M!Zare 48037 ارسال شده در 11 خرداد، 2013 ینی مفهوم فیزیکیِ Load ratio چیچیه ؟ دقیقا در کدام تصویر نوشته؟ 3
al_laf1 454 ارسال شده در 12 خرداد، 2013 دقیقا در کدام تصویر نوشته؟ همون آلفا رو میگم ، صفحه 29 والا فک کنم داستان اینجوریه که وقتی نسبت تراکم میره بالا ، اسپری کردن سوخت تو این هوای با فشار بالا مشکلتر میشه برای انژکتور ... !!! 3
al_laf1 454 ارسال شده در 15 تیر، 2013 همون آلفا رو میگم ، صفحه 29والا فک کنم داستان اینجوریه که وقتی نسبت تراکم میره بالا ، اسپری کردن سوخت تو این هوای با فشار بالا مشکلتر میشه برای انژکتور ... !!! چرت گفتم . فشارانژکتور 1000bar و (حتی 10000Bar هم یه جا دیدم فک کنم ...) هستش !!! تو پاراگراف آخر میگه اگه آلفا بره به سمتِ نسبت تراکم ، کار همینجور بیشتر میشه (سطح زیر نمودار P-V بیشتر میشه تو شکل 3-2) ولی از طرفی با نزدیک شدن به نسبت تراکم ، همینجور بازده میاد پایین (شکل 2-2) چجوری میشه که اینجوری میشه ؟ یه سوال بیربط به این موضوع : به نظرتون امکان داره هوا ، یا مخلوط سوخت و هوا تو یه سیلندر جداگانه فشرده بشه و تو یه سیلندر جداگانه مشتعل یا منفجر بشه ؟ یه سیلند مکش ، تراکم ؛ یه سیلندر احتراق و تخلیه ... مشکلاتش چی میتونه باشه ؟ همچین سیکلی موجود هست عایا ؟ 3
hsadas 13 ارسال شده در 23 اسفند، 2013 بله دوست عزیز این موتور ساخته شده و بازدهی هم بالاتره اسمش Scudry Engine New Split-Cycle Engine Design Shown To Improve Fuel Economy By 50 Percent - Popular Science 2
al_laf1 454 ارسال شده در 6 خرداد، 2014 بله دوست عزیز این موتور ساخته شده و بازدهی هم بالاتره اسمش Scudry Engine New Split-Cycle Engine Design Shown To Improve Fuel Economy By 50 Percent - Popular Science هی دل غافل ... همین 2009 پروتوتایپشو ارائه کردن که ... یه هف هش ده سالی دیر جنبیدیم ... ما داریم حروم میشیم بخدا ... 1
m.v1711 11 ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2017 با سلام.دوستان کسی در مورد موتورهای fast burner اطلاعات داره؟ منبعی، مقاله ای اگه دارید ممنون میشم در اختیارم بزارین. میخام بدونم چه ویژگی هایی دارن و چجورین...
ارسال های توصیه شده