سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۸ مرداد، ۱۳۹۱ بر اساس نتایج یک پژوهش چینی که به تازگی منتشر شده است، داشتن رژیم غذایی گیاهی میتواند خطر بیماریهای قلبی عروقی را افزایش دهد و باعث تشکیل لختههای خونی شود. رژیم غذایی گیاهی یعنی پرهیز از مصرف گوشت قرمز یا ماهی و نیز محصولاتی که از حیوانات تأمین میشوند از قبیل شیر ، پنیر یا تخم مرغ. تاکنون برای این نوع رژیم غذایی فوایدی بر شمرده میشد که علاوه بر رعایت حقوق حیوانات میتوان به ایمنی در برابر دیابت، چاقی مفرط و بیماریهای قلبی عروقی اشاره کرد. اما اخیراً محققان چینی به این نتیجه رسیدهاند که بر خلاف این باور رایج، رژیم غذایی گیاهی خطر بیماریهای قلبی عروقی را افزایش میدهد. محققان برای دست یافتن به این نتیجه روی مقالات منتشر شده در سی ساله اخیر بررسیهایی انجام دادند. آنها ثابت کردند که میزان homocysteine خون افراد گیاه خوار بالاست و علت بالا بودن این اسید آمینه اغلب به دلیل بیماری شریانهای کرونری است. اخیراً محققان چینی به این نتیجه رسیدهاند که بر خلاف این باور رایج، رژیم غذایی گیاهی خطر بیماریهای قلبی عروقی را افزایش میدهد علاوه بر این، افرادی که رژیم غذایی گیاهی را دنبال میکنند با کمبودهایی به ویژه در ویتامین B12 ، امگا3، آهن و روی رو به رو هستند که در بروز بیماریهای قلبی عروقی نقش مهمی دارند. 7 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۸ مرداد، ۱۳۹۱ کسانی که گیاهخوارن، یه دسته بندی هایی دارن اینکه هیچ محصولی از حیوانات رو نباید خورد، می شه افراط اگه به گیاهخوار بودن هست، می شه چیزایی رو نخورد که برای تولیدش باید حیوان رو کشت، مثل گوشت یا ژله و امثالهم یه گاو شیرده رو اگه ندوشن، احتمالا باد می کنه، می ترکه، می میره ! حقوقش هم پایمال می شه ! سویا حایگزین خوبی واسه گوشته لبنیات هم اگه همراه باشه، در مجموع این نوع تغذیه فک نکنم ضرری داشته باشه 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده