رفتن به مطلب

توجه توجه: پاتوق کنکوریا

ارسال های توصیه شده

من خیلی مشکل دارم، اصلا دوستم ندارم بخونمش ، وقت زیاد میبره و بازدهیش کمه، بنظرم خیلیم سخته:w58:

منظورم ریاضی و امار بودا

• Like 3
لینک به دیدگاه

سلام. یه سوال پیش اومد واسمف شما همه دانشجوی سال اخرین؟ با این حساب با این همه استرس من از الان برم شروع کنم؟ سال 3 ام. کلاس زبانم میرم. استرس گرفتم:sad0:

• Like 3
لینک به دیدگاه
سلام. یه سوال پیش اومد واسمف شما همه دانشجوی سال اخرین؟ با این حساب با این همه استرس من از الان برم شروع کنم؟ سال 3 ام. کلاس زبانم میرم. استرس گرفتم:sad0:

سلام. من تازه درسم تموم شده. اره حتما از حالا شروع کن و منابع و کتاب بخون. زیاد به جزوه اکتفا نکن، اما واسه استرست زوده:ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه

منابعی که دوستان موفق معرفی کردن رو واستون میزارم ( الویت دارها با رنگ قرمز مشخص شده)

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

• Like 1
لینک به دیدگاه

سلاااااااااااااااام . منم امسال کنکوریم. طراحی شهری. کلاس کنکور می رم. کیمیا فکر بزرگ! خوبه. من که ازش راضیم ولی خودم هنوز خیلی جدی شروع نکردم راستش رو بخواید :ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه
من استرس می دم :vahidrk:

جاتون خالی داشتم زبان می خوندم ااززز ساعت 2 اومدم ببنیم دنیا دست کیه :banel_smiley_4: ............استرس وارد شد یا نه بازم بگم :ws3:

خوب راست میگه دیگه مهسا جونم.

• Like 1
لینک به دیدگاه

صبا تو و کلاس زبان؟ از کی تا حالا؟:ws52:

فعال شدیا!!!!!:whistle:

• Like 1
لینک به دیدگاه
از همون موقع که شما حال مارو نمیپرسی:w000:

صبا تا نزدم لهت نکردم جمع کن اداهاتو:ws28: زنگیدی بهم خواب بودم زنگیدم جواب ندادی:ws52: الان فهمیدی چی گفتمو گفتیو چی شد؟:ws28::whistle:

بعدم باور کن خفن دعوا کردم با حامد حسشو نداشتم:4564: الان تازه یکم رابطه اوکی شده:hanghead:

• Like 1
لینک به دیدگاه
صبا تا نزدم لهت نکردم جمع کن اداهاتو:ws28: زنگیدی بهم خواب بودم زنگیدم جواب ندادی:ws52: الان فهمیدی چی گفتمو گفتیو چی شد؟:ws28::whistle:

بعدم باور کن خفن دعوا کردم با حامد حسشو نداشتم:4564: الان تازه یکم رابطه اوکی شده:hanghead:

خب حالا حرف زدیم با هم دیگه.....................

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...