mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۸۹ اگر از قديميهاي خانواده بپرسيد كه در آن سالهاي قديم، شيرينيهاي مصرفي و مورد علاقهشان در ماه رمضان چه بوده است، به طور قطع تعدادي شيريني را نام خواهند برد كه مسقطي نيز از جمله آنهاست. اين شيريني در شهرهاي جنوبي كشور – به خصوص شيراز و كرمان– بسيار مورد استفاده قرار ميگيرد. مواد لازم براي 8 نفر: - نصف ليوان نشاسته پودرشده - نصف ليوان روغن مايع - 2 ليوان شكر - 4 ليوان آب سرد - نصف ليوان گلاب - 50 گرم خلال بادام - يك قاشق مرباخوري دانه هل - پودر پسته و دانه هل براي تزئين طرز تهيه: ابتدا خلالهاي بادام را همراه مقداري آرد داخل تابه كوچكي بريزيد و تفت دهيد. نكته: توجه داشته باشيد تفت دادن بادام بدون آرد، سبب سوختن آن ميشود. بنابراين بهطور مرتب بادامها را همراه آرد هم بزنيد. بعد از آنكه رنگ بادامها طلايي شد يا تغيير رنگ پيدا كرد، آنها را داخل الك فلزي بريزيد تا آرد از بادام جدا شود. حالا قابلمه كوچكي از جنس استيل يا روي آماده كرده و آب سرد را داخل آن بريزيد؛ سپس كمكم نشاسته را به آن اضافه كنيد و مدام هم بزنيد تا نشاسته گلوله گلوله نشود. پس از آن، شكر و روغن مايع را به نشاسته و آب اضافه كنيد و دوباره هم بزنيد تا مواد با هم مخلوط شوند. قابلمه را روي شعله كم اجاق گاز قرار داده و به هم زدن ادامه دهيد، سپس گلاب را اضافه كنيد. بعد از اينكه مواد فوق روي حرارت به جوش آمد، ميتوانيد همزدنها را كمتر كرده و هر از گاهي آن را تكرار كنيد. پس از غليظ شدن مواد، خلالهاي بادام تفت داده شده و دانههاي هل را اضافه كنيد و بگذاريد تا مواد غليظتر شوند، سپس مسقطي آماده شده را در ظرف مورد نظر– كه از قبل آماده كردهايد بريزيد و روي آن را با پودر پسته و خلال بادام و دانههاي هل تزئين كنيد. حالا بگذاريد تا مسقطي سرد شود، سپس با چاقو آن را برش دهيد و در همان ظرف سرو كنيد. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده