رفتن به مطلب

محققان چربي شكلات را با آب ميوه نصف كردند


ارسال های توصیه شده

» سرویس: علمي و فناوري - علمي

کد خبر: 91052415299

سه‌شنبه ۲۴ مرداد ۱۳۹۱ - ۱۴:۱۰

 

 

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

محققان دانشگاه وارويك به شيوه‌يي براي نصف كردن محتواي چربي شكلات بدون كاهش هر گونه خواص مطلوب مصرف‌كننده دست يافتند.

 

به گزارش سرويس علمي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اين روش بر جايگزيني چربي با آب ميوه متكي است.

 

در اين روش قطرات كوچك آب پرتقال و قره‌قاط با قطر كمتر از 30 ميكرومتر به عنوان جايگزيني مستقيم براي تعدادي از چربي‌هاي شير و كره كاكاهو كه اساساً به شكلات خصلت شكلات بودن آن را مي‌دهند، به كار مي‌روند.

 

اين قطرات آب ميوه به منظور خلق امولسيون Pickering به شكلات تيره، سفيد و شيري اضافه مي‌شوند.

 

اين امولسيون به دليل حضور ذرات جامد سيليكات‌هاي هيدروفوبيك در مقابل انعقاد مقاوم است.

 

دانشمندان مدعي‌اند كه در اين تكنيك خواص شكلاتي به دليل حفظ ساختار " Polymorph V " كاهش نمي‌يابند. اين ساختار بافتي براق به شكلات داده و امكان آب شدن آن به شيوه دلپذير را مي‌دهد.

 

شكلات با چربي كم داراي طعم ميوه‌يي است اما اين محققان بر اين باورند كه در آينده آب به همراه اسيد اسكوربيك (نوعي ويتامين C) مي‌تواند به جاي آب ميوه براي بازيابي طعم شكلات‌گونه به كار رود.

 

به گفته دكتر استفان بون رهبر ارشد اين مطالعه، تحقيق انجام شده گامي آغازين براي توليد شكلات‌هاي سالم‌تر است.

 

نتايج اين مطالعه در Journal of Materials Chemistry انتشار يافت.

  • Like 1
لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...