شقایق31 40377 ارسال شده در 12 آبان، 2012 ای بترکه این وحید که یه لقمه غذا بدون نوشابه نمیخوره هر روز و شب نوشابه میخریم ولی من یک ماه دیگه نمیخورم 2
Mahnaz.D 61917 ارسال شده در 12 آبان، 2012 فقط آب.... بعد از آب دلستر و دوغ من از بدو تولد نوشابه نمی خورم...اصلاً برام نا مفهومه! 4
شقایق31 40377 ارسال شده در 12 آبان، 2012 فقط آب.... بعد از آب دلستر و دوغ من از بدو تولد نوشابه نمی خورم...اصلاً برام نا مفهومه! از اون خارجولکیاش چی؟ 2
pesare irani 41805 ارسال شده در 12 آبان، 2012 ملت چه پول دار اند ما اب گیر نمیاریم همراه غذا بخوریم اون وقت میگی نوشابه 2
شقایق31 40377 ارسال شده در 12 آبان، 2012 اونم من اهلش نیستم ... بقیه یه کم کار خوبی میکنی اخه میگن ودکا+ یخ ... کلیه ها متلاشی میشه ! عرق + یخ ... کبد خراب میشه ! تکیلا + یخ ... مغز داغون میشه ! ویسکی + یخ ... قلب فنا میشه ! این یخ لعنتی سلامتی ما رو تهدید میکن 3
Cinderella 9897 ارسال شده در 12 آبان، 2012 همین دیشب داشتم به برادرم میگفتم منو با نوشابه قبر کنید خب بسته به نوع غذا نوشیدنیم فرق میکنه ولی واقعا نوشابه همیشه توی نوشیدنیا مورد علاقه منه بیشتر بخاطره گازش خوشم میاد !! 5
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 12 آبان، 2012 خیلیییییییییییییییییییییییییییی اصلا هم ضرر نداره:دی بخورید و اسراف کنید:دی ولی جدیش اینه که با توجه به اینکه محل کار من تو معدن نوشابه هست سخته ازش بگذریم:دی مخصوصا اونا که از زیر فیلر بدون در برمیداریم:دی-تگریییییییییی:دی و معمولا با غذامینوشیم.ضرر که داره ولی چه میشه کرد:دی کار خوبی میکنی اخه میگن ودکا+ یخ ... کلیه ها متلاشی میشه ! عرق + یخ ... کبد خراب میشه ! تکیلا + یخ ... مغز داغون میشه ! ویسکی + یخ ... قلب فنا میشه ! این یخ لعنتی سلامتی ما رو تهدید میکن امشب اومدی که به امید حق سایت رو هیتلر کنی دیگه؟ 2
fargol_2408 3453 ارسال شده در 12 آبان، 2012 مطمئنا ضرر داره،عذر میخوام که این حرف رو میزنم ولی، اگه نوشابه رو بریزین روی سنگ توالت،جرم های اون از بین میره خودتون تصور کنین یه همچین چیزی وارد معده یه انسان بشه چه اتفاقی میتونه بیفته پوکی استخوان یکی از بدترین عوارضشه که من به چشم خودم دیدم من نمیخورم،نزدیک به 3 ساله، قبلا هم 90% دلستر میخوردم اما از 3سال قبل به هیچ عنوان نیمخورم و نمیذارم مامان و بابام هم بخورن فقط آب، بعد دوغ بعد دلستر،دوغ هم چون خوابم میگیره نمیخورم زیاد،99% آب میخورم آدم با خوردن نوشانه خودش با دستای خودش سم رو وارد بدنش میکنه، وقتی به بدنتون بی احترامی میکنین و اذیتش میکنین چه انتظاری دارین که همیشه براتون سالم بمونه و به شما احترام بذاره و کمکتون کنه که سالیان سال بدنی سالم و تندرست داشته باشین :icon_gol: 4
Matin H-d 18145 ارسال شده در 13 آبان، 2012 منم فقط دلستر لیمو مخصوصا اگه مارکش ایستک باشهنمیدونم واقعا کی استوایی میخوره دوغم فقط عالیس فقط اومدم بگم من استوایی خیلی دوس دارممم 1
kavirsky25 3694 ارسال شده در 13 آبان، 2012 سلام. من خودم چند سالیه که نوشابه نمیخورم. فقط دوغ. با پیتزا دوغ میخورم. با چیپس و کرانچی و پفک دوغ میخورم. حتی با ذرت مکزیکی ام دوغ میخورم. امتحان کنید مزش عالیه. تو دانشگاه همه میدونن عاشق دوغم اینو ولش کنید حالمونو بهم زده از بس دوغ میخوره تازه به دوغم میگه شادی وقتی دوغش تموم میشه میگه شادیام تموم شد البته باعث شده ماهم شدیدا دوغ خور بشیم:girl_yes2: خودم نوشابه کم میخوردم ولی منو دوغ خور کرده اساسی 2
mim-shimi 25686 مالک ارسال شده در 13 آبان، 2012 فقط اومدم بگم من استوایی خیلی دوس دارممم خدای من:icon_pf (34): تو محشری واقعا
دختر زیبا 150 ارسال شده در 13 آبان، 2012 ما که پدر بزرگمون پیشمونه!!!هر روز دوغ!!نوشابه یا دلستر میخره!!اگه مثلا اون روز نوشابه نخوریم فکر میکنه ناراحتی ازشتوفیق اجباری ای کاش جای نوشابه سر سفره ها پول میگذاشتن!!اونوقت من نونم تو روغن بود!دی: 1
bermy 255 ارسال شده در 13 آبان، 2012 من شنیدم بعضیا واسه تمیزتر شدن و جلا دادن به لاستیک ماشینشون، نوشابه میمالن بهش . به نظر من نوشابه های ایرانی فقط به همین درد می خورن در ضمن دلستر هم بلافاصله بعد از غذا خوب نیست چون مخمّر داره و تو هضم غذا مشکل ایجاد می کنه. هندوووووونه بخورید ! :(50): 2
Saba Heidari 14145 ارسال شده در 13 آبان، 2012 اینو ولش کنید حالمونو بهم زده از بس دوغ میخورهتازه به دوغم میگه شادی وقتی دوغش تموم میشه میگه شادیام تموم شد البته باعث شده ماهم شدیدا دوغ خور بشیم:girl_yes2: خودم نوشابه کم میخوردم ولی منو دوغ خور کرده اساسی وای هانی دلم ازون دوغای یونی خواست خوب. من نقطه قوت شماها حساب میشما 2
kavirsky25 3694 ارسال شده در 13 آبان، 2012 من شنیدم بعضیا واسه تمیزتر شدن و جلا دادن به لاستیک ماشینشون، نوشابه میمالن بهش . درسته خیلی تمیز میکنه برای باز گردن سیفون دستشویی و ظرفشویی هم خیلی خوبه کلا چربی هارو از بین میبره:yes: هندوووووونه بخورید ! . دلم خواست 1
kavirsky25 3694 ارسال شده در 13 آبان، 2012 وای هانی دلم ازون دوغای یونی خواست خوب. من نقطه قوت شماها حساب میشما اوهوم منم دلم خواست بعد تابستون باید یه دلی از عزا در بیاریم شما کلا قوتی خدا قوت:hapydancsmil: 3
honey memar 2377 ارسال شده در 13 آبان، 2012 ببین تورو خدا چه همه واسه من پاستوریزه شدن! همه فقط دوغ ! حالا همه نوشابه خورنا اومدن اینجا کلاس میذارن خوردن نوشابه دو هفته یک بار ضرر نداره :gnugghender: 1
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 14 آبان، 2012 من شنیدم بعضیا واسه تمیزتر شدن و جلا دادن به لاستیک ماشینشون، نوشابه میمالن بهش . به نظر من نوشابه های ایرانی فقط به همین درد می خورن در ضمن دلستر هم بلافاصله بعد از غذا خوب نیست چون مخمّر داره و تو هضم غذا مشکل ایجاد می کنه. هندوووووونه بخورید ! :(50): اینکه چیزی نیست،باهاش لوله فاضلاب هم باز میکنند!به دلیل اسیدسیتریک و فسفات هست که این خاصیت رو داره دلستر هم درسته مخمر داره و بعد از غذا خوردنش ضرر نداره،والا شما پنیر و نان هم که مصرف میکنید مخمر داره،خوردن بلافاصله بعد از تولیدش ضرر داره که باید 2-3 روز در انبار محصول بمونه و بعد به فروش برسه. 3
ارسال های توصیه شده