VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۸۹ فکر کنم اولین انسان غیر عادی با این تست شناخته شد عمرا اگه لنگمو بيدا كني 1 لینک به دیدگاه
pashaa 3249 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۸۹ قبول دارم یکم زیادی فضولمولی نه دیگه تو اینجور مسائل خدارو شکر که انکار نکردی فضول،فضوله فرقی نداره 4 لینک به دیدگاه
pashaa 3249 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۸۹ عمرا اگه لنگمو بيدا كني مطمئنی میخام پیدا کنم؟؟؟؟ 5 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۸۹ خدارو شکر که انکار نکردی فضول،فضوله فرقی نداره من دختر واقع بینی هستم چرا فرق می کنه از نظر من فرق می کنه! 2 لینک به دیدگاه
pashaa 3249 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۸۹ من دختر واقع بینی هستمچرا فرق می کنه از نظر من فرق می کنه! جدیدا فضولی انواع و اقسام انگار پیدا کرده نه؟؟؟ چه فرقی داره؟؟؟:w00: 5 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۸۹ مطمئنی میخام پیدا کنم؟؟؟؟ نه اونو كه قبلا يافتي 2 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۸۹ جدیدا فضولی انواع و اقسام انگار پیدا کرده نه؟؟؟چه فرقی داره؟؟؟:w00: وا!! واقعا نمی دونی!!!؟؟ حالا چرا داد میزنی آروم بپرس می گم بهت عسیسم!! فضولیایه من صرفا جهت پیدا کردن سوژه و شوخی و سرکار گذاشتنه! 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۸۹ وا!!واقعا نمی دونی!!!؟؟ حالا چرا داد میزنی آروم بپرس می گم بهت عسیسم!! فضولیایه من صرفا جهت پیدا کردن سوژه و شوخی و سرکار گذاشتنه! ما هم هدفمون خيره 2 لینک به دیدگاه
pashaa 3249 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۸۹ وا!!واقعا نمی دونی!!!؟؟ حالا چرا داد میزنی آروم بپرس می گم بهت عسیسم!! فضولیایه من صرفا جهت پیدا کردن سوژه و شوخی و سرکار گذاشتنه! بدتر شد که!!! فضولی میکنی که ملت و بزاری سر کار؟؟؟؟ 4 لینک به دیدگاه
pashaa 3249 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۸۹ ما هم هدفمون خيره از کی تاحالا تو فضولی خیره؟؟؟؟ مگه اینکه آرپاک بگه تو تاییدش کنی نه اونو كه قبلا يافتي نه عهزیزم من کسی و هنوز نیافتم که نمونه یه انسان کامل باشه 3 لینک به دیدگاه
hossein_power85 487 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۸۹ من فضول نیستم ولی نمیدونم چرا 30 % شد ؟؟؟:ws52::smiley-gen165: 1 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۸۹ ما هم هدفمون خيره هدف ما خیر تره بدتر شد که!!!فضولی میکنی که ملت و بزاری سر کار؟؟؟؟ بله بله بله دخیخا سرکار گذاشتن واژه درستی نیست واسه دوره هم بودنه 1 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۸۹ از کی تاحالا تو فضولی خیره؟؟؟؟مگه اینکه آرپاک بگه تو تاییدش کنی واسه اینکه آرپاک همیشه درست می گه نه عهزیزم من کسی و هنوز نیافتم که نمونه یه انسان کامل باشه وا!! یعنی منو واقعا نمی بینی!!!!!!!!!!!! 1 لینک به دیدگاه
pashaa 3249 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۸۹ من فضول نیستم ولی نمیدونم چرا 30 % شد ؟؟؟:ws52::smiley-gen165: حتما خوب حساب نکردی 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۸۹ از کی تاحالا تو فضولی خیره؟؟؟؟مگه اینکه آرپاک بگه تو تاییدش کنی نه عهزیزم من کسی و هنوز نیافتم که نمونه یه انسان کامل باشه بله همين ارباك شاهده چه كاراي خيري كردم از منو ارباك كاملتر؟:jawdrop: 2 لینک به دیدگاه
pashaa 3249 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۸۹ هدف ما خیر تره بله بله بله دخیخا سرکار گذاشتن واژه درستی نیست واسه دوره هم بودنه خودت گفتی این واژه رو تازشم این بهت بیشتر میاد:banel_smiley_52: 4 لینک به دیدگاه
pashaa 3249 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۸۹ وا!!یعنی منو واقعا نمی بینی!!!!!!!!!!!! خدایی تو که خیلی کاملی بله همين ارباك شاهده چه كاراي خيري كردم از منو ارباك كاملتر؟:jawdrop: شما دوتا چقدر نون بهم قرض میدین هان؟؟؟؟:w00: آرپاک میدونه بمنم بگو بدونم کارای خیرتو؟؟؟؟؟ حتما آزار،اذیت،سر کارگذاشتن،بدجنسی، ..... 5 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۸۹ خدایی تو که خیلی کاملی شما دوتا چقدر نون بهم قرض میدین هان؟؟؟؟:w00: آرپاک میدونه بمنم بگو بدونم کارای خیرتو؟؟؟؟؟ حتما آزار،اذیت،سر کارگذاشتن،بدجنسی، ..... بگيم ريا ميشه 3 لینک به دیدگاه
pashaa 3249 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۸۹ بگيم ريا ميشه تو بگو اونش با من:167: 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده