رفتن به مطلب

شعارزدگی در بحران ها، ما و پدیده ای به نام جو

Neutron

ارسال های توصیه شده

از فیس‌بوک آقای بهنود:

تجربه بشری می‌گوید برای حوادث اضطراری، سیستم لازم است و نظم و داشتن آیین‌نامه‌های اجرایی مشخص و تمرین‌شده. این عکس خود همه این‌ها را می‌گوید. از زلزله ژاپن است. چه در مقام مسئول و چه در مقام شهروند منتقد، ناگزیر روزی باید از شعار فاصله بگیریم و از ابراز احساسات و تهییج احساسات که گاه به قصد خود‌نمایی است پرهیز کنیم. همان‌طور که اگر زلزله‌ای، خدای‌ناکرده در تهران رخ داد، از احمدی‌نژاد پذیرفته نمی‌شود که بگوید طرح داشتم نگذاشتند. خواهیم گفت غلط کردی که ماندی. یا بگوید من از اول گفته بودم که زلزله تهران خطرناک است.

از ما هم پذیرفته نخواهد بود که در هر صحنه دیو و فرشته بسازیم. ندانسته و از دور و به حکم احساسات بزرگ کنیم فاجعه‌ها را. در این میان می‌ماند تصمیم‌های غلط - یک روز منعکس نکردن پیروزی ورزشکاران که مثلا عزاداری‌ها را کمرنگ نکند روز دیگر بزرگ کردن ورزش به قصد این که اهمیت زلزله در نظر نیاید و حادثه طبس تکرار نشود -. این دستکاری‌ها در واقعیت از سر خودشیفتگی‌ها رخ می‌دهد و از سر نادانی. اما فقط بیماری حکومتداران نیست. ما هم می‌توانیم به این درد مبتلا شویم گیرم از دور، گیرم از سوز انسان‌دوستی و هموطن‌خواهی.

• Like 13
لینک به دیدگاه
یه سری شستن و می گن: لِنگش کن...:banel_smiley_4:

صرفنظر از اینکه بهنود کجاست

حرفش به نظرم منطقی آمد، بحث دستکاری در واقعیت ها.

خیلی چیزها هست که در پشت بغضهایی که به جناحین سیاسی به یکدیگر دارند، پنهان می ماند.

• Like 7
لینک به دیدگاه
صرفنظر از اینکه بهنود کجاست

حرفش به نظرم منطقی آمد، بحث دستکاری در واقعیت ها.

خیلی چیزها هست که در پشت بغضهایی که به جناحین سیاسی به یکدیگر دارند، پنهان می ماند.

حرفم کلی بود...کلاً یه سری آدما می شینن بیرون گود بعد هی به بقیه می گن اینکارو بکن...اون کار رو بکن... حالا سیاستمدار ها بد تر....

• Like 3
لینک به دیدگاه

مسئله مطرح شده دوجهیه

ببین من خودم همه اخبار رو دنبال کردم رفتم به منطقه ودوباره هم میرم ولی نباید تلاشهارو لوث کرد

همه کسایی که اومدن تمام هم وغمشون اینه که مشکل رفع بشه

ولی چرا داریم میکوبیم

دلیل عمدش به رفتارهای بالادستی برمیگرده که نه اهمیتی به خبررسانی دادن تا این وظیفه رو شبکه های اجتماعی ومردم انجام بدن والحق والانصاف صد برابر بهتر از شبکه های مزخرف داخلی انجام دادن ونه اهمیتی به میزان فاجعه نشون دادن

این همه مردم جونشون رو از دست دادن ایا نمیتونستیم حداقل برابر با شش سرباز ایتالیایی عمل کنیم؟

الان برو تو خیابون همه جارو تبلیغات روز قدس برداشته

کاری به خوبی وبدی این مسئله ندارم ولی ایا جون هموطن کمتراز جان فلسطینیی که داره با اسرائیل کنار میاد ارزش داره؟

اقای بهنود یک ژورنالیست قدیمی واستخوان خورد کرده هست ونقد نامنصفانه ویکطرفه از ایشان یعنی اشتباه واشتباه از ادمایی که ادعای بزرگ بودن دارن پذیرفتنی نیست

سپاهی ارتشی گروههای امدادی واز همه پررنگتر مردم که به عشق مردم به خاطر مردم وبا خبر مردم اومده بودن دارن کار میکنن

وجه اول نقدشون در معایب فرهنگیمون بسیار به جاست ولی راهکاری ارائه نمیشود وتا الان نیز الترناتیو فرهنگی رو از مدعیان این بادی ندیده ایم

وجه دومشون نقد نامنصفانه است که باید اول از خودشون بپرسن چی دادم که امروز بخوام بگیرم؟

درکل امیدوارم هرکس از هرجایی که هست دستی برای بهتر کردن شرایط چه الان وچه اینده داشته باشه

• Like 9
لینک به دیدگاه
مسئله مطرح شده دوجهیه

ببین من خودم همه اخبار رو دنبال کردم رفتم به منطقه ودوباره هم میرم ولی نباید تلاشهارو لوث کرد

همه کسایی که اومدن تمام هم وغمشون اینه که مشکل رفع بشه

ولی چرا داریم میکوبیم

دلیل عمدش به رفتارهای بالادستی برمیگرده که نه اهمیتی به خبررسانی دادن تا این وظیفه رو شبکه های اجتماعی ومردم انجام بدن والحق والانصاف صد برابر بهتر از شبکه های مزخرف داخلی انجام دادن ونه اهمیتی به میزان فاجعه نشون دادن

این همه مردم جونشون رو از دست دادن ایا نمیتونستیم حداقل برابر با شش سرباز ایتالیایی عمل کنیم؟

الان برو تو خیابون همه جارو تبلیغات روز قدس برداشته

کاری به خوبی وبدی این مسئله ندارم ولی ایا جون هموطن کمتراز جان فلسطینیی که داره با اسرائیل کنار میاد ارزش داره؟

اقای بهنود یک ژورنالیست قدیمی واستخوان خورد کرده هست ونقد نامنصفانه ویکطرفه از ایشان یعنی اشتباه واشتباه از ادمایی که ادعای بزرگ بودن دارن پذیرفتنی نیست

سپاهی ارتشی گروههای امدادی واز همه پررنگتر مردم که به عشق مردم به خاطر مردم وبا خبر مردم اومده بودن دارن کار میکنن

وجه اول نقدشون در معایب فرهنگیمون بسیار به جاست ولی راهکاری ارائه نمیشود وتا الان نیز الترناتیو فرهنگی رو از مدعیان این بادی ندیده ایم

وجه دومشون نقد نامنصفانه است که باید اول از خودشون بپرسن چی دادم که امروز بخوام بگیرم؟

درکل امیدوارم هرکس از هرجایی که هست دستی برای بهتر کردن شرایط چه الان وچه اینده داشته باشه

دیدم کسانی رو ک در فیسبوک روز اول چنان برای ملت آسیب دیده آذربایجان سینه چاکی می کردند و می نوشتند که چه چیزهایی بگیرید و تنفر از نظام و حکومت و ... و من میخواهم بروم آنجا و آنجا را خودم خواهم ساخت و حرف و حرف و حرف ... در آخر کاشف به عمل آمد ایشان در کیش مشغول عشق و حالش است و فقط می نویسد و share میکند!

ارتش و سپاه و هلال احمر هم که رفته اند کمک. مذهبی ها و غیرمذهبی ها، سکولار و ولایتمدار و غیره و عیره هم رفته اند.

خب عحیب نیست عده ای هستند که در این وسط معرکه تلاش می کنند که کیفیت "مردمدوستی" را به اسم خود بزنند و در واقع استاد جوسازی هستند برای بهره کشی های سیاسی ... چه در داخل مرز، چه در خارج مرز... من واقعا فلسفه share کردن عکسهای شاه را در بازدید از زلزله زدگان متوجه نشدم! خب باید به شاه خدابیامرز آفرین گفت؟ یا از این نظام ابراز انزجار کرد و آروزی سیستم سلطلنتی نمود؟

بحث بحث نظم است. بحث اینکه تو گفتی امروز ملت شور و حالش را دارند، آیا وقت سرما هم زلزله زدگان را یادی خواهند کرد؟

غیر از کسانی ک دمشان گرم هستند برای کمک همیشه چ مواقع بحران ها چ مواقع غیربحرانها...

آیا غیر از بحران زدگی، حواسمان هست به چیزهایی که باید در دراز مدت ایجادش کنیم تا فجایعی این چنینی بوجود نیاید؟ و آیا پوریای ولی شدن ها فقط مواقع بحران ها خودش را نشان میدهد و تمام؟ مسئله این است...

یکی از آقایان هم همین آقای بهنود ک میتوان نقدش را به خودش نیز وارد کرد...

• Like 7
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...