیقه (طلایی شدن) آنها را تفت دهید. بعد آنها را در ظرفهای کیپ ذخیره کرده و در سالادهای خود از آنها استفاده کنید و یا به عنوان اسنک آنها را مصرف نمایید. آجیل ماکادامیا آجیل ماکادامیا در حقیقت دارای این شایستگی است که به عنوان پادشاه آجیلها نامیده شود. نسبت امگا ۳ به امگا ۶ اسیدهای چرب ضروری ۱/۱ است. از این جهت مغذیتر از همهی آجیلهاست. آجیل ماکادامیا دارای فیبرهای فراوان و اسیدهای چرب اشباع نشده واحد (چربی مفید) میباشد که به عنوان پایین آورندهی میزان کلسترول کلی و کاهش دهندهی ریسک مبتلا شدن به بیماریهای قلبی و فشار خون بالا شناخته شده است. ماکادامیا شامل Flavonoids (یک ماده شیمیایی گیاهی) و بطور طبیعی به میزان زیادی Tocopherals (ویتامین E) میباشد که موجب میشود ماکادامیا به یک آنتی اکسیدان کامل تبدیل شود که میتواند بدن را در مقابل سرطانها و بیماریهای قلبی مقاوم کند. مطالعات پزشکی نشان میدهد که خوردن ۶ تا ۲۰ عدد آجیل ماکادامیا در روز به مدت ۴ هفته میزان کلسترول خون شما را به میزان %۷ کاهش میدهد و همچنین میزان بیماریهای قلبی در افرادی که آجیل ماکادامیا را بطور معمول (۵ وعده در هفته) میخورند به طور چشمگیری کاهش مییابد. ماکادامیا همچنین شامل ویتامین A، تیامین (Thiamin)، ریبوفلاوین (Riboflavin)، نیاسین (Niacin) و آهن، همچنین منشأ خوبی از پروتئین (۱۱ عدد شامل ۲ گرم پروتئین)، کلسیم، پتاسیم و فیبرهای غذایی میباشد. آجیل ماکادامیا از غذاهای پر انرژی میباشد که کلسترول در آنها صفر و سدیم و چربیهای اشباع شده به میزان ناچیزی میباشند. آجیل ماکادامیا یکی از معدود غذاهایی است که شامل اسید Palmitaleic چربی اشباع نشده واحد میباشد، که مطالعات اخیر نشان میدهد این نوع چربی میتواند به سوخت و ساز چربیها کمک کرده، در نتیجه موجب کاهش چربیهای ذخیره شده در بدن گردد. به نسبت قیمت بالای آجیل ماکادامیا به نظر میرسد که اغلب افراد با در نظر گرفتن فوائد آن و اینکه چگونه در سلامت کلی آنها مؤثر است، قادر به خریدن آن میباشند. درخت بادام به بلندي 8 متر مي رسد . درختي است زيبا كه از زمانهاي قديم در نواحي مركزي و غربي آسيا مخصوصا افغانستان و ايران ، سوريه و فلسطين پرورش مييافته است .ريشه درخت بادام بسيار قوي است . اين درخت مي تواند حتي با كمي رطوبت نيز رشد كند .برگهاي آن بيضي ، باريك ، نوك تيز و برنگ سبز مي باشد . گلهاي آن بسيار زيبا و برنگ صورتي است . در اوائل بهار شكوفه هاي بادام ظاهر مي شود منبع: طعام سرا 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده