VINA 31339 ارسال شده در 19 اسفند، 2010 آی اشتباس که من باید خیلی فضول باشم چرا شد بیست درصد تازه اونم کلی سعی کردم..:w00: در صد خطا دره 3
pashaa 3249 ارسال شده در 20 اسفند، 2010 بله همين ارباك شاهده چه كاراي خيري كردم از منو ارباك كاملتر؟:jawdrop: از روباهه پرسیدن شاهدت کیه. میدونی چی گفت؟؟؟؟ . . . . گفت دمم آرپاک که خیلی ناقصه(اولینشم نقص کلی مغز و مخه) ولی تورو نیدونم.بنظرم خوب میای 4
pashaa 3249 ارسال شده در 20 اسفند، 2010 امیرمدلبندم آرپک نه و آرپاک اگه فهمیدی!!!؟؟ باش باش تو قهرمانی خداروشکر که آخرش فهمیدی من از تو بهترم 10% فکر نمیکنی اشتباه کردی یه کوشولو؟ :icon_pf (44): سلام سلام به روی ماهت.شمام درصدت انگار بالاست نه؟؟؟؟ خجالت نکش 5% فکر کنم شمام یه چیزی طلبکارم بشی از ما:167: 30 درصد خوب جای بسی امیدواری داره سلام 30 شما وضعیتت یکم نگران کنندست باید حواستو جمع کنی داری به مرزش میرسی:icon_pf (34): آی اشتباس که من باید خیلی فضول باشم چرا شد بیست درصد تازه اونم کلی سعی کردم..:w00: تازه با کلی سعی اینقدر شد؟؟؟ میگم سعی نکن ببین چقدر میشه،بعد اطلاع بده نصف كردن به صورت متقارن با ساطور مگه اینجا قصابی ؟؟؟؟؟:167: اصلا کی دست تو ساطور داده؟؟؟؟؟؟:w00: در صد خطا دره آبجی گلم این دستگاه کارش درسته عیب نزار رو دستگاه بگو درصدام زد بالا دستگاه مغزش ارور داد.این بهتره. تازه خسارتم ازت میگیرم:167: اینجا گربه نداره :banel_smiley_52:100 درصد میمون داریم ولی گربه نه خدا رو شکر ولی اگه سفارش بدید چرا که نه میاریم:banel_smiley_52: 15% مهناز جان شما تکی با این امتیاز فعلا صدر نشینی من 65 درصد متاسفانه برای شما دیگه کار از کار گذشته :jawdrop:آمار چقد بالاست خاله سیما تو به آمار من و دم و دستگاهم چیکار داری؟؟؟؟ بیا اینجا خودت و تست کنم ببینم چجوریاست اوضات 6
Arpak 8511 ارسال شده در 20 اسفند، 2010 از روباهه پرسیدن شاهدت کیه.میدونی چی گفت؟؟؟؟ . . . . گفت دمم آرپاک که خیلی ناقصه(اولینشم نقص کلی مغز و مخه) ولی تورو نیدونم.بنظرم خوب میای این حرفاتو می زارم به حساب نفهمیت بششه ای دیگه کاریت نمی شه کرد خداروشکر که آخرش فهمیدی من از تو بهترم اینم یه نمونه دیگه از نفهمیته دیگه نمی فهمی که دارم مسخره ت می کنم دیگه 1
pashaa 3249 ارسال شده در 20 اسفند، 2010 این حرفاتو می زارم به حساب نفهمیتبششه ای دیگه کاریت نمی شه کرد اینم یه نمونه دیگه از نفهمیته دیگه نمی فهمی که دارم مسخره ت می کنم دیگه زبون که نیست نیش عقربه.:icon_pf (34): کله پوک دیوونه،بزنم تو مخت منفجر بشی تو سایت؟:167: 3
Arpak 8511 ارسال شده در 20 اسفند، 2010 زبون که نیست نیش عقربه.:icon_pf (34):کله پوک دیوونه،بزنم تو مخت منفجر بشی تو سایت؟:167: بله بله بله بله بله کم میاری فحش بد بد می دی!!!!!!!!؟؟؟؟ به زن تو مخم منفجر بشم تو سایت!! 1
rahajo0on 724 ارسال شده در 20 اسفند، 2010 خداروشکر که آخرش فهمیدی من از تو بهترم فکر نمیکنی اشتباه کردی یه کوشولو؟ سلام به روی ماهت.شمام درصدت انگار بالاست نه؟؟؟؟ خجالت نکش فکر کنم شمام یه چیزی طلبکارم بشی از ما:167: خوب جای بسی امیدواری داره شما وضعیتت یکم نگران کنندست باید حواستو جمع کنی داری به مرزش میرسی:icon_pf (34): تازه با کلی سعی اینقدر شد؟؟؟ میگم سعی نکن ببین چقدر میشه،بعد اطلاع بده مگه اینجا قصابی ؟؟؟؟؟:167: اصلا کی دست تو ساطور داده؟؟؟؟؟؟:w00: آبجی گلم این دستگاه کارش درسته عیب نزار رو دستگاه بگو درصدام زد بالا دستگاه مغزش ارور داد.این بهتره. تازه خسارتم ازت میگیرم:167: میمون داریم ولی گربه نه خدا رو شکر ولی اگه سفارش بدید چرا که نه میاریم:banel_smiley_52: مهناز جان شما تکی با این امتیاز فعلا صدر نشینی متاسفانه برای شما دیگه کار از کار گذشته خاله سیما تو به آمار من و دم و دستگاهم چیکار داری؟؟؟؟ بیا اینجا خودت و تست کنم ببینم چجوریاست اوضات من درصدمو قبلا اعلام کردم موخای از گوشت بگیرم 60 دور بچرخونمش بعد کشون کشون ببرمت نشونت بدم؟ 1
pashaa 3249 ارسال شده در 20 اسفند، 2010 من درصدمو قبلا اعلام کردم موخای از گوشت بگیرم 60 دور بچرخونمش بعد کشون کشون ببرمت نشونت بدم؟ نه چرا خشونت دوباره اعلام کن.اگه نمیتونی و خسته میشی من خودم اعلام میکنم . شما خاله مهربون به خودت فشار نیار عصابت بهم میریزه 3
pashaa 3249 ارسال شده در 20 اسفند، 2010 بله بله بله بله بلهکم میاری فحش بد بد می دی!!!!!!!!؟؟؟؟ به زن تو مخم منفجر بشم تو سایت!! من کی فحش دادم دروخگو؟؟؟:jawdrop: تو آدم بشو نیستی انگار.نه؟؟؟!!!:w00::167: 3
rahajo0on 724 ارسال شده در 20 اسفند، 2010 نه چرا خشونت دوباره اعلام کن.اگه نمیتونی و خسته میشی من خودم اعلام میکنم .شما خاله مهربون به خودت فشار نیار عصابت بهم میریزه آره خسته میشم خودت زحمتشو بکش 3
Arpak 8511 ارسال شده در 20 اسفند، 2010 من کی فحش دادم دروخگو؟؟؟:jawdrop:تو آدم بشو نیستی انگار.نه؟؟؟!!!:w00::167: کله پوکو دیوونه فحش نیست از نظر تو!!!!!!؟؟؟؟؟:w00: من از اول آدم نبودم و نخواهم شد چون من فرشته م 2
pashaa 3249 ارسال شده در 22 اسفند، 2010 55%عجب بشه سربه زیریم من عذر میخام یه مشکلی پیش اومده تو دستگاه اون موقعی که شما خودتو تست میکردی،اونم اینکه 80 درصد منفی بوده نه صفر. پس درصد صحیح الان شما یه چیزایی بالای 120 میشه آره خسته میشم خودت زحمتشو بکش تو ام کارت درسته خاله خانم درصدت میشه حول و حوش 65 % - 70 % امیدوار کنندست 25% :girl_in_dreams: مریم جان مطمئنی شما اینجا خودت و تست کردی؟؟؟ چیزی و جا نداختین احیانا؟؟؟ کله پوکو دیوونه فحش نیست از نظر تو!!!!!!؟؟؟؟؟:w00:من از اول آدم نبودم و نخواهم شد چون من فرشته م بیچاره در عمل فرشته مقامش از آدم پایینتره.اینو که میدونستی؟؟؟؟ پس درستم فکر میکردم تو آدم نیستی 5
ارسال های توصیه شده