رفتن به مطلب

دین با آموزش مسائل جنسی مشکل ندارد

ارسال های توصیه شده

سه هفته قبل در همین صفحه گزارشی از همایشی با عنوان که به ابتکار دکتر مجد، روانپزشک و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران و موسس اولین مرکز مشاوره جنسی در ایران، در سالن همایش بیمارستان میلاد در تهران برگزار شده بود، خواندید.از آنجا که تنها رسانه ای بود که گزارشی از این همایش را درج کرد ، چاپ این گزارش بازخورد‌های مختلفی داشت. هفته گذشته هم بخش فارسی سایت بی.بی.سی. گفتگویی با دکتر مجد در همین مورد ترتیب داد.

در این گفتگو، دکتر مجد هدف خود از برگزاری این سمینار را این طور توضیح داد:

دکتر مجد در مورد ناآگاهی مردم ایران از مسائل جنسی گفت: وی توضیح داد که منظور او از عدم اطلاع،

بیان چنین مسائلی ، با توجه به نوع مطالب، در کشور ما همواره یک مشکل اساسی بوده است. دکتر مجد با اشاره به این مشکل‌هم گفت: و برای حل این مشکل هم از تجربه های شخصی خود یاد کرد:

ولی مگر چند تا از این سمینارها در سال برگزار می شود و مگر چند نفر از مردم می‌توانند در چنین جلساتی شرکت کنند؟ دکتر مجد در مورد اهمیت آموزش عمومی مسائل جنسی گفت: وی تاکید کرد:

نقش پدر و مادر در آموزش البته غیرقابل انکار است. به گفته دکتر مجد باید مادران و پدران اطلاعات جنسی را که خودشان بلد هستند و در زندگی خودشان تجربه کرده اند، به فرزندانشان یاد بدهند ، نباید فکر کنند که در میان گذاشتن این اطلاعات با فرزندان یا حرف زدن در مورد این مسائل باعث انحراف اخلاقی می‌شود. در این زمینه دکتر مجد از خودش مثالی آورد:

منبع:پايگاه اينترنتي تنظيم خانوادهhttp://www.tanzimekhanevadeh.ir/

• Like 2
لینک به دیدگاه

شما حساب دکتر مجد رو از بقیه شون جدا کن. چون مسئولین یک صدم شعور ایشون رو هم ندارن !!

این جا جاییست که به جای "رابطه جن سی" از واژه "رابطه صمیمی" استفاده میکنن. حالا اون وخت چه طور شده که دین مشکلی نداره؟!:icon_razz:

• Like 4
لینک به دیدگاه

وزارت ارشاد از ناشرین خواست «رابطه جنسی» را به

عبارت «رابطه صمیمی» تغییر دهند

یعنی ممکن است از این به بعد در کتاب ها به چنین جمله

هایی بربخوریم :

* – شما چطور به این بیماری مبتلا شدید؟

- بعد از یک رابطه صمیمی پرخطر !

* حاصل ارتباط صمیمی ما، سه فرزند بود !

*در میان جانوران، تنها دلفین ها و میمون ها هستند که

مثل انسان ها وقتی با هم رابطه صمیمی می کنند، لذت

می برند !

* – جرمت چیه؟

- یه عالمه عکس های «رابطه صمیمی» ای از آتلیه مون

پیدا کردن !

* – رابطه صمیمی هم داشتید؟

- نه، ما دوست های خیلی خوبی بودیم اما هیچ وقت با هم

رابطه صمیمی نداشتیم !

حالا فرض کنید اگر ذهن ما بعد از مدتی، ناخودآگاه این

دو عبارت را معادل همدیگر بداند، با شنیدن بعضی جمله

ها چه حالی ممکن است بهمان دست بدهد !:

*معلم – بچه ها من دوست دارم همه مان در این کلاس با

هم رابطه ای صمیمی داشته باشیم !

*کامران و هومن دو دوست هستند که با هم رابطه ای

صمیمی دارند !

*صمیمیت از نگاهش می بارید !

* – مامان شما کی تصمیم گرفتید با بابا ازدواج کنید؟

- وقتی که خیلی صمیمی شده بودیم !

*صمیمانه دوستت دارم !!

• Like 4
لینک به دیدگاه

به گفته دکتر مجد باید مادران و پدران اطلاعات جنسی را که خودشان بلد هستند و در زندگی خودشان تجربه کرده اند، به فرزندانشان یاد بدهند ، نباید فکر کنند که در میان گذاشتن این اطلاعات با فرزندان یا حرف زدن در مورد این مسائل باعث انحراف اخلاقی می‌شود. در این زمینه دکتر مجد از خودش مثالی آورد:

منبع:پايگاه اينترنتي تنظيم خانوادهhttp://www.tanzimekhanevadeh.ir/

فکر کنم در حق من کوتاهی شده :ws3:

لینک به دیدگاه
شما حساب دکتر مجد رو از بقیه شون جدا کن. چون مسئولین یک صدم شعور ایشون رو هم ندارن !!

این جا جاییست که به جای "رابطه جن سی" از واژه "رابطه صمیمی" استفاده میکنن. حالا اون وخت چه طور شده که دین مشکلی نداره؟!:icon_razz:

و اگه با دوستات صمیمی باشی، میشی هم جنس باز:banel_smiley_4:

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...