EOS 14528 ارسال شده در 22 اسفند، 2010 سپیده جان تا اونجاییی که میدونم شما تو تالار اخبار زیاد رفت و آمد داری و تاپیک میزنی.بنظرت یه همچین کسی فقط 20 % میشه؟؟؟؟؟ میخای این 20 تارم بزار رو درصد من شما خودتو ناراحت نکن:167: چیه دلت می سوزه من این قدر دختر خوب و سر به راهی هستم :2525s: در ضمن خواهش می کنم شما دیگه شکسته نفسی نفرمایین این طور که از ظواهر امر پیداست شما آمار همه رو دارین با این تفاسیر فکر نمی کنم پیشکسوت تر از شما در این مورد پیدا بشه 2
rahajo0on 724 ارسال شده در 22 اسفند، 2010 ممنون که نکشتیم میخای الان این کارو بکن که بدا هم منت نذاری:167: نموخام 1
melpomene 541 ارسال شده در 22 اسفند، 2010 مریم جان مطمئنی شما اینجا خودت و تست کردی؟؟؟ چیزی و جا نداختین احیانا؟؟؟ نخیرم :w00: :vahidrk: من تو شرایط خاص فضولیم تحیریک میشه که تو سوالا اون شرایط نبود 2
pashaa 3249 ارسال شده در 22 اسفند، 2010 پس تو برو با همون آرپکتآرپاکم وای میسته تو رو بر و بر نگاه می کنه همونطور که قبلا هم گفتم تو آدم بشو نیستی دختر جون.یه فرکی واسه خودت بکن تا دیر نشده چیه دلت می سوزه من این قدر دختر خوب و سر به راهی هستم :2525s: در ضمن خواهش می کنم شما دیگه شکسته نفسی نفرمایین این طور که از ظواهر امر پیداست شما آمار همه رو دارین با این تفاسیر فکر نمی کنم پیشکسوت تر از شما در این مورد پیدا بشه سپیده من پیشکسوتم یا شما؟؟؟؟:167: میخای بریم سرچ کنیم ببینیم کی تو بخش اخبار قویتره؟؟؟؟ نموخام چیو نوخای؟؟؟؟ مگه دسته توهه؟؟؟؟:w00::167: نخیرم :w00: :vahidrk: من تو شرایط خاص فضولیم تحیریک میشه که تو سوالا اون شرایط نبود مگه فضولی کردن خانم ها دیگه شرایط میخاد من تا دیدم همیشه شرایط شو دارن 5
rahajo0on 724 ارسال شده در 22 اسفند، 2010 همونطور که قبلا هم گفتم تو آدم بشو نیستی دختر جون.یه فرکی واسه خودت بکن تا دیر نشده سپیده من پیشکسوتم یا شما؟؟؟؟:167: میخای بریم سرچ کنیم ببینیم کی تو بخش اخبار قویتره؟؟؟؟ چیو نوخای؟؟؟؟ مگه دسته توهه؟؟؟؟:w00::167: مگه فضولی کردن خانم ها دیگه شرایط میخاد من تا دیدم همیشه شرایط شو دارن موخای منو بزنی؟ 2
melpomene 541 ارسال شده در 22 اسفند، 2010 مگه فضولی کردن خانم ها دیگه شرایط میخاد من تا دیدم همیشه شرایط شو دارن :zadan: 2
pashaa 3249 ارسال شده در 22 اسفند، 2010 موخای منو بزنی؟ نه بابا کی میخاد تورو بزنه کوشولو...:there: 3
rahajo0on 724 ارسال شده در 22 اسفند، 2010 نه بابا کی میخاد تورو بزنه کوشولو...:there: این بچه جقد موخاد تو تخیلاتش زندگی کنه؟؟؟؟؟ 2
Arpak 8511 ارسال شده در 22 اسفند، 2010 همونطور که قبلا هم گفتم تو آدم بشو نیستی دختر جون.یه فرکی واسه خودت بکن تا دیر نشده تو نمی خواد غصه منو بخوری پسر جون 2
pashaa 3249 ارسال شده در 22 اسفند، 2010 این بچه جقد موخاد تو تخیلاتش زندگی کنه؟؟؟؟؟ از شمام ممنون خاله خانم 2
EOS 14528 ارسال شده در 22 اسفند، 2010 سپیده من پیشکسوتم یا شما؟؟؟؟:167: میخای بریم سرچ کنیم ببینیم کی تو بخش اخبار قویتره؟؟؟؟ خواهش می کنم خوب این که سوال کردن نداره کاملا مشخصه که این سمت تنها برازنده خود شماست :persiana__hahaha: در ضمن اخباری که من می گذارم از نوع اطلاع رسانیه :vahidrk: اما سوالات خود شناسی شما که درش مقام اول رو کسب کردین همون طور که خودتون هم گفتین از نوع فـــضـــولــیه :2525s: 3
pashaa 3249 ارسال شده در 22 اسفند، 2010 خواهش می کنم خوب این که سوال کردن نداره کاملا مشخصه که این سمت تنها برازنده خود شماست :persiana__hahaha:در ضمن اخباری که من می گذارم از نوع اطلاع رسانیه :vahidrk: اما سوالات خود شناسی شما که درش مقام اول رو کسب کردین همون طور که خودتون هم گفتین از نوع فـــضـــولــیه :2525s: من اینقدر متوجه شدم که انگار شمام کم دست بزنتون خوب نیستا:w00: ثانیا این چجور اطلاع رسانیه که ما هرجا پا گذاشتیک چه علمی چه فرهنگی و ...... شما تو اونجا حداقل 2 پست داری؟ 2
EOS 14528 ارسال شده در 22 اسفند، 2010 من اینقدر متوجه شدم که انگار شمام کم دست بزنتون خوب نیستا:w00: ثانیا این چجور اطلاع رسانیه که ما هرجا پا گذاشتیک چه علمی چه فرهنگی و ...... شما تو اونجا حداقل 2 پست داری؟ اتفاقا خیلی خوب این یکی رو متوجه شدین می خواین باز هم امتحان کنین ؟! :167: چیه حسودیتون شد باز ؟! خب اطلاعاتم خوبه می خوام بقیه هم ازش فیضی ببرن :viannen_38: راستی پست های من رو که می شمردین پست های یکی در میون خودتون رو هم توی هر تاپیک شمردین ؟! :4chsmu1: 1
pashaa 3249 ارسال شده در 22 اسفند، 2010 اتفاقا خیلی خوب این یکی رو متوجه شدین می خواین باز هم امتحان کنین ؟! :167: چیه حسودیتون شد باز ؟! خب اطلاعاتم خوبه می خوام بقیه هم ازش فیضی ببرن :viannen_38: راستی پست های من رو که می شمردین پست های یکی در میون خودتون رو هم توی هر تاپیک شمردین ؟! :4chsmu1: نه راستش وقت نکردم مال خودمو بشمرم.هرچند نیازیم به شمردن نیست چون ما که به پای شما نمیرسیم در پست گذاشتن و اطلاع رسانی 2
ارسال های توصیه شده