Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۱ سلام دوستان در راستای ارتقای رنک سایت یکی از گزینه های مقایسه و امتیاز دادن به سایت ها و فروم ها وجود لینک اون سایت در سایت های دیگه است http://www.alexa.com/siteinfo/noandishaan.com# هم اکنون تاریخ 19/5/1391 ساعت 12 لینک های به اشتراک گذاشته سایت 364 این لینک تو رنکینگ واقعا تاثیر بالایی داره دوستان اگر سایت شخصی وبلاگی دارن میتونن یه نوشته یا مطلب علمی از سایت توش بزارن و به عنوان منبع آدرس سایت رو قرار بدن در لینک زیر http://www.alexa.com/site/linksin/noandishaan.com سایت هایی که ادرس ما توش هست رو میتونید مشاهده کنید در کل هر سایتی فرومی گیر آوردین آدرس سایت رو لینک کنید انشالا تا آخر هفته برسه به 1000 تا بعد بیام نتیجش رو بهتون اعلام کنم در آخر به نفراتی که بیشترین لینک رو قرار بدن مدال دلسوز سایت رو اهدا میکنیم راستی وارد سایت الکسا که شدین تولبارشم دانلود کنید یه مین بیشتر طول نمیکشه پس بیایین لینک بزارین بعد از 364 به بعد رفت بالا پست بدین مثلا الان 364 شروع میشه نفر بعدی که میخواد پست بده یه لینک که گذاشت بیاد بگه لینکا شده 365:w16: ببنید یه حس رو کم کنی توم ایجاد شده چند تا سایتن دارن پز میدن میخوام نشونشون بدین که اینجا جوش خودومونی تر از این حرفاست:icon_gol: فرار کنید بابا به ما نمیخورید [FLASH=width=468 heigh=60] http://www.noandishaan.com/upload/images/8zqrtm7dsileg6ny788l.swf[/FLASH] بنر زیبا توسط پرتو عزیز طراحی شده واسه گداشتن تو سایتهاتونم خوبه ممنون زهرا خانوم [TABLE=width: 640] [TR] [TD] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لينك سايت اين آگهي برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام كامپيوتر » آموزش نواندیشان برترین سایت علمی و پژوهشی نواندیشان برترین سایت علمی و پژوهشی معرفی سایت: سایت علمی پژوهشی نواندیشان یک انجمن مجازی علمی و تخصصی است که در حوزه های مختلف علمی وفنی مهندسی، علوم انسانی و علوم پایه فعالیت خود را از شهریور 1388 آغاز نموده است.دارای بیش از 200 هزار کاربر عضو شده و 10 هزار بازدید کننده روزانه می باشد که اکثریت آنان را استادان و مهندسین و متخصصین و قشر وسیعی از جوانان و دانشجویان تشکیل می دهند. این سایت علاوه بر بخش اصلی دارای بخشهای مختلف از جمله تالار گفتمان, بخش کاریابی و استخدام,فروشگاه آنلاین, بخش درخواست مقالات علمی پایگاه های معتبر و مجلات آنلاین تخصصی می باشد که جهت استفاده هرچه بیشتر دانشجویان و متخصصین ایجاد شده است. پیشینه فعالیت های انجمن نواندیشان تهیه مجلات تخصصی در رشته های مهندسی برق، عمران، صنایع، معماری و مجلات عمومی خانواده ارائه آموزش های مجازی در تمام رشته ها اقدام به برگزاری دوره های آموزشی فنی مهندسی با همکاری پژوهشکدهای معماری و هنر جهاد دانشگاهی راه اندازی گروه ترجمه آموزش ها، مقالات و خبرهای روز علمی راه اندازی گروه انقلاب آموزشی و کسب رتبه سوم برترین سایت های آموزشی کشور برگزاری تورهای گردشگری و سفرهای علمی -تاریخی - فرهنگی و طبیعت گردی برگزاری مسابقات ورزشی حضور درجشنواره وب ایران که در آبان ماه ۹۰ به عضویت رسمی کنسرسیوم وب جهانی در آمده است حامی رسانه ای دومین همایش بین المللی شهروند الکترونیک و موبایل شرکت در مراسم تجلیل از فعالان فضای مجازی به دعوت موسسه رسانه های دیجیتال بزرگی به جایی نیست که ایستادهایم، بلکه به جهتی است که در آن حرکت میکنیم. (هولمز، الیور) http://www.noandishaan.com [/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 632][TABLE=width: 500] [TR] [TD=width: 50]نام:[/TD] [TD=width: 444] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [/TABLE] 32 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۱ البته علی جان همیشه تبادل لینک ابزار مفیدی نیست وراهکارهای بهتری برای بالابردن رنکینگ وجود داره که قبلا به تیم فنی انجمن گفته شده ولی به هرحال تاثیرشو داره ما قبلا لینک کردیم داداش 17 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۱ این یادم رفت تولبار الکسا وتولبار نواندیشان بیشتر از این چیزی که موضوع تاپیکه تو رنکینگ اهمیت دارن دوستان اگه میخوان دراین زمینه کمک کنن هردوتولباررو دانلود ونصب کنن واز طریق تولبار اسم سایت نواندیشان رو سرچ کنن اینجوری نتیجش خیلی مفیدتره 13 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۱ دستت مرسی تولبار الکسا از لینک زیر دانلود میشه: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام تولبار نواندیشان هم از لینک زیر: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام آخرین مطالب سایت و آخرین مطالب بخش کاریابی و استخدام، دسترسی به بخش های مختلف انجمن، فروشگاه، آپلودسنتر، دسترسی به جیمیل، دسترسی به صفحه فیسبوک نواندیشان، جستجو داخل نواندیشان و .... تو تولبار نواندیشان هستش 14 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۱ محمد تولبار طراحیش ناقصه یخورده روی ابزارهاش کارکن شلوغ نشه ولی ییه سری ابزار کاربردی روش باشه سرچش چرا محدوده؟ 8 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۱ اگر پیجی تو فیسبوک دارید که فن زیاد داره میتونید مطالب نواندیشان رو اونجا share کنید. 12 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۱ میخواید من برم لینک انجمنو بزارم تو سایتای دیگه فقط هر اتفاقی ممکنه بیافته ستاره ایناااا........ 7 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۱ محمد تولبار طراحیش ناقصهیخورده روی ابزارهاش کارکن شلوغ نشه ولی ییه سری ابزار کاربردی روش باشه سرچش چرا محدوده؟ یعنی چی ناقصه؟ سرچ تولبار نواندیشانش، مطالب داخل خود نواندیشان هست دیگه. 6 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۱ میخواید من برم لینک انجمنو بزارم تو سایتای دیگه فقط هر اتفاقی ممکنه بیافته ستاره ایناااا........ غمت نباشه شما بزار بیا اینجا لینک و بگو من خودم هواتو دارم فقط گذاشتی لینکاتونو اعلام کنید راستی تو یکی از سایتهای حسودم هم لینک ما فـــلترشده نمیدونم هدفشون از این کار چیه ولی سعی کنید سایتهای که رنک بالایی دارن و همچنین تو جستجو ها زیاد بالا هستن رو بزارین وبلاگ هاتونم اگه گذاشتین که چه بهتر 9 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۱ منم همون ستاره ها رو میگم 1 میلیون وبلاگه روزی 1 دونه ام بزاری ماهی 30 تا 100 تا کاربرم مثل باشه میشه 3000 تا بعد رنک سایت میره بالا بعد امکانات سایت از قبیل سرعت و برگزاری مسابقات و تورها و توانایی مالی کلی سایت میره بالاکه این 100 در صد به نفع خودمونه 6 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۱ 1 میلیون وبلاگه روزی 1 دونه ام بزاری ماهی 30 تا 100 تا کاربرم مثل باشه میشه 3000 تا بعد رنک سایت میره بالا بعد امکانات سایت از قبیل سرعت و برگزاری مسابقات و تورها و توانایی مالی کلی سایت میره بالاکه این 100 در صد به نفع خودمونه کلا شیفته اخلاقتم که زود ویرایش کردی اسم اون سایت کذاییو we will rock you فارسیتو پاس میکردی الآن بلد بودی حرف بزنی شوما قراره چی ما بشید؟؟ 4 لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26780 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۱ طرح خوبیه آتروس جان بازم گل کردی.مرسی من هم اعلام آمادگی میکنم و امیدوارم نواندیشان زودتر به اون چیزی که واقعا استحقاقش رو داره برسه 7 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۱ من دقیق متوجه نشدم.. قراره چیکار کنیم؟ 6 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۱ من دقیق متوجه نشدم.. قراره چیکار کنیم؟ سایتای علمی تفریحی هرچی که روزانه میری ازش مطلب در میاری یا میزاری وقتی یه مقاله میزاری یا جمله ای میگی آدرس سایتم توش جا میدی زوری جرفتی عزیزم همون سایتایی که میری میگی سلام سلامسایتای زیست شناسی و غیره... اون دو تا لینکیم که ممد دادرو دانلود کن همین 8 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۱ اگه رنک بالا بره چی میشه؟ اولین نتیجش دادن تبلیغ از سوی موسسه های برتر آموزشیه که یکی از هدف های این سایت علمی کردن تمام تبلیغاته بعدیش واسه اعتبار سایته که آمار بازدید ها میره بالا کاربر بیشتر میشه در نتیجه محتوی و کیفیت سایت میره بالا مقاله ها بیشتر میشه در کل یه حرکت خوبی در عرصه علمی کشور رخ میده ازون ور میشه سرورم تقویت کرد و کلا حرکت مثبته دادا 7 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۱ میگم بهتره 1امکانی بذارید که از اون طریق ما بتونیم دعوتنامه از طرف انجمن بفرستیم به ایمیل دوستامون قبلا گفته بودم اینو:5c6ipag2mnshmsf5ju3 جا داره الآن که بزرگان جمعن از این مثلث سبزه این گوشه پایین شکایت کنم. آقا به فکر کاربرام باشین خووووووووو ببخشید کولی بازی بود ولی لازم بود 5 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۱ اگه رنک بالا بره چی میشه؟ اگه رنک بره بالا اون موقع دوتا دوست خوب مثل حامد پیدا میکنیم. :) 5 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۱ میگم بهتره 1امکانی بذارید که از اون طریق ما بتونیم دعوتنامه از طرف انجمن بفرستیم به ایمیل دوستامونقبلا گفته بودم اینو:5c6ipag2mnshmsf5ju3 جا داره الآن که بزرگان جمعن از این مثلث سبزه این گوشه پایین شکایت کنم. آقا به فکر کاربرام باشین خووووووووو ببخشید کولی بازی بود ولی لازم بود تو یه دونه خودت بسی واسه سایت حالا دوستاتم میخوای بگی بیان نمیخواد برو لینک بده اصلا ببینم تولبارو دانلود کردی؟؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده