spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۱ یک شب با زلزله اون : سالمی؟ 22:57 من : اینطور میگن 22:59 اون : اه شانس منه! هاردتو یه جا بزار اسیبی بهش نرسه.من میخوام بعدا ورش دارم D: من : عمرا پسرم من حلوای همتونو میخورم دی من : مهدی دوباره زلزله اومد ببین تو سایت زلزله امارش چی بود؟ اون : ورزقان ، اذربایجانشرقی ساعت 23 و19 دقیقه 3. ریشتر اون : جدیده اینه : ورزقان ، اذربایجانشرقی ساعت 22 دقیقه بامداد 4.4 ریشتر من : بدبختی مارو ببین پس لرزه ها دارن قویتر میشن زندگیه ماداریم من : اینجا اردبیل زلزله پشت زلزله ... ای توروحت پی ام سی ... دهنت سرویس پی ام سی اون : همه چی دروغه دروغ ! حتی تو حتی من اون : ورزقان ، اذربایجانشرقی ساعت ساعت 32 دقیقه بامداد 3.5 ریشتر من : هییی زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست... خرم ان نغمه که امان امان ای یار... اون : سجاد طلب مغفرت کن . حوزه علمیه گفته یکی از دلایل زلزله تو بودی! اون : ورزقان ، اذربایجانشرقی ساعت 40 دقیقه بامداد 3.5 ریشتر من : ای بابا همش از بی حجابی وروزه خواریه... توبه کنید واخ نگید اون : مردی بالاخره یانه؟ من : نه بابا جات خالی الان صبونه مشتی زدیم... حالم بده مهدی لت وپار شدن ملت اون : اجباری به دنیا اومدن اجباری هم از دنیا رفتن من : حرفی تو اون ندارم قبوله ... اجباری به این نوع مردن وزندگی کردن نداشتن که اون : چی بگم! عدالته دیگه! 13 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۱ اینجا تواندیشان ای تو روحت ام سی 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده