رفتن به مطلب

ظاهرپرستی

spow

ارسال های توصیه شده

چرا ظاهر پرستی درایران این همه اهمیت داره ومنطق فکری ما اغلب از دیده های ما تاثیر میگیره به جای اینکه بعد از انالیز اولیه چشمی به ذات ومعنا وهویت مسئله هم فکر کنیم؟

ظاهر بینی ایا با کوته فکری هم ارتباط داره؟

ایا این شدنیه که ملتی تقریبا به صورت اکثریت ساده لوح باشند وزودباور؟

شعر محتسب زنده یاد پروین اعتصامی شاید یادتون باشه

ما همیشه دنبال مصداق هایی هستیم که به چشم بیان وفرهنگ عامه ما هم پنهانکاری و روپوش گذاشتن بر دردهایی که دیده نمیشوند رو تقبیح نمیکنه

ایا ظاهر ادما میتونه ملاک قضاوت درمورد عملکرد وقدرت وتوانایی های اونا باشه؟

خودتون دربرخوردهای اولیه چه واکنشی دارین؟

• Like 19
لینک به دیدگاه

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

این متن مقاله گاردین درمورد بابک فردوسی مهندس ایرانی الاصل(!!!)-یکی نیست بگه بابا اونا دیگه راحت شدن نه میدونن ایران کجاست نه قیدی به اینجا دارن بزارین راحت زندگیشونو بکنن- هست

تو صفحه فیسبوکش درموردش نوشته بودن وتو کامنتا یکی نظر داده بود که بابا الکیه وتو سایت ناسا چیزی نیست

خودمم اولش شک کردم که نکنه قضیه پپسی وبی بی سی باشه

خلاصه رفتیم تو نخ استاد ودیدیم نه بابا اینکارست ولی فقط بخاطر ظاهر کاملا متفاوتش بیشتر از کارهای فنیش تو ناسا درمعرض توجهه

حالا فک کنین یکی با تیپ و قیافه این مهندس کارا بخواد تو ایران کارکنه

بابک فردوسی مهندس ایرانی‌ آمریکایی‌ ناسا، مدیر برنامه کنجکاوی مریخ و مدیر پرواز کاوشگر کیوریاسیتی (کنجکاوی) بود که امروز دوشنبه ششم اوت با موفقیت بر سطح مریخ فرود آمد.

بابک فردوسی که هر بار برای هر ماموریتی موهای خود را یک مدل تازه کوتاه می کند، این بار به خاطر مدل موهایش توجه بسیاری را به خود جلب کرد. او موهایش را با طرح چند ستاره تراشیده بود و بخش دیگری از موهایش را قرمز کرده بود.

بر اساس گزارش ها بابک فردوسی در شبکه های اجتماعی به ویژه توییتر بسیار مورد توجه کاربران قرار گرفته و بسیاری از خانم ها از مدل موهای او تعریف و تمجید کرده اند.

• Like 17
لینک به دیدگاه

تن آدمی شریف است به جان آدمیت و باقی قضایا...

این هم فقط واسه کسانی که میفهمند و اکثرا هم این قضیه را نمی فهمند!!

طرف برگشته تو موعظه اش گفته این خارجیا میرن جهنم چون همش کارای بی ناموسی می کنن! یا فلان زلزله و فلان طوفان به خاطر ساحل لختی های کالیفرنیاس! یکی نیس بگه این همه پیشرفت کردن دعاهاشو کی خوندن؟ هان!!؟

درکل "مدعی گر نکند فهم سخن گو سر و خشت"

البته بگم من خودم کلا با خوش تیپا حال میکنم! از این آقا ستاره ایه هم خوشم اومد! :w02:

• Like 15
لینک به دیدگاه

متاسفانه همینطوریه. از این دست مثال ها هم زیادن و کلا ما جماعت حاشیه دوستی هستیم. همیشه انقدر غرق حاشیه های طرف میشیم که از متن و اصلش غافل میمونیم.

مثلا برنامه نود یکی از برنامه های حاشیه ساز تلویزیونیه. البته شاید حاشیه ساز خیلی درست نباشه اما تمرکز زیادی روی حاشیه ها و مسائل فرعی ورزش فوتبال داره. ببینید چقدر طرفدار داره؟

البته اینکه ما دنبال حاشیه و ظاهر مسائل باشیم برای خیلی ها بد هم نیستا. اینطوری بدون تفکر در مورد ماهیت مسائل در همون حاشیه ها و ظواهر غرق میشیم و سرگرم میشیم تا بتونن کلاهمون رو بردارن.

من خودم روی ظاهر افراد خیلی قضاوت میکردم و اون هم به خاطر شرایطی بود که شخصیت و زاویه نگاهم به مسائل در اون شرایط شکل گرفته بود. اما یاد گرفتم که به ظاهر و حاشیه قضایا کمتر توجه کنم.

• Like 14
لینک به دیدگاه

بدون شك ظاهر خوب ادما واسه اعتماد سازي و اينكه شما تمايل به برقراري ارتباط داشته باشين موثر .

ولي گاهي هم پيش مياد ادمي كه به ظاهر خيلي متشخص هست رفتار درستي نداشته باشه

تو اين وضعيت اگه باز به ظاهر اون شخص بيشتر از رفتارش بها داده بشه همون كوته فكريه كه شما گفتين

• Like 13
لینک به دیدگاه

کلا وقتی ادم از مغز مشکل داشته باشه درست بشو نیست

خوبه که ادم به ظاهر اهمیت بده ولی مهم اصل که تو ایرا اصلا بهایی نداره

• Like 9
لینک به دیدگاه

من خودم اوایل فکر میکردم طرف و ببینم میفهمم چه جور آدمیه تو همون برخورد اول آدم شناس خوبیم ولی بعد ها کم کم پی بردم که خیلی چیزهارو نمیشه فهمید یه سری منش و رفتار ها تیک های عصبی عقده های روانی میل های کودکی اون فرد در جایی دیگر و زمانی بیشتر باید شناخت

ساده لوحی و زود باوری چیزیه که از روی تنبلی افراد میاد مثلا شما یه نوشته میزاری من حتی زورم میاد برم یه سرچ کوچیک بزنم ببینم حقیقت یا نه و نادیده تشکر میزنم

به هر حال همه این کارا یه جور دل خوشی میخواد و مردم ما دنبال یه جور دلخوشی میگردن حتی اگه دروغ باشه

• Like 3
لینک به دیدگاه

اینم اخرین نمونه اپدیت شده!!!

دروغ بد است: حتی برای نشان دادن مظلومیت واقعی

دیروز در مسابقه ۶۶ کیلوگرم کشتی فرنگی که با داوری پر حرف و حدیث، کشتی گیر ایرانی مغلوب حریف فرانسوی‌اش شد، ناراحتی این جوان برومند دل هر ایرانی را به درد آورد.

از دیروز صفحه اینترنتی در حمایت این قهرمان ایجاد شده است و البته طبق معمول صفحه فیس‌بوکی سایت فیلا از اعتراض ایرانیان پر شده است که بسیاری در واقع اعتراض نیست و تنها توهین به داروان و فیلا است.

امروز خبری مبنی بر محرومیت داور مسابقه منتشر شده است که داغ ایرانیان را تازه کرده است. با مراجعه به سایت فیلا و کمیته المپیک ملاحظه می شود چنین خبری درج نشده است و از سوی دیگر اصولا ایران اعتراضی هم نکرده است : خبر دروغ است.

ارائه اخبار غلط به منظور تهییج افکار عمومی به هر منظوری که باشد در عصر اطلاعات موضوع را از اصل منحرف خواهد کرد.

داوری دیروز کاملا مورد دار بود ولی غیرقانونی نبود. در دو موردی که به کشتی گیر ایرانی اخطار و به حریفش امتیاز داده شد در هر دو مورد در یکی کمتر و در یکی قطعا خلاف قوانین کشتی فرنگی عمل شد ولی نکته ای که داشت این بود معمولا از این خط ها چشم پوشی می‌شود و تنها بر این قهرمان اعمال شد! در همین مسابقات هم کشتی گیران ایرانی و هم سایر ملت ها بارها از این خطاهای کوچک داشتند.

نزدیک کردن پا به آرنج برای نگه داشتن پای حریف خطا محسوب می‌شود و بارانداز از پایین آخرین مهره ستون کمر نیر خطاست که کشتی گیر ایرانی دست را بر بالای باسن حریفش قفل کرد ولیکن معمولا داورها واکنشی به این خطاهای جزئی نشان نمی دهند و چشم پوشی می‌کنند.

این مثل آن است که در خیابانی که نهایت سرعت مجاز ۵۰ کیلیومتر بر ساعت است پلیس تمام ماشین هایی که با ۵۱ کیلیومتر بر ساعت رانندگی می‌کنند را متوقف و نهایت جریمه ممکن برای سرعت که شامل جریمه و نمره منفی است را اعمال کند که می بینیم معمولا تا ۶۰ کیلومتر بر ساعت هم پلیس کاری با موضوع ندارد ولی بیاید تنها یک ماشین را متوقف و جریمه کندو گواهینامه‌اش را توقیف!

مورد دیروز تبعیض بود نه عدم اعمال درست قوانین و من تبعیض را عین نا اعدالتی می‌دانم ولی داور کار غیرقانونی‌ای انجام نداد که محرومش کنند و برای نشان دادن این بی اعتدالتی هم نیازی به انتشار خبر دروغ نیست!

دوست نداشتند ایرانی برنده شود و منتظر کوچکترین خطا بودند که قهرمان ایرانی هم انجام داد، ولی به این کار ناجوانمردی می‌گویند نه «نا داوری».

باید به فیلا اعتراض کرد، باید همبستگی خود را به این ناجوانمردی نشان داد تا سر کشتی‌گیران آزاد را نبرند ولی توهین و دروغ فقط این مظلومیت را لوث خواهد کرد.

ای کاش برای نشان دادن این مظلومیت به جای فحاشی و دروغ‌سازی عکس‌های سایر مسابقاتی که همین حرکات جریمه نشده‌اند را برای فیلا پست کنید تا بدانند بقیه هم می‌فهمند که تبعیضی رخ داده است و دست فیلا را برای پرنگ رنگ کردن فحاشی و دروغ‌گویی به جای این ظلم و تبعیض آشکارباز نگذاریم.

• Like 7
لینک به دیدگاه

شما به این میگین خوش تیپ!!!:84eb3ampc0vsywihe0i

ظاهر آدما و کلا ظاهر قضایا به خودی خودش اهمیت نداره، ولی من تو شناختم از اطرافیانم ظاهرو در نظر میگیرم ! منظورم به روز بودن و زیبا بودن نیست ولی باید پذیرفت که افکار آدما رو ظاهرشون تاثیر میزاره.

اما در مورد تبلیغات و جوسازیهایی که اساسشون کوته فکری و دروغ حالا یا عمدی یا سهویه، قبولشون همونطور که شما گفتین واقعا حماقت و کوته فکریه!

پارسال بود میگفتن برف و باروونی که داره اروپارو میگیره به خاطر بی حجبابیشونه کسی نسیت بگه خشکسالیهای ما واسه چیه؟؟

این همه پیشرفت و اوووووووووووو واسه کفره؟ ما که مسلمونیم چرا هنوز سوزن و میسازیم میدیم ژاپن واسمون سوراخ کنه!!!!

این قضیه سوزنو چند سال پیش شنیدم هااااااا شاکی نشین یه وقت!

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...