دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۱ سلام به همه ی دوستان کامپیوتری عزیز انجمن. نیازی به گفتن نیست.همه میدونیم که تالار کامپیوتر خیلی ضعیف عمل میکنه. همش شده مقاله.باور کنید هیچکس هم نمیخوندشون. 1 خواهش دارم از دوستان. اگه کسی توی زمینه برنامه نویسی کار میکنه .اگه امکانش هست 1 آموزش توی این تالار بذاره.تا از این حالت در بیاد. یکی دوستان قرار بود سی شارپ بذاره.ولی واقعا وقت نمیکنه. جاوا یا سی شارپ رو پیشنهاد میدم.چون فکر میکنم انعطاف پذیری بیشتری داره و پرکاربردتره. اگه دوستان پیشنهاد دیگه ای دارن بدن. الان که دیگه تابستونه و تقریبا وقت آزاد بیشتری دارید. کسی هست قبول کنه؟ 3 لینک به دیدگاه
AQT789 188 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۱ همیشه که نباید کسی یاد بده خودت بشین بخون یخرده سوالی داشتی بپرس مشکل اینجاست دنبال کننده کمه اگه زیاد باشه نویسنده هم رغبت میکنه بنویسه 4 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۱ همیشه که نباید کسی یاد بده خودت بشین بخون یخرده سوالی داشتی بپرس مشکل اینجاست دنبال کننده کمه اگه زیاد باشه نویسنده هم رغبت میکنه بنویسه اتفاقا همین کارو کردم.خودم خوندم.اشکالاتمو که میپرسیدم آخرش پناه میبردم به سایت های خارجی اتفاقا من به زبان بی زبانی میخواستم این پیشنهادو به شما بدم مهندس. دنبال کننده هست. قبول کن دیگه 3 لینک به دیدگاه
AQT789 188 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۱ اتفاقا همین کارو کردم.خودم خوندم.اشکالاتمو که میپرسیدم آخرش پناه میبردم به سایت های خارجی اتفاقا من به زبان بی زبانی میخواستم این پیشنهادو به شما بدم مهندس. دنبال کننده هست. قبول کن دیگه باشه ببینم چی میشه اگه شد و با خودم کنار اومدم شروع میکنم 3 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۱ باشه ببینم چی میشه اگه شد و با خودم کنار اومدم شروع میکنم هورااااااااااااااااااااااا دمت گرم مرسی مسعود خب بگو آموزش چی.کتابشو تهیه کنم.به بقیه هم خبر بدم که شرکت کنن 2 لینک به دیدگاه
AQT789 188 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۱ هوراااااااااااااااااااااااخب بگو آموش چی.کتابشو تهیه کنم.به بقیه هم خبر بدم که شرکت کنن عجله نکن حالا :دی خبر میدم 3 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۱ عجله نکن حالا :دی خبر میدم باشه.مرسی میترسم 1 مدت بمونه و تشکیل نشه 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده