آریودخت 43941 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۱ من خیلی مشکل دارم، اصلا دوستم ندارم بخونمش ، وقت زیاد میبره و بازدهیش کمه، بنظرم خیلیم سخته 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۱ من خیلی مشکل دارم، اصلا دوستم ندارم بخونمش ، وقت زیاد میبره و بازدهیش کمه، بنظرم خیلیم سخته منظورم ریاضی و امار بودا 3 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۱ سلام. یه سوال پیش اومد واسمف شما همه دانشجوی سال اخرین؟ با این حساب با این همه استرس من از الان برم شروع کنم؟ سال 3 ام. کلاس زبانم میرم. استرس گرفتم 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۱ سلام. یه سوال پیش اومد واسمف شما همه دانشجوی سال اخرین؟ با این حساب با این همه استرس من از الان برم شروع کنم؟ سال 3 ام. کلاس زبانم میرم. استرس گرفتم سلام. من تازه درسم تموم شده. اره حتما از حالا شروع کن و منابع و کتاب بخون. زیاد به جزوه اکتفا نکن، اما واسه استرست زوده 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۱ منابعی که دوستان موفق معرفی کردن رو واستون میزارم ( الویت دارها با رنگ قرمز مشخص شده) برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
arghavan 1343 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۱ سلاااااااااااااااام . منم امسال کنکوریم. طراحی شهری. کلاس کنکور می رم. کیمیا فکر بزرگ! خوبه. من که ازش راضیم ولی خودم هنوز خیلی جدی شروع نکردم راستش رو بخواید 1 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۱ من استرس می دم :vahidrk: جاتون خالی داشتم زبان می خوندم ااززز ساعت 2 اومدم ببنیم دنیا دست کیه ............استرس وارد شد یا نه بازم بگم خوب راست میگه دیگه مهسا جونم. 1 لینک به دیدگاه
kavirsky25 3694 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۱ سلام. یه سوال پیش اومد واسمف شما همه دانشجوی سال اخرین؟ با این حساب با این همه استرس من از الان برم شروع کنم؟ سال 3 ام. کلاس زبانم میرم. استرس گرفتم صبا تو و کلاس زبان؟ از کی تا حالا؟ فعال شدیا!!!!! 1 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۱ صبا تو و کلاس زبان؟ از کی تا حالا؟فعال شدیا!!!!! از همون موقع که شما حال مارو نمیپرسی 1 لینک به دیدگاه
kavirsky25 3694 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۱ از همون موقع که شما حال مارو نمیپرسی صبا تا نزدم لهت نکردم جمع کن اداهاتو زنگیدی بهم خواب بودم زنگیدم جواب ندادی الان فهمیدی چی گفتمو گفتیو چی شد؟ بعدم باور کن خفن دعوا کردم با حامد حسشو نداشتم الان تازه یکم رابطه اوکی شده 1 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۱ صبا تا نزدم لهت نکردم جمع کن اداهاتو زنگیدی بهم خواب بودم زنگیدم جواب ندادی الان فهمیدی چی گفتمو گفتیو چی شد؟بعدم باور کن خفن دعوا کردم با حامد حسشو نداشتم الان تازه یکم رابطه اوکی شده خب حالا حرف زدیم با هم دیگه..................... 1 لینک به دیدگاه
kavirsky25 3694 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۱ خب حالا حرف زدیم با هم دیگه..................... بله :w14: دیشب حرفیدیم:icon_pf (44): روشنم کردی 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده