Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۱ اگه رنک بره بالا اون موقع دوتا دوست خوب مثل حامد پیدا میکنیم. :) حامد که حرف ندارهمن دوستشم ازش راضییم حامد عمویی بگو ببینم تولبارو دانلود کردی یا نه:vahidrk: 5 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۱ تو یه دونه خودت بسی واسه سایت حالا دوستاتم میخوای بگی بیان نمیخواد برو لینک بده اصلا ببینم تولبارو دانلود کردی؟؟؟؟ من که جیک جیک میکنم....... نه این سایت نه اون سایت قدر منو نمیدوننییییییین نه هنوز حسش نیست!!! دانلود میکنم حالا زوده حالا وقت هست!!! 3 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۱ حامد که حرف ندارهمن دوستشم ازش راضییمحامد عمویی بگو ببینم تولبارو دانلود کردی یا نه:vahidrk: من از هرچی تولباره متنفرم:w821: یعنی بدجوری رو اعصابمه ولی یه جورایی تبلیغات میکنیم حالا 6 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۱ تو یه هقته 5 تا فقط واقعا دمتون گرم 3 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۱ خو چرا عمل نمیکنی!!:vahidrk:اینجا به کارگر(عمل کننده) نیاز داره!! این جمله از کی بود؟!!!:JC_thinking: من که خودم یه پا کارگرم روزانه 10 تا وبلاگ لینک میدم 60 تا تاپیک میزنم این نیاز به همت جمعی داره! 2 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۱ من که خودم یه پا کارگرم روزانه 10 تا وبلاگ لینک میدم 60 تا تاپیک میزنم این نیاز به همت جمعی داره! هین لینک انجمنو بزاریم کافیه دیگه! نمیدونم چه جوری بزارمش امضام! آهان اون جمله ام از قطبی بود 2 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۱ هین لینک انجمنو بزاریم کافیه دیگه!نمیدونم چه جوری بزارمش امضام! آهان اون جمله ام از قطبی بود :icon_pf (34)::icon_pf (34):هم لینک بده م یه مختصری توضیح بده 1 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۱ الان آمار سایت توو الکسا بالا بره که چی بشه بعدش؟ زیاد به این سایت اعتماد نکنین. این سایت اطلاعاتش رو از دیتابیس های دیگه میگیره و آمار سنجش ترافیک رو فقط بین کاربرانی انجام میده که تولبار الکسا رو دانلود کرده باشن یا extension های مربوط به اون رو در browser شون نصب کرده باشن. به همین خاطر بالا و پایین بودن ترافیک در اون سایت هم دقت خاصی نداره. میمونه آمار لینک های ورودی به سایت. دیتابیس لینک های این سایت فکر کنم هر 3 ماه یک بار آپدیت بشه . در واقع اصلا اینطور نیست که فرض کنیم یه هفته ای 1000 تا لینک بذاریم و به سرعت این لینک ها رو به ما نشون بده. البته اگه سیستم الکسا تغییر نکرده باشه. مورد بعدی اینه که الکسا همیشه لینک های unique رو در نظر میگیره. فرض کنید شما از فلان سایتی ، 30 لینک دارید ، الکسا تنها یک لینک از اون سایت برای شما در نظر میگیره. اما سیستم پیج رنک گوگل ، هر 30 لینک رو برای شما در نظر خواهد گرفت. بطور کل اصلا به آمار های الکسا استناد نکنید و تنها فکر و ذکرتون ، پیشرفت در رتبه های جستجوی گوگل باشه. نکته ی دیگه ثبت لینک های مختلف در سایت هست. ثبت لینک بصورت فسفاژن و انفجاری در سایت های مختلف ، از دو جهت هم میتونه مفید باشه و هم مضر : مفید از اون جهت که با قرار دادن لینک در سایت های معتبر میشه امتیاز کسب کرد و مضر از این جهت که اگه این ثبت لینک ها بصورت غیر عادی و شدید باشه ، احتمال اینکه گوگل فکر کنه دارید فریبش میدید ، بالا میره و خطرناک هست. باید مراقب سایت های اسپمی و لیست سیاه هم بود. کلا افزایش لینک و افزایش page rank ، یکی از صد ها فاکتور مثبت گوگل هست که رتبه ی سایت رو در نتایج جستجو بالا میبره . ولی به جهت دیده شدن سایت توسط کاربران دیگه میتونه مفید باشه . ( در صورتی که کاربری بین انبوه لینک های موجود در یک سایت ، از سایت نواندیشان خوشش بیاد!) بهترین نوع لینک ها هم همونطور که در این تاپیک نوشتم ، از نوع anchor text هستن که به مطلب کاربر پسند لینک بدن و نه به خود سایت. در هر صورت بهتره به جای این کارا ، مطالب مفید و دست نوشت رو در سایت افزایش بدیم . تا مطالب مفید و کاربرپسند در سایت نباشه ، حتی افزایش آمار بازدید هم اثری نخواهد داشت چون کاربر وارد سایتی میشه که میبینه مطلب خاص و جدیدی در اون نیست ! در این صورت یا دیگه به این سایت سر نمیزنه ، یا سایت رو جزء بلک لیست مرورگر و نتایج جستجوش قرار میده و اگه خیلی مریض باشه ، ما رو به گوگل ریپورت میکنه! 5 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۱ الان آمار سایت توو الکسا بالا بره که چی بشه بعدش؟ زیاد به این سایت اعتماد نکنین. این سایت اطلاعاتش رو از دیتابیس های دیگه میگیره و آمار سنجش ترافیک رو فقط بین کاربرانی انجام میده که تولبار الکسا رو دانلود کرده باشن یا extension های مربوط به اون رو در browser شون نصب کرده باشن. به همین خاطر بالا و پایین بودن ترافیک در اون سایت هم دقت خاصی نداره. میمونه آمار لینک های ورودی به سایت. دیتابیس لینک های این سایت فکر کنم هر 3 ماه یک بار آپدیت بشه . در واقع اصلا اینطور نیست که فرض کنیم یه هفته ای 1000 تا لینک بذاریم و به سرعت این لینک ها رو به ما نشون بده. البته اگه سیستم الکسا تغییر نکرده باشه. مورد بعدی اینه که الکسا همیشه لینک های unique رو در نظر میگیره. فرض کنید شما از فلان سایتی ، 30 لینک دارید ، الکسا تنها یک لینک از اون سایت برای شما در نظر میگیره. اما سیستم پیج رنک گوگل ، هر 30 لینک رو برای شما در نظر خواهد گرفت. بطور کل اصلا به آمار های الکسا استناد نکنید و تنها فکر و ذکرتون ، پیشرفت در رتبه های جستجوی گوگل باشه. نکته ی دیگه ثبت لینک های مختلف در سایت هست. ثبت لینک بصورت فسفاژن و انفجاری در سایت های مختلف ، از دو جهت هم میتونه مفید باشه و هم مضر : مفید از اون جهت که با قرار دادن لینک در سایت های معتبر میشه امتیاز کسب کرد و مضر از این جهت که اگه این ثبت لینک ها بصورت غیر عادی و شدید باشه ، احتمال اینکه گوگل فکر کنه دارید فریبش میدید ، بالا میره و خطرناک هست. باید مراقب سایت های اسپمی و لیست سیاه هم بود. کلا افزایش لینک و افزایش page rank ، یکی از صد ها فاکتور مثبت گوگل هست که رتبه ی سایت رو در نتایج جستجو بالا میبره . ولی به جهت دیده شدن سایت توسط کاربران دیگه میتونه مفید باشه . ( در صورتی که کاربری بین انبوه لینک های موجود در یک سایت ، از سایت نواندیشان خوشش بیاد!) بهترین نوع لینک ها هم همونطور که در این تاپیک نوشتم ، از نوع anchor text هستن که به مطلب کاربر پسند لینک بدن و نه به خود سایت. در هر صورت بهتره به جای این کارا ، مطالب مفید و دست نوشت رو در سایت افزایش بدیم . تا مطالب مفید و کاربرپسند در سایت نباشه ، حتی افزایش آمار بازدید هم اثری نخواهد داشت چون کاربر وارد سایتی میشه که میبینه مطلب خاص و جدیدی در اون نیست ! در این صورت یا دیگه به این سایت سر نمیزنه ، یا سایت رو جزء بلک لیست مرورگر و نتایج جستجوش قرار میده و اگه خیلی مریض باشه ، ما رو به گوگل ریپورت میکنه! ممنون از نظرت استفاده کردیم ببین آمار رنک الکسا واسه ما خیلی مهمه چون قشر وسیعی از موسسه ها و آموزشگاها و هر ارگان رسمی و خصوصی برای دادن تبلیغ به سایت اول به دنبال رنک سایت تو الکسا میگرده یه سری اعتبارات به رنکهای پایین از طرف برخی از موسسات داده میشه که باعث میشه سایت بتونه پیشرفت داشته باشه بحث تولبار انجمن و الکسا رو بارها و بارها هم اینجا و تاپیکهای دیگه مطرح کردیم ولی وقتی بچه های خود ما استقبال نمیکنن توقعی از کاربران دیگه یا تازه واردها نمیره مسئله دوم در مورد اینکه الکسا هر چند وقت یه بار آپ دیت میشه من فکر کنم هفته به هفته آپدیت میشه چون دقیقا آمار ها و لینکهای داده شده هفته ای عوض میشه مثل هفته پیش و هفته قبلش و اینکه لینک دادن راه داره باهات موافقم بچها باید بیان یه مقاله ای از خودشون یا سایت قرار بدن در سایت های مختلف و لینک منبع رو انجمن قرار بدن یا در بخشهایی که مخصوص تبلیغه برن و یه شمایی کلی از انجمن بگن و لینک رو قرار بدن الان مسئله ای که باهاش مواجهیم که آمار سایت رو داره تغییر میده اصلاح ارور هایی که داریم که با تلاش محمد و مهدی داره به مرور برطرف میشه و قطعا طی هفته های آتی رنک و آمار بازدید ما بسیار بهبود پیدا میکنه 3 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۱ ممنون از نظرت استفاده کردیمببین آمار رنک الکسا واسه ما خیلی مهمه چون قشر وسیعی از موسسه ها و آموزشگاها و هر ارگان رسمی و خصوصی برای دادن تبلیغ به سایت اول به دنبال رنک سایت تو الکسا میگرده یه سری اعتبارات به رنکهای پایین از طرف برخی از موسسات داده میشه که باعث میشه سایت بتونه پیشرفت داشته باشه بحث تولبار انجمن و الکسا رو بارها و بارها هم اینجا و تاپیکهای دیگه مطرح کردیم ولی وقتی بچه های خود ما استقبال نمیکنن توقعی از کاربران دیگه یا تازه واردها نمیره مسئله دوم در مورد اینکه الکسا هر چند وقت یه بار آپ دیت میشه من فکر کنم هفته به هفته آپدیت میشه چون دقیقا آمار ها و لینکهای داده شده هفته ای عوض میشه مثل هفته پیش و هفته قبلش و اینکه لینک دادن راه داره باهات موافقم بچها باید بیان یه مقاله ای از خودشون یا سایت قرار بدن در سایت های مختلف و لینک منبع رو انجمن قرار بدن یا در بخشهایی که مخصوص تبلیغه برن و یه شمایی کلی از انجمن بگن و لینک رو قرار بدن الان مسئله ای که باهاش مواجهیم که آمار سایت رو داره تغییر میده اصلاح ارور هایی که داریم که با تلاش محمد و مهدی داره به مرور برطرف میشه و قطعا طی هفته های آتی رنک و آمار بازدید ما بسیار بهبود پیدا میکنه خب نمیشه داده های شمارش گر سایت ، مثلا داده های webgozar رو در سایت قرار بدیم که بطور لحظه ای ترافیک وروودی روزانه به سایت رو نشون بده؟ یا حتی به شرکت هایی که میخوایم تبلیغ بگیریم ازشون داده های analytics مون رو نشون بدیم؟ اینا که دقتشون بالاتر میره. 2 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۱ خب نمیشه داده های شمارش گر سایت ، مثلا داده های webgozar رو در سایت قرار بدیم که بطور لحظه ای ترافیک وروودی روزانه به سایت رو نشون بده؟ یا حتی به شرکت هایی که میخوایم تبلیغ بگیریم ازشون داده های analytics مون رو نشون بدیم؟ اینا که دقتشون بالاتر میره. در مورد دادهای webgozarاون دست محمده اما برای نشان دادن به شرکت هایی که میخواییم تبلیغ بگیریم هزارتا کار میشه کرد مهم اینه که اونا تماس بگیرن وتماس اونا با مشاهده رنک ما اتقاق میوفته که تو الکسا همه اینکارو میکنن 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۱ وبگذر که بیشتر ایجاد مشکل میکنه کدش. اکثر وقتا لودش گیر میکنه و طول میکشه تا صفحه لود بشه. :icon_pf (34): اما واسه گوگل آنالیز خیلی خوبه. من خودم معمولاً از همون استفاده میکنم واسه دیدن وضعیت سایت و انجمن اما خب مشکلی که هست اینه که تبلیغ دهنده ها چیزی که اول از همه مدنظرشون هست رتبه سایته تو الکسا. هرچقدر این آمارها رو ارائه بدیم، در نهایت میگن رتبتون چنده؟ اون ارزش رتبه واسه همینه. وگرنه در اصل باید رو بالا بردن رنک گوگل و سرچ گوگل تمرکز کرد که این خودش قطعاً تأثیر مستقیم روی همون رتبه هم میذاره. امیدواریم بتونیم با بهینه سازی که انجام میدیم، تو این چند ماه به مرور وضعیت بهتر بشه. و دوستان هم با گسترش لینک سایت و استفاده از تولبار سایت تو این راه بهمون کمک کنن. 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۱ هر کی وبلاگ داره تو وبلاگش لینک بده 1 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۱ ممد یه کتابی هست به اسم seo درسه جمله اونو حتما دانلود کن بخون شاید این قوم از عذاب تو درامان باشند 5 صفحه بیشتر نیستا خوندی بهم خبر بده 2 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۱ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۱ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۱ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۱ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۱ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۱ ببخشید من یه سوال برام پیش اومد! سایت خارجی این تبلیغ رو بزاریم که نمیفهمن! پاک میکنن و اخراجمونم میکنن 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده