میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۱ اینم اهنگ شماره 2 آهنگ انریکو dirty dancer نوشته بودی tonight چرا ویرایش کردی مرتیکه؟ 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۱ نوشته بودی tonight چرا ویرایش کردی مرتیکه؟ کی نوشته بود 1 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۱ کی نوشته بود مرتیکه ! 20 امتیاز از امید کم میکنیم این سری تا درس عبرتی بشه واسه آیندگان 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۱ مرتیکه ! 20 امتیاز از امید کم میکنیم این سری تا درس عبرتی بشه واسه آیندگان[/quote نمیگفتم عمرا کسی مفهیمید 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۱ 8]مرتیکه ! 20 امتیاز از امید کم میکنیم این سری تا درس عبرتی بشه واسه آیندگان[/quote نمیگفتم عمرا کسی مفهیمید هنوز نگفته بودی من فهمیدم چون پستت رو خوندم دیدم گفتی tonight من پست دادم درستشو گفتم درست گفته بودی من پست نمیدادم بعد تو که 3 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۱ نمیگفتم عمرا کسی مفهیمید تو نگفتی که میلاد گفت البته آهنگو قبلا یکی دیگه حدسیده بود مهم نبود 3 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۱ یه آهنگ دیگه اضافه شد 3 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۱ 7- فکر کنم سیاوش قمیشی آهنگ میلاد 3 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۱ شما با 4 چراغ سبز به مرحله بعد صعود کردی:hapydancsmil: تو بهترین مجریه مسابقاتیییییی :hapydancsmil::hapydancsmil: جایزه تو فرستادیم بیارن دم خونه تون...الان پیک تو راهه ! مهند از کدوم کشور قراره بیاد که هنو نرسیده ؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۱ تو بهترین مجریه مسابقاتیییییی :hapydancsmil::hapydancsmil: مهند از کدوم کشور قراره بیاد که هنو نرسیده ؟؟؟ ترنیدادو توباگو 1 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۱ تو بهترین مجریه مسابقاتیییییی :hapydancsmil::hapydancsmil: فدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااات لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۱ چرا همشو همون اول نمیزارین؟ حداقل سخت بزارین این آخریو.خیلی تابلو بود که نامردیه 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۱ هنوز نگفته بودی من فهمیدمچون پستت رو خوندم دیدم گفتی tonight من پست دادم درستشو گفتم درست گفته بودی من پست نمیدادم بعد تو که تو نگفتی که میلاد گفت البته آهنگو قبلا یکی دیگه حدسیده بود مهم نبود اگه من اون سوت رو نمیزاشتم عمرا میفهمیدید لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۱ چرا همشو همون اول نمیزارین؟حداقل سخت بزارین این آخریو.خیلی تابلو بود که نامردیه چون به کسایی که همون اول نیستن هم آهنگ برسه فردا شبم یه سخت ترشو اضافه میکنم 3 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۱ چون به کسایی که همون اول نیستن هم آهنگ برسه فردا شبم یه سخت ترشو اضافه میکنم قبلا اعلام کن کی آهنگ اضافه می کنی بدونیم خو :icon_razz: 3 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۱ قبلا اعلام کن کی آهنگ اضافه می کنی بدونیم خو :icon_razz: مگه هواپیما میخواد بپره ساعت دقیقشو از قبل مشخص کنم آخه خودمم از قبل نمیدونم دقیقا کی قراره اضافه کنم :biggrin: آخرین آهنگ تا 2 دیقه دیگه اضافه میشه 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۱ این دیگه چه اهنگیه شماره 8 شهرام صولتی نیست 2 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۱ 8-احساس میکنم قبلا شنیدم ولی حافظه ام یاری نمیکنه 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده