al_laf1 454 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۱ ینی مفهوم فیزیکیِ Load ratio چیچیه ؟ 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۱ ینی مفهوم فیزیکیِ Load ratio چیچیه ؟ دقیقا در کدام تصویر نوشته؟ 3 لینک به دیدگاه
al_laf1 454 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۱ دقیقا در کدام تصویر نوشته؟ همون آلفا رو میگم ، صفحه 29 والا فک کنم داستان اینجوریه که وقتی نسبت تراکم میره بالا ، اسپری کردن سوخت تو این هوای با فشار بالا مشکلتر میشه برای انژکتور ... !!! 3 لینک به دیدگاه
al_laf1 454 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۲ همون آلفا رو میگم ، صفحه 29والا فک کنم داستان اینجوریه که وقتی نسبت تراکم میره بالا ، اسپری کردن سوخت تو این هوای با فشار بالا مشکلتر میشه برای انژکتور ... !!! چرت گفتم . فشارانژکتور 1000bar و (حتی 10000Bar هم یه جا دیدم فک کنم ...) هستش !!! تو پاراگراف آخر میگه اگه آلفا بره به سمتِ نسبت تراکم ، کار همینجور بیشتر میشه (سطح زیر نمودار P-V بیشتر میشه تو شکل 3-2) ولی از طرفی با نزدیک شدن به نسبت تراکم ، همینجور بازده میاد پایین (شکل 2-2) چجوری میشه که اینجوری میشه ؟ یه سوال بیربط به این موضوع : به نظرتون امکان داره هوا ، یا مخلوط سوخت و هوا تو یه سیلندر جداگانه فشرده بشه و تو یه سیلندر جداگانه مشتعل یا منفجر بشه ؟ یه سیلند مکش ، تراکم ؛ یه سیلندر احتراق و تخلیه ... مشکلاتش چی میتونه باشه ؟ همچین سیکلی موجود هست عایا ؟ 3 لینک به دیدگاه
hsadas 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۲ بله دوست عزیز این موتور ساخته شده و بازدهی هم بالاتره اسمش Scudry Engine New Split-Cycle Engine Design Shown To Improve Fuel Economy By 50 Percent - Popular Science 2 لینک به دیدگاه
al_laf1 454 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۲ بله دوست عزیز این موتور ساخته شده و بازدهی هم بالاتره اسمش Scudry Engine New Split-Cycle Engine Design Shown To Improve Fuel Economy By 50 Percent - Popular Science هی دل غافل ... همین 2009 پروتوتایپشو ارائه کردن که ... یه هف هش ده سالی دیر جنبیدیم ... ما داریم حروم میشیم بخدا ... 1 لینک به دیدگاه
m.v1711 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۵ با سلام.دوستان کسی در مورد موتورهای fast burner اطلاعات داره؟ منبعی، مقاله ای اگه دارید ممنون میشم در اختیارم بزارین. میخام بدونم چه ویژگی هایی دارن و چجورین... لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده