رفتن به مطلب

روش های تند خوانی ؟؟؟

سیندخت

ارسال های توصیه شده

روش های تندخوانی موقع مطالعه چی هست؟ چه طور میشه سرعت مطالعه رو خیلی زیاد کرد؟:ws38:

البته بدون کلاس رفتن!!!

تا حالا کار کردین رو این موضوع؟:ws38:

این نرم افزار رو هم ببینید. جالبه

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

• Like 17
لینک به دیدگاه

من یه دوره تندخوانی علیپور رو رفتم

اسمش فک کنم همین بود

چهارده پونزده سال پیش

چیز زیادی یادم نیست

یه سری تکنیک هایی یاد می دادن برای شبیه سازی کلمات تو ذهن و از این دست موارد

اون موقع سرعت خوندنم زیاد شد

ولی این مساوی نیست با فهمیدن مطلب به همون سرعت

• Like 12
لینک به دیدگاه
من یه دوره تندخوانی علیپور رو رفتم

اسمش فک کنم همین بود

چهارده پونزده سال پیش

چیز زیادی یادم نیست

یه سری تکنیک هایی یاد می دادن برای شبیه سازی کلمات تو ذهن و از این دست موارد

اون موقع سرعت خوندنم زیاد شد

ولی این مساوی نیست با فهمیدن مطلب به همون سرعت

الان استفاده نمیکنی ازش؟

یعنی تند خوانی با اون تکنیکا فهم مطالب رو پایین میاره؟ (منظورم هم متن علمیه هم غیر علمی)

• Like 9
لینک به دیدگاه
الان استفاده نمیکنی ازش؟

یعنی تند خوانی با اون تکنیکا فهم مطالب رو پایین میاره؟ (منظورم هم متن علمیه هم غیر علمی)

من الان چیزی اصلا ازش یادم نمیاد که بخوام استفاده کنم

فقط یادمه کلاس مختلط بود !!!

شاید واسه من قابل فهم نباشه این، ولی به نظرم نه متن علمی، نه غیر علمیش نیازی به تند خوندن نداره

متن غیر علمی که معمولا میشه واسطه تفریح و وقت آزاد و لذت بردن

علمیش هم آدم باید بتونه بفهمه، وگرنه تند خوندنش چه اهمیتی می تونه داشته باشه !؟!

• Like 11
لینک به دیدگاه

سلام

مريم ميشه دلايل اينكه ممكنه لازم باشه متون رو سريع تر از معمول بخونيم بگي؟

خيلي تبليغاشو ديدم ولي هيچ وقت نميگيرم قضيه رو!

بعد اينكه اگه با اين روشا و اجراي درستشون ياد بگيريم سريع بخونيم با همون سرعت هم ميتونيم بفهميم؟ :ws38:

• Like 10
لینک به دیدگاه

اتفاقا چند روز پیش تو کلاس زبان بحث همین مساله شد .

به خاطر اینه من خیلی تند میحرفم بچه ها پرسیدن آیا همینقدر هم تند میخونم .که حالا قرار شد بهم بگم چه جوری سرعتم رو بفهممو اینا .

بعد وقتی پرسیدم خولبحالا فایده ی تند خونی چی هست گقتن مثلا تو آزمونهای زبان کسایی که تندخون باشن خیلی جلوتر هستن تو تست زنی .ریدینگ و اینا .

حالا دیگه من در جریان نیستم :ws3:

• Like 9
لینک به دیدگاه

سرعت خواندن ما ايراني ها حدود 1 چهارم جهان هست

كند خواني باعث عدم تمركز صحيح مي شود

عدم تمركز باعث چند بار خواني مي شود و با اين سرعت رشد علم چند بار خواندن يعني عقب افتادن بيش از پيش از ديگران.

• Like 10
لینک به دیدگاه
روش های تندخوانی موقع مطالعه چی هست؟ چه طور میشه سرعت مطالعه رو خیلی زیاد کرد؟:ws38:

البته بدون کلاس رفتن!!!

تا حالا کار کردین رو این موضوع؟:ws38:

این نرم افزار رو هم ببینید. جالبه

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

تندخوانی یا تندفهمی؟

تندخوانی بقول دوستان تکنیک هایی داره که فقط سرعت مطالعتون رو بالامیبره وبقولی فقط یه پارامتر کمی هست ولی ما به کیفیت درکنار یا ماسواسی ان نیاز داریم

اینکه مطلبی رو سریعتر بفهمیم وبقول امیر مجبور به مطالعه دوباره ودوباره مطلبی نشیم

تو حالت نرمال سرعت مطالعه کمی من وحشتناک بالاست یعنی مثلا کتاب دوجلدی برادران کارامازوف رو من تو کمتر از هشت ساعت میتونم تموم کنم ولی سرعت فهم مطلب نیاز به داشتن ورعایت مواردی داره که مستقل از پارامتر تندخوانی هست هرچند رعایت اصول تندخوانی هم میتونه کمک کنه

• Like 11
لینک به دیدگاه
اتفاقا چند روز پیش تو کلاس زبان بحث همین مساله شد .

به خاطر اینه من خیلی تند میحرفم بچه ها پرسیدن آیا همینقدر هم تند میخونم .که حالا قرار شد بهم بگم چه جوری سرعتم رو بفهممو اینا .

بعد وقتی پرسیدم خولبحالا فایده ی تند خونی چی هست گقتن مثلا تو آزمونهای زبان کسایی که تندخون باشن خیلی جلوتر هستن تو تست زنی .ریدینگ و اینا .

حالا دیگه من در جریان نیستم :ws3:

سلام

مريم ميشه دلايل اينكه ممكنه لازم باشه متون رو سريع تر از معمول بخونيم بگي؟

خيلي تبليغاشو ديدم ولي هيچ وقت نميگيرم قضيه رو!

بعد اينكه اگه با اين روشا و اجراي درستشون ياد بگيريم سريع بخونيم با همون سرعت هم ميتونيم بفهميم؟ :ws38:

خب دلایل زیادی میتونه داشته باشه!

مثلا یکیش همین آزمونای زبان وقتی مجبور میشه آدم یه متن 1 صفحه A4 با فونت خیلی ریز رو تو 10 مین یا کمتر بخونه!!

یا صرفه جویی در وقت!

دلیل شخصی من اما اینا نیستن!

من کلا دوست دارم بتونم تند بخونم :دی کتابای زیادی دارم که دوست دارم بدونم توشون چه خبره اما واقعا حاضر نیستم براشون همون قدر که به صورت طبیعی وقت میگیره وقت بزارم (اینم دلایل خودشو داره که در این مقوله نمی گنجد!!)......مثلا دوست دارم یه ایبوک 300 صفحه ای رو تو یه ساعت بخونم ولی نمیتونم!!

در مورد سوالت هم نمیدونم ..... ولی شاید بشه

سرعت خواندن ما ايراني ها حدود 1 چهارم جهان هست

كند خواني باعث عدم تمركز صحيح مي شود

عدم تمركز باعث چند بار خواني مي شود و با اين سرعت رشد علم چند بار خواندن يعني عقب افتادن بيش از پيش از ديگران.

جدی؟ 1 چهارم؟:ws38:

اون عدم تمرکز موقع کند خوانی دقیقا راسته کار منه!!!

چون طبیعتا همه کتابا اون قدر گیرایی ندارم که ادمو غرق خودشون کنن. بعضی اوقات نویسنده این قد وسطش خودشو به در و دیوار میکوبه آدم تمرکزشو از دست میده خوابش میگیره!!

حالا چه باید کرد؟!

تندخوانی یا تندفهمی؟

تندخوانی بقول دوستان تکنیک هایی داره که فقط سرعت مطالعتون رو بالامیبره وبقولی فقط یه پارامتر کمی هست ولی ما به کیفیت درکنار یا ماسواسی ان نیاز داریم

اینکه مطلبی رو سریعتر بفهمیم وبقول امیر مجبور به مطالعه دوباره ودوباره مطلبی نشیم

تو حالت نرمال سرعت مطالعه کمی من وحشتناک بالاست یعنی مثلا کتاب دوجلدی برادران کارامازوف رو من تو کمتر از هشت ساعت میتونم تموم کنم ولی سرعت فهم مطلب نیاز به داشتن ورعایت مواردی داره که مستقل از پارامتر تندخوانی هست هرچند رعایت اصول تندخوانی هم میتونه کمک کنه

ترجیحا هر جفتش کنار هم !!

شما از تکنیکای تند خوانی استفاده میکنی یا در اثر مطالعه زیاد سرعت مطالعتون زیاده؟ :ws38:

اون مواردی که برای بالا بردن سرعت فهم مطلب لازمه چیا هستن؟

• Like 6
لینک به دیدگاه

من ذاتا آدم تندخوانی هستم و البته فکر میکنم فهم مطالب هم با تمرین بالا میره اما از نظر حافظه ضعیفم.

یعنی وقتی تند میخونم کاملا متوجه متن میشم و یه مطلب را خیلی زود به پایان میرسونم. اما یک ساعت دیگه چیز زیادی ازش تو ذهنم ثبت نشده.

البته قدرت حافظه هم به نظر من علاوه بر تمرین به استعداد و ژنتیک فرد هم مربوط میشه. من حافظه ضعیفی دارم اما تند میخونم. تند خواندن هم فکر میکنم فقط با تمرین ممکنه و البته اینکه شما با مطالعه متون مختلفه که میتونید مهارت تندخوانی رو کسب کنید. یعنی با قلم های مختلفی که آشنا بشید دیگه میتونید همه متون را با سرعت بخونید و بفهمید ولی تضمینی نیست که در حافظه شما هم ثبت بشه.

• Like 7
لینک به دیدگاه
ترجیحا هر جفتش کنار هم !!

شما از تکنیکای تند خوانی استفاده میکنی یا در اثر مطالعه زیاد سرعت مطالعتون زیاده؟ :ws38:

اون مواردی که برای بالا بردن سرعت فهم مطلب لازمه چیا هستن؟

من نه تکنیکای تندخوانی رو بلدم نه دوره ای دیدم فقط چندتا نکته زمان دوره راهنمایی بهمون گفته بودن اونا یادمه

اینکه به جای حرکت سر با زاویه دیدتون سعی برمطالعه داشته باشین واینکه به صورت سگمنتی یا بخش بخش مطلب رو بخونید

درمورد سوال دومتون چون به بحث زبان وزمان اشاره کردید باید بگم چندتا کلیدواژه داریم که بدون اونا ما دورباطل میزنیم

اولین ومهمترین مسئله غنای داشته هامونه

فرضا من میخوام متنی رو ترجمه کنم یا چندوقت پیش میخواستم کتابی از دکتر مجتهدی بخونم که پیش زمینش داشتن اطلاعات جامع درمورد مفاهیم تاریخی-اجتماعی وفلسفی بود

اگر من دایره لغاتم محدود باشه وتمرین روزمره نداشته باشم(چون یا فرایند استنتاجی هست یا مفهومی) یا اشنایی قبلی با مفاهیم و واژه ها نداشته باشم مطمئنا هی برمیگردم عقب تا اشکال قبلیمو رفع کنم واز سرعت معمول میافتم انگار که هی شیب حرکتم داره زیادتر میشه

اینکه بخوای ایبوک 300 صفحه ای رو یه ساعته بخونی با عرض پوزش نوعی خودکشیه

بابا به چشات رحم کن به حافظت رحم نمیکنی

برای یک متن سلیس وروان با فرمت غیر سالید نرمالش 4-5 ساعت خوبه

دومین نکته هم همونطوری که دوستان هم گفتن تکرار وتمرین مداومه

یعنی باید ذهنتون نسبت به مطالعه ومفاهیمی که دارین دریافت میکنین مقید شده باشه

واما از همه مهمتر فضای ذهن هست

دلیل اینکه سرعت مطالعه ما خیلی پایین میاد اینه که خیلی زود ذهنمون نسبت به حاشیه منعطف میشه وتنها راهکارش هم کنترل شخصیمونه

یعنی نسبت به ذهنمون کنترل داشته باشیم

بعد یه مدت کوتاهی مطمئن باش هم سرعت خوندن وهم فهم مطالب بالا میره

البته الانش هم همه شما استادین وما چیزایی که یاد گرفتیم رو بازگویی میکنیم

• Like 8
لینک به دیدگاه
من ذاتا آدم تندخوانی هستم و البته فکر میکنم فهم مطالب هم با تمرین بالا میره اما از نظر حافظه ضعیفم.

یعنی وقتی تند میخونم کاملا متوجه متن میشم و یه مطلب را خیلی زود به پایان میرسونم. اما یک ساعت دیگه چیز زیادی ازش تو ذهنم ثبت نشده.

البته قدرت حافظه هم به نظر من علاوه بر تمرین به استعداد و ژنتیک فرد هم مربوط میشه. من حافظه ضعیفی دارم اما تند میخونم. تند خواندن هم فکر میکنم فقط با تمرین ممکنه و البته اینکه شما با مطالعه متون مختلفه که میتونید مهارت تندخوانی رو کسب کنید. یعنی با قلم های مختلفی که آشنا بشید دیگه میتونید همه متون را با سرعت بخونید و بفهمید ولی تضمینی نیست که در حافظه شما هم ثبت بشه.

حافظه اكتسابي هست

تمرين و تمرين

اينكه بيان مي كنيد من حافظه ي ضعيفي دارم مهلك ترين سم براي حافظه هست چون به باور رسيديد و اين باور باعث ميشه كه حافظه درست عمل نكنه.

بجز بحث تمرين و باور تغذيه هم خيلي موثر هست

شما اگر واقعا مشكل حافظه داريد جينسينگ مصرف كنيد .البته قرص هاي حاوي جينسينگ كه مخصوص حافظه هست تو بازار موجود هست ولي از داروخانه ي معتبر تهيه كنيد حتما.

كنجد/گندم/جو :اينها هم در حافظه و هم در تقويت نيروي درون خيلي موثر هستند.

مي توايند پودر مالت يا عصاره ي مالت رو بگيريد و روزانه مصرف كنيد تا علاوه بر تقويت نيروي ذهن و حافظه نيروي جسم خود را هم تقويت كنيد و در طول روز شاداب باشيد.

• Like 7
لینک به دیدگاه

يكي از موثر ترين روش ها براي افزايش تمركز و به طبع آن بالا بردن سرعت مطالعه استفاده از يك كاغذ و خودكار هست.

اكثر ما به هنگام مطالعه بعد از چند دقيقه با سيل افكار مختلف و بي ربط مواجه مي شويم و خود را در اين افكار غرق مي كنيم.(مخصوصا هنگام درس خوندن)

با قرار دادن يك كاغذ و خودكار در كنار خود هر فكري را كه به ذهن شما رسيد در ان يادداشت كنيد تا بعدا سر فرصت به ان فكر كنيد و مجددا مشغول مطالعه شويد.اين عمل اگر چه در ابتدا باعث سخت شدن مطالعه مي شود اما در ميان مدت مي بينيد كه افكار تكراري هستند و قبلا يادداشت كرديد و در مورد آن فكر كرديد به همين دليل ذهن از درگير شدن در باره ي آن اجتناب مي كند و اين باعث مي شود كه افكار مزاحم شما به مرور كم و كم مي شود و تمركز شما بالا مي رود.

البته پيشنهاد مي شود اين روش را در ايام تابستان و فراغت شروع و تمرين كنيد تا با شروع ترم و درس به تمركز لازم رسيده باشيد.

• Like 7
لینک به دیدگاه
من نه تکنیکای تندخوانی رو بلدم نه دوره ای دیدم فقط چندتا نکته زمان دوره راهنمایی بهمون گفته بودن اونا یادمه

اینکه به جای حرکت سر با زاویه دیدتون سعی برمطالعه داشته باشین واینکه به صورت سگمنتی یا بخش بخش مطلب رو بخونید

درمورد سوال دومتون چون به بحث زبان وزمان اشاره کردید باید بگم چندتا کلیدواژه داریم که بدون اونا ما دورباطل میزنیم

اولین ومهمترین مسئله غنای داشته هامونه

فرضا من میخوام متنی رو ترجمه کنم یا چندوقت پیش میخواستم کتابی از دکتر مجتهدی بخونم که پیش زمینش داشتن اطلاعات جامع درمورد مفاهیم تاریخی-اجتماعی وفلسفی بود

اگر من دایره لغاتم محدود باشه وتمرین روزمره نداشته باشم(چون یا فرایند استنتاجی هست یا مفهومی) یا اشنایی قبلی با مفاهیم و واژه ها نداشته باشم مطمئنا هی برمیگردم عقب تا اشکال قبلیمو رفع کنم واز سرعت معمول میافتم انگار که هی شیب حرکتم داره زیادتر میشه

اینکه بخوای ایبوک 300 صفحه ای رو یه ساعته بخونی با عرض پوزش نوعی خودکشیه

بابا به چشات رحم کن به حافظت رحم نمیکنی

برای یک متن سلیس وروان با فرمت غیر سالید نرمالش 4-5 ساعت خوبه

دومین نکته هم همونطوری که دوستان هم گفتن تکرار وتمرین مداومه

یعنی باید ذهنتون نسبت به مطالعه ومفاهیمی که دارین دریافت میکنین مقید شده باشه

واما از همه مهمتر فضای ذهن هست

دلیل اینکه سرعت مطالعه ما خیلی پایین میاد اینه که خیلی زود ذهنمون نسبت به حاشیه منعطف میشه وتنها راهکارش هم کنترل شخصیمونه

یعنی نسبت به ذهنمون کنترل داشته باشیم

بعد یه مدت کوتاهی مطمئن باش هم سرعت خوندن وهم فهم مطالب بالا میره

البته الانش هم همه شما استادین وما چیزایی که یاد گرفتیم رو بازگویی میکنیم

مرسی:w16:

حافظه اكتسابي هست

تمرين و تمرين

اينكه بيان مي كنيد من حافظه ي ضعيفي دارم مهلك ترين سم براي حافظه هست چون به باور رسيديد و اين باور باعث ميشه كه حافظه درست عمل نكنه.

بجز بحث تمرين و باور تغذيه هم خيلي موثر هست

شما اگر واقعا مشكل حافظه داريد جينسينگ مصرف كنيد .البته قرص هاي حاوي جينسينگ كه مخصوص حافظه هست تو بازار موجود هست ولي از داروخانه ي معتبر تهيه كنيد حتما.

كنجد/گندم/جو :اينها هم در حافظه و هم در تقويت نيروي درون خيلي موثر هستند.

مي توايند پودر مالت يا عصاره ي مالت رو بگيريد و روزانه مصرف كنيد تا علاوه بر تقويت نيروي ذهن و حافظه نيروي جسم خود را هم تقويت كنيد و در طول روز شاداب باشيد.

من خودم خیلی به تغذیه اعتقاد ندارم:texc5lhcbtrocnmvtp8

تازه جینسینگ علیرغم این که خوبه ، برا قلب ضرر داره اگه مشکل قلبی داشته باشید

• Like 4
لینک به دیدگاه

من خودم نسبت به اطرافيانم سريع مي‌خونم.

ولي هر چي فكر ميكنم ميبينم دوس ندارم تندتر بخونم. 164.gif

در مورد كتاباي علمي كه فرقي نميكنه ولي براي كتابايي كه به عنوان تفريح ميخونم ترجيح ميدم بيشترم طول بكشن! اينطوري بيشتر غرق مي‌شه آدم.

• Like 7
لینک به دیدگاه

ما خانوادگی سرعت خوندنمون بالاست....شاید بهترین دلیلش اینه که زیاد می خونیم...

من تقریباً ساعتی 40-50 صفحه رو می خونم....:w16:

اما بخوام یه چیزی رو حفظ کنم سرعتم به الطبع کمتر می شه.

توی یکی از دروس زبانمون یه تمرین داشتیم تند خوانی + تست مفهومی بعدش!!! یه نرم افزار بود که تعداد کلمه در دقیقه رو براش مشخص می کردیم و در یک جمله کلمات رو به ترتیب میاورد جلومون و قیلی ها همه پام می شدن....بعدش هم تستش رو می گرفت...

چیزی که خیلی مهم بود این بود که به مرور باید سرعت بالا می رفت و از یه حدی نباید بیشتر می شد این سرعت :ws37:

• Like 6
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...