saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۱ رقيب احسان حدادي پس از آن كه موفق شد مدال طلاي رقابتهاي پرتاب ديسك مردان المپيك را به دست بياورد، به نحو عجيب و منحصر به فردي به خوشحالي پرداخت. روبرت هارتينگ آلماني كه در رقابتهاي پرتاب ديسك مردان المپيك موفق شد بالاتر از احسان حدادي به مدال طلا برسد، پس از قطعي شدن قهرمانياش سر از پا نميشناخت. اين ورزشكار پس از اين كه حدادي آخرين پرتاب خود را خراب كرد و طلاي او قطعي شد، در حالي كه بسيار خوشحال بود، لباس خود را در مقابل دوربينهاي تلويزيوني پاره كرد و پس از آن به نحو عجيبي شروع به خوشحالي كرد. 11 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۱ یعنی دقیقا توی اون صحنه شده بود مثل دیوانه های زنجیز پاره کرده !!!!!!!!! من شخصا اون لحظه دوست داشتم جفت پا توی شیشه tv که با اختلاف 9 سانت بازی به نفع این بی جنبه ها تموم شد :icon_razz: 4 لینک به دیدگاه
honey memar 2377 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۱ یعنی دقیقا توی اون صحنه شده بود مثل دیوانه های زنجیز پاره کرده !!!!!!!!!من شخصا اون لحظه دوست داشتم جفت پا توی شیشه tv که با اختلاف 9 سانت بازی به نفع این بی جنبه ها تموم شد :icon_razz: تازه مدالشم دزدیدن چقد مزه داد کلی کیف کردم 3 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۱ باید ناراحت میشد که احسان حدادی اول نشده؟ 2 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۱ باید ناراحت میشد که احسان حدادی اول نشده؟ ولی خیلی دیوونه بازی درآورد!!!!من که اصلا خوشم نیومد ازش!!!:icon_razz: 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۱ ولی خیلی دیوونه بازی درآورد!!!!من که اصلا خوشم نیومد ازش!!!:icon_razz: دیوونه بازی چیه خوب خوشحاله دیگه اون دیوونه بازیه این چیه پس؟ اینم خوشحالیه 4 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۱ دیوونه بازی چیه خوب خوشحاله دیگه اون دیوونه بازیه این چیه؟ اینم خوشحالیه این حرکت ورزشی هستش!!!خیلی هم باحال بود! اما اون خیلی بیمزه بود....من نمیخواستم طلا بگیره..بدم میاد ازش!!! 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۱ مربی ایران کفشش رو از کجا میخره 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۱ این حرکت ورزشی هستش!!!خیلی هم باحال بود!اما اون خیلی بیمزه بود....من نمیخواستم طلا بگیره..بدم میاد ازش!!! از نظر روس ها هم این حرکت دیوونه بازی و بی مزست خوب مربی ایران کفشش رو از کجا میخره از کفش فروشی 2 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۱ مربی ایران کفشش رو از کجا میخره متاسفانه و باز هم متاسفانه لباس ورزشکاران ایرانی گفته شده که تماما چینی هستش!!!! جای بسی تاسف داره برای آقایان شعار بده!!!! 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۱ مربی ایران کفشش رو از کجا میخره چقدر نرمه کفشش، منم میخوام 2 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۱ از نظر روس ها هم این حرکت دیوونه بازی و بی مزست خوب از کفش فروشی مگه تو روسی؟؟؟!!!اتفاقا بزار حرصشون در بیاد!!! (2وجه داشت!!!!!!!!!!!) از کفش فروشی چینی ها!!! 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۱ از کفش فروشی یاد این جک افتادم که بچه لباس پوشیده داره از خونه میره بیرون پدر و مادرش میپرسن کجا میری؟میگه میرم بیرون میگن خب برو چقدر نرمه کفشش، منم میخوام آره..منم میخوام متاسفانه و باز هم متاسفانه لباس ورزشکاران ایرانی گفته شده که تماما چینی هستش!!!!جای بسی تاسف داره برای آقایان شعار بده!!!! و این چنین است دو کاربر نو اندیشان (من و ال رومان) تحت تاثیر تبلیغات جنس چینی قرار گرفتیم.:icon_pf (34): 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده