سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۱ در هفتم دسامبر سال ۱۹۳۸، رادیوی بیبیسی ملاقاتی با زیگموند فروید در خانه تازهاش در «همپستد» در شمال لندن ترتیب داد. فروید چند ماه پیش از این تاریخ، متعاقب الحاق اتریش به آلمان نازی به انگلستان نقل مکان کرده بود. در آن زمان او ۸۱ ساله بود و از سرطان آرواره غیر قابل درمان رنج میبرد، طوری که هر کلمه را با تحمل درد، ادا میکرد. یک سال بعد، وقتی درد غیر قابل تحمل شد، او از پزشکانش خواست که دوز کشنده مورفین به او تزریق کنند. فایل صوتی بیبیسی، تنها صدای ضبط شده به جا مانده از فروید -پایهگذار تحلیل روانشناسی و یکی از نوابغ برجسته قرن بیستم- است. این قطعه صوتی را از برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دانلود کنید. متن صحبت فروید: فعالیت حرفهایام را به عنوام یک نورولوژیست به منظور تسکین بیماران دچار ناراحتیهای عصبی شروع کردم. تحت تأثیر دوستان مسنترم و با تلاشهایم، حقایق تازه و مهمی درباره ناخودآگاه در زندگی روانی و امیال غریزی پیدا کردم. از این یافتهها دانش جدید تحلیل روانشناسی که بخشی از روانشناسی و شیوه تازهای برای درمان بیماریهای عصبی است، رشد کرد. اما من هزینه زیادی برای این شانس خوب، متحمل شدم چرا که مردم حقایق من را باور نمیکردند و تئوریهایم را ناخوشایند میدانستند. مقاومتها شدید و بیامان بود. اما در انتها موفق شدم که چشمهای مردم را باز کنم و تشکیلات بینالمللی تحلیل روانشناسی را تأسیس کنم. این کشمکش هنوز پایان نیافته است. 3 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۱ دم شما گرم:dancegirl2: دانلود کردم اما انگار جعبه سیاه هواپیماست هیچی ازش نمیشه تشخیص داد:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۱ دم شما گرم:dancegirl2:دانلود کردم اما انگار جعبه سیاه هواپیماست هیچی ازش نمیشه تشخیص داد:icon_pf (34): آره کلا منم نظرم از فروید برگشت.....این چه صداییه داشته......نظرم عوض شد لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده