- Nahal - 47858 ارسال شده در 14 آبان، 2012 نبودی نوشتم ات به وجود آمدی علاقه مند به تو شدم غیب ات زد گفتم چیزی بنویسم از دلتنگی هایم. 3
- Nahal - 47858 سازنده ارسال شده در 14 آبان، 2012 تقصیر مادرم است یا پدرم که اینگونه زاییده شدهام هر وقت قاشق برمیدارم نمیدانم توی دهان کدام سرم بگذارم 3
- Nahal - 47858 سازنده ارسال شده در 14 آبان، 2012 کنارم خوابیده است کسی نمی بیند او را خسته است از زندگی کردن مرگ... 2
- Nahal - 47858 سازنده ارسال شده در 14 آبان، 2012 گنجشکی که جفتش را جغد میبیند و جغدی که جفتش را انسان میبیند مرگ را به خاطر میآورد در تنهایی ترانهاش را میخواند آدم سیاه، گِلِ سیاه میخواهد به علامت مرگ گنجشکی که میخورد انسان را به نظر مرده میآید ترانهاش تاریک است میکشد آدم را جفتی عاشق با یک گِلِ سیاه مرگ است که میآید جغدی که در آشیانهی گنجشکها میمیرد ******* میخواهند بگویند بیشتر از من مردهاند اشیائی که سالهاست خاموشاند نباید حرف بزنند اشیائی که تا به حال دروغ نگفتهاند 2
sam arch 55881 ارسال شده در 6 آذر، 2013 حالا آنقدر بزرگ شدهام که ببینم سر از ابرها درآوردهام شناورم روی آسمان مثل تختهپارهای که باد کرده از تنهایی خود آمده بالا به امید این که فراموش کند مرگش را (از مجموعهی خروس مرده برمیخیزد؛ شعر صمد تیمورلو؛ ص۴۱) 1
sam arch 55881 ارسال شده در 6 آذر، 2013 شاید سنگها در تو بالا آمدهاند و سرت روی این سنگها سنگینی میکند فرض کنیم این مربوط به خوابی میشود به خوابی که در آن هیچ آسمانی نیست (از مجموعهی بیرون تعریف نشده است؛ شعر صمد تیمورلو؛ ص۱۴) 1
sam arch 55881 ارسال شده در 6 آذر، 2013 اتاقم مرده است من آن را کشتهام با طرز فکر خودم قمه را برداشتهام کشیدهام به دیوارها بعد زدهام بیرون (از مجموعهی خروس مرده برمیخیزد؛ ص۴۵) 2
sam arch 55881 ارسال شده در 6 آذر، 2013 نکند این علامت به وجود آمدن یک زن فاحشه است که به چهارده زبان مختلف دنیا میتواند داد بزند میخواهم شهوتم را روی صورت اشیاء پخش بکنم روی صورت آنها پخش بکنم روی صورت خودم پخش بکنم (از مجموعهی بیرون تعریف نشده است؛ ص۳۴) 1
sam arch 55881 ارسال شده در 19 فروردین، 2014 1 هم خستهام هم تنها پنجره را باز میكنم شب به كمكم میآید. 2 خورشید رفت شب نیامد درخت در تاریكی ماند باد در تاریكی وزید. 3 ای كوه فریبت را نمیخورم قبلا از تو بالا آمدهام قلهات آنجا نیست.
ارسالهای توصیه شده