رفتن به مطلب

کتاب یا نرم افزار یا گیم یا ....... شما پولی می باشد (در اینجور مواقع چیکار می کنید ؟)

ارسال های توصیه شده

سلام

برا شما هم پیش اومده دنبال یه کتاب یا نرم افزار بخصوص باشید ولی به در بسته بربخورید ؟

در این جو مواقع چیکار می کنید ؟

بی خیالش میشید؟

به جستجوتون ادامه میدید؟

راههای مختلف رو امتحان می کنید؟

.......

خوشحال میشم تجربه هاتونو در اینجا به اشتراک بگذارید :w16:

• Like 11
لینک به دیدگاه

بستگی به شرایط داره. اگه خیلی لازمش داشته باشم حتما واسه خریدش اقدام میکنم.

البته معتقدم چیزی که رایگان باشه در نهایت با مشکلاتی مواجه خواهد شد. بابت هر نوع خدماتی که لازم داشته باشم ترجیه میدم بهاء و قیمتش رو بپردازم و در عوض از حقوق قانونی خودم نسبت به اون کالا یا خدمات بهره مند بشم. چون شما وقتی چیزی رو به طور رایگان کسب میکنید عملا هیچ حق و حقوقی نسبت به برآورده شدن کامل و مطمئن نیازهاتون نخواهید داشت. مثل قضیه اسب پیش کش و شمارش دندون هاش.

• Like 7
لینک به دیدگاه

من بیخیال میشم و میرم سراغ یه سایت دیگه ه ه:hanghead:

انقد میگردم م م تا تو یه سایت دیگه گیر بیارم

اگر هم همون چیزی که میخوام گیر نیاوردم بیخیال میشم یا دنبال یه چیز مشابه اون میگردم

• Like 7
لینک به دیدگاه
از پست های اخیرت معلومه بدجور گیر یه کتابی :ws3:

خب اگه لازمش داشته باشی که نمیتونی بیخیال شی، اگه پولی باشه و ارزشش رو داشته باشه میخرم .

یا اینکه میتونی اسم اون کتاب رو تو فروم های تخصصی دیگه بگی شاید داشته باشن و share کنن. :ws37:

بگو اسم اون کتابو شاید تونستیم کمکی کنیم :ws37:

هر تاپیکی که زده میشه صددرصد موضوعش دغدغه ذهنی صاحب تاپیکش هس دوست عزیز :a030:

• Like 5
لینک به دیدگاه
بستگی به شرایط داره. اگه خیلی لازمش داشته باشم حتما واسه خریدش اقدام میکنم.

البته معتقدم چیزی که رایگان باشه در نهایت با مشکلاتی مواجه خواهد شد. بابت هر نوع خدماتی که لازم داشته باشم ترجیه میدم بهاء و قیمتش رو بپردازم و در عوض از حقوق قانونی خودم نسبت به اون کالا یا خدمات بهره مند بشم. چون شما وقتی چیزی رو به طور رایگان کسب میکنید عملا هیچ حق و حقوقی نسبت به برآورده شدن کامل و مطمئن نیازهاتون نخواهید داشت. مثل قضیه اسب پیش کش و شمارش دندون هاش.

خب چطوری می خرید اون فرایند خرید توسط کارتهای اعتباری خارجی رو میخوام بدونم مثلا از سایت آمازون چطوری خرید می کنید ؟:ws37:

• Like 6
لینک به دیدگاه
سلام

برا شما هم پیش اومده دنبال یه کتاب یا نرم افزار بخصوص باشید ولی به در بسته بربخورید ؟

در این جو مواقع چیکار می کنید ؟

بی خیالش میشید؟

به جستجوتون ادامه میدید؟

راههای مختلف رو امتحان می کنید؟

.......

خوشحال میشم تجربه هاتونو در اینجا به اشتراک بگذارید :w16:

انقد میگردم تا پیدا کنم...

اگه ارزششو داشته باشه میرم میخرم و اگه نباشه انقد میگردم بین دوستان و آشنایان و حتی تو سایتها تا پیدا کنم...

• Like 8
لینک به دیدگاه
خب چطوری می خرید اون فرایند خرید توسط کارتهای اعتباری خارجی رو میخوام بدونم مثلا از سایت آمازون چطوری خرید می کنید ؟:ws37:

تا جایی که میدونم از ایران نمیشه از امازون خرید کرد مگر این که یکی تو خارج داشته باشی فرستاده بشه به ادرس اون :hanghead:

• Like 6
لینک به دیدگاه

چقدر هست مبلغش ؟

مثلا من یه نرم افزار میخواستم واسه پروژم چند ملیون پولش بود حدود 60 - 70 اونم اورجینالش نه !

استادم گفت بچه ها غیر اورجینالشو خریدن مبلغ و دادم بهم دادن .

معمولا تو داشنگاه ها بجه های ارشد و دکتری حتما نیاز پیدا کردن به این نرم افزار و کتاب ها و تهیش کردن

یه جوری میشه کنار بیای و بگیری ازشون

حالا نمیدونم این کتاب تخصصی هست یا چه جوریه

• Like 4
لینک به دیدگاه
انقد میگردم تا پیدا کنم...

اگه ارزششو داشته باشه میرم میخرم و اگه نباشه انقد میگردم بین دوستان و آشنایان و حتی تو سایتها تا پیدا کنم...

ببنید این انقد گشتن رو میدونم منظور ترفندهای خاص خودتونه

مثال میزنم تو سایتای تورنتی دنباش میگردید ؟ اسمشو بگید

با نرم افزار خاصی برا دور زدن اعتبارسنجی سایت مورد نظر بدستش میارید

تا حالا تجربه خرید از سایتای خارجی رو داشتید ؟ اگه اره اون فرایند رو بی زحمت بگید تا همه باش اشنا بشن

شاید واقعا ترفندی هس که شما بلدید و خیلی ها نمیدونن

• Like 4
لینک به دیدگاه
چقدر هست مبلغش ؟ مثلا من یه نرم افزار میخواستم واسه پروژم چند ملیون پولش بود حدود 60 - 70 اونم اورجینالش نه ! استادم گفت بچه ها غیر اورجینالشو خریدن مبلغ و دادم بهم دادن . معمولا تو داشنگاه ها بجه های ارشد و دکتری حتما نیاز پیدا کردن به این نرم افزار و کتاب ها و تهیش کردن یه جوری میشه کنار بیای و بگیری ازشون حالا نمیدونم این کتاب تخصصی هست یا چه جوریه
برا خودتون خرید کردید یا شرکت تون

اقا پوریا ما دانشجوییما خیلی زورمون برسه نهایت 50 تومن خرج کنیم :ws3:

تازشم شاید کل کتاب به دردم نخوره فقط یه فصلش:5c6ipag2mnshmsf5ju3

• Like 5
لینک به دیدگاه
برا خودتون خرید کردید یا شرکت تون

اقا پوریا ما دانشجوییما خیلی زورمون برسه نهایت 50 تومن خرج کنیم :ws3:

تازشم شاید کل کتاب به دردم نخوره فقط یه فصلش:5c6ipag2mnshmsf5ju3

واسه پایان نامه ارشدم

ببین نرم افزار خوب با کتاب خیلی فرق داره سارا

نرم افزار به دلیل خیلی مسائل سخت به دست میاد و برای ما خیلی گرون میاد

معمولا ما تو پروژه ها زمان داشنجویی مرتبط برمیداشتیم موضوع رو نرم افزار و با مارکت مالی هم میخریدیم ک اذیت نشیم

اونم باز میگم غیر اورجینال یا اگه کسی رو بچه ها داشتن میفرستاد برامون بعد تقسیم میشد هزینه

اما کتاب در اون حد نیست دیگه قیمتش

برو دنیال هم رشتت بگرد تو داشنگاه ها یا از استادت بخواه معرفی کنه

کمکت میکنن

• Like 4
لینک به دیدگاه
واسه پایان نامه ارشدم

ببین نرم افزار خوب با کتاب خیلی فرق داره سارا

نرم افزار به دلیل خیلی مسائل سخت به دست میاد و برای ما خیلی گرون میاد

معمولا ما تو پروژه ها زمان داشنجویی مرتبط برمیداشتیم موضوع رو نرم افزار و با مارکت مالی هم میخریدیم ک اذیت نشیم

اونم باز میگم غیر اورجینال یا اگه کسی رو بچه ها داشتن میفرستاد برامون بعد تقسیم میشد هزینه

اما کتاب در اون حد نیست دیگه قیمتش

برو دنیال هم رشتت بگرد تو داشنگاه ها یا از استادت بخواه معرفی کنه

کمکت میکنن

حتما دنبالش میرم

مرسی :icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه

مثلا سایت

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
برا خرید از سایت امازون

ایا میشه بش اعتماد کرد

• Like 2
لینک به دیدگاه
مثلا سایت
برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
برا خرید از سایت امازون

ایا میشه بش اعتماد کرد

من حقیقتش به خرید از سایتا اعتقاد ندارم...

اگه گرون باشه با چند تا از دوستام شریکی میگیرم...

یا از هم رشته هام که بالاتر از من باشن میرم گیر میارم...یا ازشون ارزونتر میخرم...

• Like 1
لینک به دیدگاه

نمیدونم. تا حالا همچین خریدی نکردم. :icon_gol:

• Like 1
لینک به دیدگاه

سارا میتونی تو فرومهای معتبر مرتبط با رشته خودت مخصوصا فروم های عربی وتازگیا ترکیه(امتحانشون کردم خیلی زودتر از بقیه جاها تو رشته خودم جواب گرفتم) کتابی که میخوای یا اون فصلشو به عنوان درخواست بزاری

یه کتابی رو برا ترجمه ویرایش جدیدشو میخواستیم بخریم ناشر گفته به دلیل تحریم ایران امکان ارسال کتاب نیست(من نمیخواستم بخرم همون ناشری که باهاش قرارداد داریم اون قرار بود بخره بنابراین درمورد نحوه تهیه کارتهای اعتباری اطلاعی ندارم) الان قرار شده این ناشر یه رفیق تایوانی داره اون بخره برای این پست کنه تا به دست ما برسه

تو کتابخونه گوگل گشتی دنبالش؟

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...