رفتن به مطلب

در جستجوی آن عزیز رفته سفر

El Roman

ارسال های توصیه شده

یه چند وقت پیش یه دختر خوشگل تو فیسپوک ما رو اد کرده بود، اسمش فکر کنم شبنم بود:ws38: من رفتم لیستش دیدم 10-15 تا از بچه های نواندیشان هم لیستشن، بعد که ازش میپرسیدم تو کی هستی میگفت من نواندیشان عضو نیستم، همینجوری اتفاقی همتون رو اد کردم! خیلی ناخن دست و پا دوست داشت، بعدا یهو اسمش شد م-الف (همون محسن احمدزاده خودمون!‍) و حسابش رو بست و رفت :1111: ، فقط خواستم از این تریبون اعلام کنم من عاشقش شدم، عشقمم کاملا از رو هوسه، هرکی ازش خبر داره اینجا بگه و خانواده ای را از نگرانی برهاند یا نه اصلا خودش، خودش بیاد با دستای خودش تایپ کنه تسلیم شه وگرنه سربازان گمنام امام هادی وارد عمل میشن پیداش میکنن:banel_smiley_4:

ولی جدی! ما که نفهمیدیم این شوخی بود یا جدی بود! ولی در کل خیلی حرکت خاک بر سریی هست:banel_smiley_4: که چی مثلا؟:banel_smiley_4: الان خوشحاله؟:banel_smiley_4: حال میکنه؟ :banel_smiley_4: چرا ملت اینجورین؟:banel_smiley_4: کجای کار ما اشتباه بود؟:banel_smiley_4: من چه لقمه حرومی آوردم تو این خونه؟:banel_smiley_4:

• Like 18
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 50
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

فقط خواستم از این تریبون اعلام کنم من عاشقش شدم، عشقمم کاملا از رو هوسه، هرکی ازش خبر داره اینجا بگه و خانواده ای را از نگرانی برهاند

:ws28: این حرفت منو ازین رو به اون رو کرد خودم میگردم برات پیداش میکنم

• Like 4
لینک به دیدگاه

الان هدفت از پیدا کردنش چیه؟ این که به عشقت برسی یا این که حالشو بگیری؟:ws38:

بسته به این دو حالت سربازان گمنام به روشای مختلف وارد عمل میشن

زنده میخوایش؟:ws38:

• Like 6
لینک به دیدگاه
الان هدفت از پیدا کردنش چیه؟ این که به عشقت برسی یا این که حالشو بگیری؟:ws38:

بسته به این دو حالت سربازان گمنام به روشای مختلف وارد عمل میشن

زنده میخوایش؟:ws38:

اگه اون عکس کاورش خودش باشه که زنده میخوامش، اصلا منو بکشید با اون کاری نداشته باشید :ws3: ولی اگه میم الف باشه حیات نباتی هم داشته باشه کافیه :ws38:

• Like 3
لینک به دیدگاه
اگه اون عکس کاورش خودش باشه که زنده میخوامش، اصلا منو بکشید با اون کاری نداشته باشید :ws3: ولی اگه میم الف باشه حیات نباتی هم داشته باشه کافیه :ws38:

:w58:

:ws28::ws28::ws28:

• Like 2
لینک به دیدگاه
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.

• اضافه کردن...