EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ سپیده جان تا اونجاییی که میدونم شما تو تالار اخبار زیاد رفت و آمد داری و تاپیک میزنی.بنظرت یه همچین کسی فقط 20 % میشه؟؟؟؟؟ میخای این 20 تارم بزار رو درصد من شما خودتو ناراحت نکن:167: چیه دلت می سوزه من این قدر دختر خوب و سر به راهی هستم :2525s: در ضمن خواهش می کنم شما دیگه شکسته نفسی نفرمایین این طور که از ظواهر امر پیداست شما آمار همه رو دارین با این تفاسیر فکر نمی کنم پیشکسوت تر از شما در این مورد پیدا بشه 2 لینک به دیدگاه
rahajo0on 724 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ ممنون که نکشتیم میخای الان این کارو بکن که بدا هم منت نذاری:167: نموخام 1 لینک به دیدگاه
melpomene 541 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ مریم جان مطمئنی شما اینجا خودت و تست کردی؟؟؟ چیزی و جا نداختین احیانا؟؟؟ نخیرم :w00: :vahidrk: من تو شرایط خاص فضولیم تحیریک میشه که تو سوالا اون شرایط نبود 2 لینک به دیدگاه
pashaa 3249 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ پس تو برو با همون آرپکتآرپاکم وای میسته تو رو بر و بر نگاه می کنه همونطور که قبلا هم گفتم تو آدم بشو نیستی دختر جون.یه فرکی واسه خودت بکن تا دیر نشده چیه دلت می سوزه من این قدر دختر خوب و سر به راهی هستم :2525s: در ضمن خواهش می کنم شما دیگه شکسته نفسی نفرمایین این طور که از ظواهر امر پیداست شما آمار همه رو دارین با این تفاسیر فکر نمی کنم پیشکسوت تر از شما در این مورد پیدا بشه سپیده من پیشکسوتم یا شما؟؟؟؟:167: میخای بریم سرچ کنیم ببینیم کی تو بخش اخبار قویتره؟؟؟؟ نموخام چیو نوخای؟؟؟؟ مگه دسته توهه؟؟؟؟:w00::167: نخیرم :w00: :vahidrk: من تو شرایط خاص فضولیم تحیریک میشه که تو سوالا اون شرایط نبود مگه فضولی کردن خانم ها دیگه شرایط میخاد من تا دیدم همیشه شرایط شو دارن 5 لینک به دیدگاه
rahajo0on 724 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ همونطور که قبلا هم گفتم تو آدم بشو نیستی دختر جون.یه فرکی واسه خودت بکن تا دیر نشده سپیده من پیشکسوتم یا شما؟؟؟؟:167: میخای بریم سرچ کنیم ببینیم کی تو بخش اخبار قویتره؟؟؟؟ چیو نوخای؟؟؟؟ مگه دسته توهه؟؟؟؟:w00::167: مگه فضولی کردن خانم ها دیگه شرایط میخاد من تا دیدم همیشه شرایط شو دارن موخای منو بزنی؟ 2 لینک به دیدگاه
melpomene 541 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ مگه فضولی کردن خانم ها دیگه شرایط میخاد من تا دیدم همیشه شرایط شو دارن :zadan: 2 لینک به دیدگاه
pashaa 3249 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ موخای منو بزنی؟ نه بابا کی میخاد تورو بزنه کوشولو...:there: 3 لینک به دیدگاه
rahajo0on 724 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ :zadan: دستت درد نکنه محکمتر بزنش 3 لینک به دیدگاه
rahajo0on 724 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ نه بابا کی میخاد تورو بزنه کوشولو...:there: این بچه جقد موخاد تو تخیلاتش زندگی کنه؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ همونطور که قبلا هم گفتم تو آدم بشو نیستی دختر جون.یه فرکی واسه خودت بکن تا دیر نشده تو نمی خواد غصه منو بخوری پسر جون 2 لینک به دیدگاه
pashaa 3249 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ تو نمی خواد غصه منو بخوری پسر جون آخه دلم نمیاد 2 لینک به دیدگاه
pashaa 3249 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ این بچه جقد موخاد تو تخیلاتش زندگی کنه؟؟؟؟؟ از شمام ممنون خاله خانم 2 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ آخه دلم نمیاد پس انقد غصه منو بخور تا بمیری 1 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ سپیده من پیشکسوتم یا شما؟؟؟؟:167: میخای بریم سرچ کنیم ببینیم کی تو بخش اخبار قویتره؟؟؟؟ خواهش می کنم خوب این که سوال کردن نداره کاملا مشخصه که این سمت تنها برازنده خود شماست :persiana__hahaha: در ضمن اخباری که من می گذارم از نوع اطلاع رسانیه :vahidrk: اما سوالات خود شناسی شما که درش مقام اول رو کسب کردین همون طور که خودتون هم گفتین از نوع فـــضـــولــیه :2525s: 3 لینک به دیدگاه
pashaa 3249 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۸۹ خواهش می کنم خوب این که سوال کردن نداره کاملا مشخصه که این سمت تنها برازنده خود شماست :persiana__hahaha:در ضمن اخباری که من می گذارم از نوع اطلاع رسانیه :vahidrk: اما سوالات خود شناسی شما که درش مقام اول رو کسب کردین همون طور که خودتون هم گفتین از نوع فـــضـــولــیه :2525s: من اینقدر متوجه شدم که انگار شمام کم دست بزنتون خوب نیستا:w00: ثانیا این چجور اطلاع رسانیه که ما هرجا پا گذاشتیک چه علمی چه فرهنگی و ...... شما تو اونجا حداقل 2 پست داری؟ 2 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۸۹ من اینقدر متوجه شدم که انگار شمام کم دست بزنتون خوب نیستا:w00: ثانیا این چجور اطلاع رسانیه که ما هرجا پا گذاشتیک چه علمی چه فرهنگی و ...... شما تو اونجا حداقل 2 پست داری؟ اتفاقا خیلی خوب این یکی رو متوجه شدین می خواین باز هم امتحان کنین ؟! :167: چیه حسودیتون شد باز ؟! خب اطلاعاتم خوبه می خوام بقیه هم ازش فیضی ببرن :viannen_38: راستی پست های من رو که می شمردین پست های یکی در میون خودتون رو هم توی هر تاپیک شمردین ؟! :4chsmu1: 1 لینک به دیدگاه
pashaa 3249 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۸۹ اتفاقا خیلی خوب این یکی رو متوجه شدین می خواین باز هم امتحان کنین ؟! :167: چیه حسودیتون شد باز ؟! خب اطلاعاتم خوبه می خوام بقیه هم ازش فیضی ببرن :viannen_38: راستی پست های من رو که می شمردین پست های یکی در میون خودتون رو هم توی هر تاپیک شمردین ؟! :4chsmu1: نه راستش وقت نکردم مال خودمو بشمرم.هرچند نیازیم به شمردن نیست چون ما که به پای شما نمیرسیم در پست گذاشتن و اطلاع رسانی 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده