hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۱ سلام بر دوستان شهرساز با توجه به نیاز اساسی به نرم افزار gis خواستم اینجا از دوستان کمک بگیرم که چطوری این نرم افزار رو یاد بگیرم؟؟ باید کلاس برم؟؟ کسی کلاس خوب میشناسه؟؟ کلاسی که به درد شهرسازا بخوره منظورمه 6 لینک به دیدگاه
0 not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۱ آهان یافتم ولی دیگه حال ندارم تایپ کنم تو پروفت نوشتم الآنم اون کتابو میفرستم ولی زیاد جالب نیس 2 لینک به دیدگاه
0 hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۱ تو تاپیک من اسپم نکنید کلاس خانه شهرسازان خیلی خوب و جامع هست اما متاسفانه شروع شده و جلساتی ازش گذشته.کسی کلاسی نمیدونه برای شهریور باشه؟ 2 لینک به دیدگاه
0 Anooshe 11040 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۱ حمید جان کلاسای جهاد دانشگاهیم خیلی خوبه یسری از دوستای من که رفتن خیلی راضی بودن شروع ترم مردادش فکر کنم از همین امروزه!!! یک نفر هم هست که استاد ما بهمون معرفی کرد و گفت خوب کار میکنه و بیخوذی وقتتونو سر مسائل خیلی ساده تلف نمیکنه... من خودم اونجا دارم میرم ترم مردادش اگه روز زوج بری از امروز شروع میشه و دوباره شهریور ترم جدید میزاره... جهاد رو که تلفن تماسشو راحت میتونی از اینترنت گیر بیاری این یکیم اگه خواستی پ .خ بده سایتشو بگم 1 لینک به دیدگاه
سوال
hamid_shahrsaz 28920
سلام بر دوستان شهرساز
با توجه به نیاز اساسی به نرم افزار gis خواستم اینجا از دوستان کمک بگیرم که چطوری این نرم افزار رو یاد بگیرم؟؟
باید کلاس برم؟؟
کسی کلاس خوب میشناسه؟؟
کلاسی که به درد شهرسازا بخوره منظورمه
لینک به دیدگاه
23 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسال های توصیه شده