رفتن به مطلب

دریافت آپدیت های ویندوز ، متناسب با اوضاع اینترنت شما ( ویندوز ۷ )

ارسال های توصیه شده

تو ایران افراد کمی پیدا میشن که آپدیت های ویندوز رو نصب کنن و با همین بی احتیاطی ها بلایای دنیای دیجیتال بر سرشون نازل میشه . البته خیلی از موارد هم تقصیر این عزیزان نیست و باید تقصیر رو به گردن اینترنت لاک پشتی کشورمون بندازیم . چون واقعا نمیشه از یه کاربر که داره از دیال آپ استفاده میکنه و سرعت دانلودش در بهترین حالت ۴ کیلوبایت بیشتر نمیشه ، انتظار داشت که آپدیت های ۱۴۰ – ۱۵۰ مگابایتی ویندوز رو بگیره و نصب کنه . گرچه همون پرسرعت هاش ( البته اینجا منظور اینترنت پرسرعت وطنی هست که مسئولین گرامی ازش صحبت میکنن ، ۱۲۸ ) هم نمیتونن چند ساعتی صبر کنن تا این آپدیت ها دریافت بشه .

حالا از بحث سرعت اینترنت و اینجور مسائل بگذریم ، واقعا میدونید با این کار چه مشکلاتی ممکنه واستون بوجود بیاد ؟؟؟فرض کنید یه بدافزار ( کرم ، ویروس ، تروجان و روتکیت و …. ) تو اینترنت پخش شده و داره به سرعت هر کامپیوتری رو که میتونه آلوده میکنه .

دلتون خوشه به آنتی ویروسی که نصب کردین ( و احتمالا اونم به دلایل بالا تاریخ آخرین آپدیتش مربوط به ۲ سال قبل میشه ) و با خوش بینی زیادی به خودتون میگید که با این آنتی ویروسی که من دارم ، هیچ ویروسی نمیتونه بیاد تو سیستمم .

اما به موازت گفتن این جملات ، اون ویروس با استفاده از آسیب پذیری سیستم عامل ( و یا برنامه هایی که نصب کردین و آپدیت نیستن ) در حال نفوذ به سیستم شماست .

آنتی ویروستون هم که انگار نه انگار . البته بیچاره تقصیری هم نداره .

ولی حالا با این اوصاف باید چیکار کرد ؟؟؟

تا اونجایی که امکان داره آپدیت های ویندوز رو بگیرید و نصب کنید . منظورم اینه که آپدیت های کم حجم رو که متناسب با اوضاع اینترنت تون هست رو بگیرید .

چطوری ؟؟؟ آها ….. حالا شد .موضوع اصلی این مطلب ما هم همینه .پس با ما همراه باشید تا روش انجام این کار رو بهتون یاد بدیم ………….

۱- به منوی استارت برید .

۲- در SearchBox مربوط به منوی استارت ، بنویسید Windows update .

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

3- در بالاترین قسمت لیست منوی استارت روی گزینه Windows update کلیک کنید .

۴- حالا وارد قسمت مربوط به آپدیت ویندوز شدید و در اینجا میتونید تنظیمات مربوطه رو تغییر بدید .

۵- به منظور دسترسی به قسمت تنظیمات مربوط به آپدیت ویندوز ، از قسمت سمت چپ این پنجره روی گزینه Change Settings کلیک کنید .

۶- در صفحه بعد و در قسمت Important Updates ، یه لیست کشویی وجود داره که چهارتا گزینه داخلش هست .

۷- از بین این چهار گزینه ، شما باید گزینه سوم رو انتخاب کنید و OK رو بزنید .

۸- ویندوز داره با سرورهای مربوط به آپدیت ویندوز ارتباط برقرار میکنه و لیست آپدیت های جدید رو میگیره .

۹- بعد از چند ثانیه ویندوز به شما اعلام میکنه که چه آپدیت هایی آماده هستن و شما میتونید اونا رو دریافت کنید .

۱۰- اینجا دقیقا همون جایی هست که ما باید کار خودمون رو انجام بدیم و به تناسب اوضاع و احوال اینترنت مون آپدیت هایی که کم حجم تر هستن رو بگیریم .توی تصویر بالا ( سمت چپ ) دوتا گزینه وجود داره .

۱- گزینه اول که نشون میده ۲۱ آپدیت مهم برای ویندوز وجود داره و شما باید حتما اونا رو نصب کنید . این ها معمولا جزو همون آپدیت هایی هستن که آسیب پذیری های ویندوز رو برطرف میکنن و مانع از بوجود اومدن مشکلات امنیتی واسه شما میشن .

۲- گزینه دوم هم به شما میگه که ۴۳ آپدیت دلخواه وجود داره که اگه نصب شون هم نکنید ، مشکلی نداره .

۱۱- خب ، پس ما به سراغ گزینه اول میریم ، چون که از درجه اهمیت بالاتری برخورداره . روی اون کلیک کنید تا به قسمتی برسید که بتونید آپدیت های کم حجم تر رو انتخاب کنید .

نکته بسیار مهم : یکی از موارد داخل لیست به نام Update for microsoft windows ( KB 971033 ) وجود داره که باعث از کار افتادن ویندوزهای تقلبی میشه . لطفا تیک این گزینه رو نزنید

۱۲- روی قسمت Size کلیک کنید تا آپدیت ها بر اساس حجم ( کمتر به سمت بیشتر ) مرتب سازی بشن .

۱۳- حالا شروع کنید و آپدیت ها رو از بالا تیک بزنید تا برسید به پایین .

ولی ظاهرا بازم حجم این آپدیت ها زیاد میشه و یه اینترنت دیال آپ واسش مشکله که بخواد این حجم رو دریافت کنه .

۱۴- پس همون روش بالا رو این بار یه جور دیگه انجام میدیم .

۱۵- این بار از بالا تا پایین فقط گزینه هایی رو علامت بزنید که جلوشون نوشته شده باشه Security ( مثل تصویر بالا ) . یعنی این موارد امنیتی هستن و نصب کردنشون واجبه .

حالا وقتی که اوکی رو بزنید ، حجم این موارد کمتر از دفعه قبلی شده . گرچه بازم ممکنه زیاد باشه ولی واقعا ارزشش رو داره .

۱۶- حالا دوباره به صفحه قبلی برمیگردید . اونجا کافیه که دکمه Install updates رو بزنید و ویندوز رو به حال خودش رها کنید .

آپدیت ها دریافت میشن و به صورت اتوماتیک عملیات نصب انجام میشه .

بعدش کافیه که یه بار سیستم رو ریست کنید تا عملیات نصب آپدیت ها به صورت کامل انجام بشه .

فقط یه چندتا نکته خودمونی بهتون بگم شاید بدردتون خورد .

اگه از دیال آپ استفاده میکنید ، سعی کنید سریعتر یه پرسرعت بگیرید تا مشکلاتتون کمتر بشه . چون واقعا الان دیگه دیال آپ جواب هیچ کاری رو نمیده .

حالا اگه به هر دلیلی امکان ارتقا به پرسرعت نیست ، از اعتبار شبانه کارت تون استفاده کنید . چون معمولا اعتبار شبانه زیاد هست و اگه کمی خوش شانس باشید و اینترنت وسط کار قطع نشه ، میتونید آپدیت ها رو با خیال راحت تر انجام بدید .

دوستانی هم که پرسرعت دارن ( نمیدونم چرا از این کلمه پرسرعت خندم میگیره ) ، اگه ۲ الی ۳ ساعت قید وب گردی و دانلود رو بزنن ، میتونن آپدیت ها رو خیلی راحت بگیرن و نصب کنن .

• Like 7
لینک به دیدگاه
من یه بار این کارو کردم بیچاره شدم!

ویندوزم اصل نبود:whistle:

خب الان گفتیم واسه ویندوز های تقلبی باید چی کار کرد دیگه :ws37:

• Like 3
لینک به دیدگاه
نکته بسیار مهم : یکی از موارد داخل لیست به نام Update for microsoft windows ( KB 971033 ) وجود داره که باعث از کار افتادن ویندوزهای تقلبی میشه . لطفا تیک این گزینه رو نزنید

من چون ویندوزم اورجینال نیست هیچوقت جرات نکردم آپ کنم!!! الان این گزینه رو تیکش رو نزنم مشکلی پیشنمیاد!!؟؟

• Like 2
لینک به دیدگاه
از بین این چهار گزینه ، شما باید گزینه سوم رو انتخاب کنید و OK رو بزنید .

شما گزینه آخر رو انتخاب کنی فکر کنم دیگه اخطار نده!!

• Like 2
لینک به دیدگاه
من چون ویندوزم اورجینال نیست هیچوقت جرات نکردم آپ کنم!!! الان این گزینه رو تیکش رو نزنم مشکلی پیشنمیاد!!؟؟

نه موردی نداره

شما گزینه آخر رو انتخاب کنی فکر ککنم دیگه اختار نده!!

بله اخطار نداره دیگه

گزینه 4 اصلا دیگه چک نمیکنه نیاز به اپدیت داره سیستم یا نه

اخطار هم نمیده

گزینه اول اتوماتیک چک میکنه و اپدیت میشه

گزینه دوم میگه اپدیت و دانلود کن اما هر وقت من خواستم اینستالش میکنم

گزینه سوم میگه تو فقط چک کن ببین کی نیاز به اپدیت داره و خبر بده . دانلود و اپدیتش و خودم هر وفت بخوام انجام میدم

• Like 3
لینک به دیدگاه
من الـن خطار آپدیت دارم، چیکار کنم اخطار نده!

آنتی ویروسمم نابود کرده

گند زده به زندگیم:banel_smiley_4:

الان مشکلت چیه ؟ ویندوزت اگه تقلبی هست از اپدیت میترسی ک خوب گفتیم چی کار کنی مشکلی پیش نیاد

اگه کلا نمیخوای اپدیت شه همون ک پانورام گفت و انجام بده

• Like 1
لینک به دیدگاه

خوب من الآن چک کردم رو همن گزینه never هستش ولی اخطاررو داره

از وقتی آنتی ویروسمو آپدیت کردم اینجوری شد!

که دو روز بعد آنتی ویروسم از کار افتاد!:icon_pf (34):

کل زندگیم تو لپ تابمه بدبخت میشم ویروسی بشه:hanghead:

• Like 1
لینک به دیدگاه
خوب من الآن چک کردم رو همن گزینه never هستش ولی اخطاررو داره

از وقتی آنتی ویروسمو آپدیت کردم اینجوری شد!

که دو روز بعد آنتی ویروسم از کار افتاد!:icon_pf (34):

کل زندگیم تو لپ تابمه بدبخت میشم ویروسی بشه:hanghead:

من گفتم ک بدون این کار انتی ویروس کاری نمیکنه

ولی با این حال این کارو انجام بده ببین چی میشه

o7j1b8yiln7271sopc4c.png

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...