رفتن به مطلب

قـَُلـــــدور

ارسال های توصیه شده

شومام رفرنساتو بیار اول

واقعا 40 زده؟:w58:

این همه فشار:banel_smiley_4:

:ws3:

والا تو عکس که اینو نشون میده فشار زیاده به هرحال شاید در شرایط آرمانیش نبوده باشه بالاخره شرایط خانومها رو باید در نظر گرفت که همه واقفن منظور منو:banel_smiley_4::a030:

میشه خیلی حرفارو تو عکس زد

woman-sick-in-bed.jpg

• Like 5
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 57
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

تو نقل قولم هم نگفتم زن قوی تره، گفتم لطفا اثبات کن که مرد قوی تره

علیرضا جان، زنان به حمایت مرد احتیاج دارن و مردا به حمایت زنها! اینا هیچکدومشون از نقطه ضعف دو جنس برنمیاد...تفاوت های دو جنس رو نباید رده بندی کرد...من متوجه دیدگاه شما هستم و چون میدونم یه ریشه سنتی و تربیتی داره دارم مخالفت میکنم...نگاهنو عوض کنی متوجه میشی نیاز زن به همراهی و حمایت مرد از ضعف و ناتوانیش برنمیاد، همونطور که نیاز مرد به وجود حمایتگر یه زن از ناتوانی نیست...

انسان اینقدر توانا هست که بدون وجود هیچ حمایتگری هم بتونه راه خودشو ادامه بده، راز تکامل و بقا هم در توانایی و قدرت اراده ادماست...اینا رو نمیشه جنسیت بندی کرد...:icon_gol:

:w16::w16::w16:

• Like 4
لینک به دیدگاه
تو نقل قولم هم نگفتم زن قوی تره، گفتم لطفا اثبات کن که مرد قوی تره

علیرضا جان، زنان به حمایت مرد احتیاج دارن و مردا به حمایت زنها! اینا هیچکدومشون از نقطه ضعف دو جنس برنمیاد...تفاوت های دو جنس رو نباید رده بندی کرد...من متوجه دیدگاه شما هستم و چون میدونم یه ریشه سنتی و تربیتی داره دارم مخالفت میکنم...نگاهنو عوض کنی متوجه میشی نیاز زن به همراهی و حمایت مرد از ضعف و ناتوانیش برنمیاد، همونطور که نیاز مرد به وجود حمایتگر یه زن از ناتوانی نیست...

انسان اینقدر توانا هست که بدون وجود هیچ حمایتگری هم بتونه راه خودشو ادامه بده، راز تکامل و بقا هم در توانایی و قدرت اراده ادماست...اینا رو نمیشه جنسیت بندی کرد...:icon_gol:

ببین فروغ شما همیشه یه چیز ارمانی در نظر میگیری آره من یه زن برات میارم که 100 تا مرد با عرضه تر از 10 نفرم حفاظت کنه ولی یه مساله اجتماعی رو همیشه اکثریت رو در نظر میگیرن

الان صحبت من جامعه حال ماست نه اون چیزی که آرزوی ماست در حال حاضر آیا دختران بیشتر از پسران بیشتر به حمایت نیاز ندارن ؟

در حال حاظر تمام زنان ما به تنهایی میتونن زندگی کنن چند درصد زنان ما فعالن؟؟

من شرایط جال جامعه رو میبینم و وفتی عنوان میکنم دختری ضعیفه منظور از تاثیر پذیری روحیه اون دختر تو شرایط کنونی جامعه اس:w16:

• Like 5
لینک به دیدگاه
آتروس به نظرم داری با واژه ها بازی میکنی که بحث رو به یه سمت مشخص ببری.......بعدشم اصن این بحث زن و مرد به کلیت تاپیکت چه ربطی داره یعنی قلدوری؟:ws38::ws3:

اول این که هیچ کجای کره خاکی نتونستن انسان ها رو تو دو گروه کلی تقسیم بندی کنن. حالا چه جوریه که این جا میشه من نمیدونم:ws3:

ما یه همسایه داریم زری خانوم با این که خانومه از نظر روحی از اصغر آقا بقال سرکوچمون روحیش قویتره!!!! اما همین اصغر آقا از نظر روحی از اون یکی همسایمون یعنی کبری خانوم قوی تره. یعنی تو یه مقایسه مرده قویتره تو یه مقایسه زنه!!!

به تعداد آدما و شرایطشون و موقعیتاشون میتونی این نتیجه گیری ها رو بکنی اما فارغ از جنسیت!

دوم این که ببین احساساتی بودن یا نبودن یه حرفه ضعیف بودن یا نبودن یه حرف دیگه!

اول این که باز هم نمیشه این طوری طبقه بندی کرد که زن ها احساساتی ترین. همین طور که برای مردها نمیشه!! اتفاقا یه گروه از کل جامعه مردان دنیا (اگه مثلا کل مردا رو به 5 یا شش قسمت تقسیم کنیم) به شدت احساساتی اند و عاطفی. بیشتر هم به طرف شغل هایی متناسب با روحیشون میرن. مثلا شاعر میشن. یا خطاط . یا امثالهم.

اما حالا با توجه به اون چیزی که تو عرف هم وجود داره بخواهیم در نظر بگیریم و قبول کنیم که زن ها احساساتی ترن، این اصلا به معنای ضعیف تر بودن نیست!!!!!:w16:

ضعیف از نظر من کسیه که زود جا میزنه و زود شرایط رو تمام شده میبینه. ضعیف کسیه که قدرتش رو با برآمدگیه رگ گردنش نشون میده. طبق همین پستی که نقل قول گرفتم اتفاقا به نظر من کسی که خودت گفتی نقش تارهای اتصال دهنده رو داره، اون آدم قویست. کسی که زود نمیبازه . هرچند این طور به نظر بیاد که غرورش له شده (واژه غرور همونی که تو این پست به عنوان فاکتور قدرت ازش یاد کردی) اما با چنگ و دندون شرایط رو حفظ میکنه و سعی میکنه بهترش کنه. کسی که قدرت استدلالش بالاست نه صدای گلوش!

در کل اصلا چه کاریه بحث کنیم. هر کی هرجور فک میکنه همون طوری زندگی کنه خوب. دعوا نداریم که :(50):

بابا آبجی اون نقل قول که گذاشته بودم حرف دل من بود

که اینجا هم منبعش موجود که حرف من نوعی تنها نیست حرف روشناس و متخصص اون رشته هست

[h=3]

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
[/h]

من که بحثی ندارم بخوام دسته بندی کنم ؟

که اصغر از کبری قوی تره حرف من رسیدن به نتیجس که زنان و دختران بیشتر مورد ظلم واقع میشن

حالا اگه از متن من این برداشت ها میشه این دیگه بر میگرده به ذهن خواننده :w16::icon_gol:

• Like 4
لینک به دیدگاه
اووووخی!!!! این خانمه مسموم شده؟؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3

آره ولی قویه تنهایی از پسش بر میاد :w000:

ببین!!!! اومدی نسازی!!!!

یعنی مردای قوی!!!! مریض نمیشن؟

من فکر میکنم بحثایی که بچه ها تا حالا میکردن این نبود که از نظر جسمی و یا حتی روحی کدوم قوی ترن؟؟

بحث سر توانایی هایی بود که برا زندگی اجتماعی لازمه

الان دیگه مدرک و فکر واسه امرار معاش و اداره زندگی کافیه، عرضه هم که اینا هیچ کدوم به مرد یا زن بودن محدود نمیشه

قدیما عصر حجر بود که زن به مرد نیاز داشت (که البته دو طرفه بوده همیشه) واسه شکار:ws3:

در کل به نظرم زن و مرد اگه بخوان کلا تنها زندگی کنن نشد نداره میتونن

ولی این دو تا جفت آفریده شدن که نقصای همدیگه رو بپوشونن و همو تکمیل کنن!!:w16:

• Like 4
لینک به دیدگاه

آره ولی قویه تنهایی از پسش بر میاد

w000.gif

ببین!!!! اومدی نسازی!!!!

یعنی مردای قوی!!!! مریض نمیشن؟

من فکر میکنم بحثایی که بچه ها تا حالا میکردن این نبود که از نظر جسمی و یا حتی روحی کدوم قوی ترن؟؟

بحث سر توانایی هایی بود که برا زندگی اجتماعی لازمه

الان دیگه مدرک و فکر واسه امرار معاش و اداره زندگی کافیه، عرضه هم که اینا هیچ کدوم به مرد یا زن بودن محدود نمیشه

قدیما عصر حجر بود که زن به مرد نیاز داشت (که البته دو طرفه بوده همیشه) واسه شکار

ws3.gif

در کل به نظرم زن و مرد اگه بخوان کلا تنها زندگی کنن نشد نداره میتونن

ولی این دو تا جفت آفریده شدن که نقصای همدیگه رو بپوشونن و همو تکمیل کنن!!

کی گفته نمیتونه میتونه ولی به حمایت بیشتری نیاز داره:w16:دقیقا ایران عصر حجر چه فکری کردی که پیشرفته شدیم؟؟

فقط حرفش و قشنگ بلدیم بزنیم و گرنه تو عمل همه مگن ما دختریم و فلانیم چه توقعی از یه دختر داری :ws37:

• Like 3
لینک به دیدگاه
کی گفته نمیتونه میتونه ولی به حمایت بیشتری نیاز داره:w16:دقیقا ایران عصر حجر چه فکری کردی که پیشرفته شدیم؟؟

فقط حرفش و قشنگ بلدیم بزنیم و گرنه تو عمل همه مگن ما دختریم و فلانیم چه توقعی از یه دختر داری :ws37:

آره خوب هنوز مث عصر حجر ****** ولی شکر خدا دیگه شکار نمیریم:whistle:

• Like 1
لینک به دیدگاه
آتروس به نظرم داری با واژه ها بازی میکنی که بحث رو به یه سمت مشخص ببری.......بعدشم اصن این بحث زن و مرد به کلیت تاپیکت چه ربطی داره یعنی قلدوری؟:ws38::ws3:

اول این که هیچ کجای کره خاکی نتونستن انسان ها رو تو دو گروه کلی تقسیم بندی کنن. حالا چه جوریه که این جا میشه من نمیدونم:ws3:

ما یه همسایه داریم زری خانوم با این که خانومه از نظر روحی از اصغر آقا بقال سرکوچمون روحیش قویتره!!!! اما همین اصغر آقا از نظر روحی از اون یکی همسایمون یعنی کبری خانوم قوی تره. یعنی تو یه مقایسه مرده قویتره تو یه مقایسه زنه!!!

به تعداد آدما و شرایطشون و موقعیتاشون میتونی این نتیجه گیری ها رو بکنی اما فارغ از جنسیت!

دوم این که ببین احساساتی بودن یا نبودن یه حرفه ضعیف بودن یا نبودن یه حرف دیگه!

اول این که باز هم نمیشه این طوری طبقه بندی کرد که زن ها احساساتی ترین. همین طور که برای مردها نمیشه!! اتفاقا یه گروه از کل جامعه مردان دنیا (اگه مثلا کل مردا رو به 5 یا شش قسمت تقسیم کنیم) به شدت احساساتی اند و عاطفی. بیشتر هم به طرف شغل هایی متناسب با روحیشون میرن. مثلا شاعر میشن. یا خطاط . یا امثالهم.

اما حالا با توجه به اون چیزی که تو عرف هم وجود داره بخواهیم در نظر بگیریم و قبول کنیم که زن ها احساساتی ترن، این اصلا به معنای ضعیف تر بودن نیست!!!!!:w16:

ضعیف از نظر من کسیه که زود جا میزنه و زود شرایط رو تمام شده میبینه. ضعیف کسیه که قدرتش رو با برآمدگیه رگ گردنش نشون میده. طبق همین پستی که نقل قول گرفتم اتفاقا به نظر من کسی که خودت گفتی نقش تارهای اتصال دهنده رو داره، اون آدم قویست. کسی که زود نمیبازه . هرچند این طور به نظر بیاد که غرورش له شده (واژه غرور همونی که تو این پست به عنوان فاکتور قدرت ازش یاد کردی) اما با چنگ و دندون شرایط رو حفظ میکنه و سعی میکنه بهترش کنه. کسی که قدرت استدلالش بالاست نه صدای گلوش!

در کل اصلا چه کاریه بحث کنیم. هر کی هرجور فک میکنه همون طوری زندگی کنه خوب. دعوا نداریم که :(50):

بلاخره یه حرف درست حسابی و منطقی توو این همه دیدم...

با نظر سیندخت عزیز کاملا موافقم.....

البته..برداشت من از بیان آتروس که میگه زن از مرد ضعیف تر هست رو بر اساس برداشت احساس گذاشتم....به نظرم مرد هر چقدر هم که حساس و شکننده باشه که میره شاعر میشه اما لطافت و حساس بودن زن ها رو نداره....

و با این نظر فروغ هم موافقم...که میگه زن و مرد هر دو به حمایت همدیگه نیاز دارن...هر کدوم که از حمایت همدیگه صرف نظر کنن ، توو یه جوور بحران قرار میگیرن که بازم اون بحران ممکن هست که برای مرد و برای زن متفاوت باشه توو نوعِ خودشون...

یه سری چیزا هست که فقط یه مرد از پسش بر میاد و یه سری چیزا هست که فقط یه زن از پسش بر میاد...

واسه همینم میگن برای تکامل به هر دوجنس نیاز هست....(چه ربطی به تاپیک داشت الان!!icon_pf (34).gif)

در کل بهتر بحث تاپیک رو روو همون قلدری بچرخونیم......هم دختر میتونه قلدر باشه هم پسر.....:(50):

• Like 8
لینک به دیدگاه
ببین فروغ شما همیشه یه چیز ارمانی در نظر میگیری آره من یه زن برات میارم که 100 تا مرد با عرضه تر از 10 نفرم حفاظت کنه ولی یه مساله اجتماعی رو همیشه اکثریت رو در نظر میگیرن

الان صحبت من جامعه حال ماست نه اون چیزی که آرزوی ماست در حال حاضر آیا دختران بیشتر از پسران بیشتر به حمایت نیاز ندارن ؟

در حال حاظر تمام زنان ما به تنهایی میتونن زندگی کنن چند درصد زنان ما فعالن؟؟

من شرایط جال جامعه رو میبینم و وفتی عنوان میکنم دختری ضعیفه منظور از تاثیر پذیری روحیه اون دختر تو شرایط کنونی جامعه اس:w16:

متوجهم که داری آماری به قضیه نگاه میکنی...من موافق این دید نیستم...عدد نشون دهنده ظرفیت نیست...همون زنی که تو میبینی مصرف کننده است تکیه گاه احتیاج داره وابسته به مرده و به قول تو ضعیفه، تو شرایط متفاوت ممکنه چنان اراده و عملکردی ازش ببینی که باورت نشه همون زنه!

مهم اینه ظرفیت ها رو در نظر بگیریم نه موقعیت هایی که گاهی جبر های مختلف به ما تحمیل میکنه! این عمق واقعیت نیست

به هر حال مرسی از بحث :icon_gol:

• Like 7
لینک به دیدگاه
کلا کسی از من تصور هیچی نباید بکنه چیزی که حقیقته میگم خودم و که گول نمیزنم زن از لحاظ روحی فوق العاده شکننده تر از مرد این حرف و نظر من تنها نیست حرف روانشناس و دکترم قبول نداری یه نظر سنجی میزارم همین جا بهت ثابت میشه حداقل توهم نزنی بابا زمان حال و گذشته و فیلم فارسی چه ربطی به خصلت داتی داره جهش ژن پیدا نکردین که طبیعتتون همینه این تو انسان که هیچی حیوانشم همینه که مرد قوی تر از زنه حالا بری بالا بیای پایین من مقصر نیستم که خدا تورو دختر آفریده...

ببین خمون قدر که مادر من قوای روحی داره پدر شما 100 برابر از مادر من قوی تره ...اصلا کلا باید از ریشه ضرب مثل ها رو واست بگم چرا میگن مرد ساخته شده واسه روزای سخت چرا نمیگن زن ..چون ساخته نشده چه ربطی به توهین داره شما از دختر بودنت ناراضی چرا به خلق خدا گیر میدی و اجبار میکنی که نه اینطور نیست برو به خدا بگو چرا من زن شدم ضعیف شدم

به من چه خب :w02:

حتما باید همه چی رو واسه تو ثابت کرد روتون کم شه؟؟؟

بابا اگه ما آبشار نیاگارا شما که سنگ پارم رد کردی رسیدی به صخره یکم با خودت کنار بیا که زن ها کلا چه از نظر روحی چه جسمی از مردها لطیف ترند حالا برو قرن 28 بیا بازم پیش من همین جواب و بهت میدم

که هیچ مردی از زنی ضعیف تر نیست چه روجی چه جسمی چه هرچی :w16:

اخی! دکترم شدی؟:biggrin: چرا حرف از خودت در میاری آخه؟ :)))) کودوم دکتر همچین حرفی زده؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! =))

من صد بار دیگم ب دنیا بیام میخام زن باشم!! لازم هم نیس بگم هرکی منو بشناسه میدونه چقدر عاشق زن بودن و زنانگیم...:w02: چه موهبتی بالاتر از مثل تو نبودن؟( ببخشید خودت مجبورم کردی :) )

مرد نباید گریه کنه؟ اون مردی ک نمیتونه گریه کنه باید بره پیش روانپزشک!! اینو میخای بت ثابت کنم؟

کجا, کی, کی ثابت شده زن ضعیف تره؟ ب چی دل خوش کردی؟ کی گفته این حقیقت رو؟ بکشین خودتونو (البته شما و امثال شما! نه آقایون محترم ) چیزی از زن کم نمیشه!:)

احترام مارو نگه نمیداری احترام مادر خودتو نگه دار!!!! اسمشم مقدسه! دستشو من جای تو میبوسم ک... مادره دیگه روحش بزرگه ک تحمل میکنه!:icon_gol:

کی گفته نمیگن زن؟ هزار تا ب مرد گفته باشن ۱۰۰ هزار تا واسه ستایش تحمل و قدرت زن گفتن! شما مطاله ت ی کم بیشتر شه بهشون بر میخوری.. :)

نیازی نیس من بگم! هیشکی حرفاتو تاید نمیکنه اتروس جان..:) هیچ آدم حسابی تاید نمیکنه! بیتاب و بگو بیاد نظر سنجیت =))

حرفای فروغ سیندخت مینی پریسا رو با شما مقایسه کنیم تفاوت رو کامل و شفاف متوجه میشیم :) و اصلن نیازی نیس بحثی بشه! انسان ها بلخره تفاوت هایی دارن.. ی سری پست میدن شبیه سیندخت:icon_gol: ی سری پست میدن شبیه شما :) اگه شما رو آمار و جامعه تمرکز داری الان پست های خودتو با این افراد مقایسه کن... :)

رومون کم شه؟!!:)) کی روتو کم کرده عزیزم؟:w02: عب نداره خب از اول اینو بگو.. ما زن ها درک میکنیم:biggrin: :-" اگه از نظر روحی قوی بودی ک الان یهو نمیترکیدی ک :ws3:

شما راحت باش آن چیز ک عیان است... مرد هایی ک کاملا ب انسانیت و برابری اعتقاد دارن چه اطرافیان چه سرشناس هاش مشخصن... اوناییم ک مثل شما فک میکنن تکلیفشون معلومه و مورد مضحکه دنیان... :)

• Like 2
لینک به دیدگاه
اخی! دکترم شدی؟:biggrin: چرا حرف از خودت در میاری آخه؟ :)))) کودوم دکتر همچین حرفی زده؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! =))

من صد بار دیگم ب دنیا بیام میخام زن باشم!! لازم هم نیس بگم هرکی منو بشناسه میدونه چقدر عاشق زن بودن و زنانگیم...:w02: چه موهبتی بالاتر از مثل تو نبودن؟( ببخشید خودت مجبورم کردی :) )

مرد نباید گریه کنه؟ اون مردی ک نمیتونه گریه کنه باید بره پیش روانپزشک!! اینو میخای بت ثابت کنم؟

کجا, کی, کی ثابت شده زن ضعیف تره؟ ب چی دل خوش کردی؟ کی گفته این حقیقت رو؟ بکشین خودتونو (البته شما و امثال شما! نه آقایون محترم ) چیزی از زن کم نمیشه!:)

احترام مارو نگه نمیداری احترام مادر خودتو نگه دار!!!! اسمشم مقدسه! دستشو من جای تو میبوسم ک... مادره دیگه روحش بزرگه ک تحمل میکنه!:icon_gol:

کی گفته نمیگن زن؟ هزار تا ب مرد گفته باشن ۱۰۰ هزار تا واسه ستایش تحمل و قدرت زن گفتن! شما مطاله ت ی کم بیشتر شه بهشون بر میخوری.. :)

نیازی نیس من بگم! هیشکی حرفاتو تاید نمیکنه اتروس جان..:) هیچ آدم حسابی تاید نمیکنه! بیتاب و بگو بیاد نظر سنجیت =))

حرفای فروغ سیندخت مینی پریسا رو با شما مقایسه کنیم تفاوت رو کامل و شفاف متوجه میشیم :) و اصلن نیازی نیس بحثی بشه! انسان ها بلخره تفاوت هایی دارن.. ی سری پست میدن شبیه سیندخت:icon_gol: ی سری پست میدن شبیه شما :) اگه شما رو آمار و جامعه تمرکز داری الان پست های خودتو با این افراد مقایسه کن... :)

رومون کم شه؟!!:)) کی روتو کم کرده عزیزم؟:w02: عب نداره خب از اول اینو بگو.. ما زن ها درک میکنیم:biggrin: :-" اگه از نظر روحی قوی بودی ک الان یهو نمیترکیدی ک :ws3:

شما راحت باش آن چیز ک عیان است... مرد هایی ک کاملا ب انسانیت و برابری اعتقاد دارن چه اطرافیان چه سرشناس هاش مشخصن... اوناییم ک مثل شما فک میکنن تکلیفشون معلومه و مورد مضحکه دنیان... :)

آخی اصلا تابلو نیست عقده های زن بودنتا به قول خودت این همه دختر مخالفت کردن ولی یکشون به بد دهنی شما نبود خب این مشکل از شماست و من و امثال من با یه بار صحبت کردن متوجه شدیم که یه چیزیت میشه دیگه لازم نیست هی تاکید کنی :دی نگار جان :))

خودمون میدونیم نگار یه تخته که هیچی دو تختته کمه الان مبارزه میکنی بعدا مثل همون موقعی سر تاپیک اسم زن شونو میزارن علیرضا یادته چقدر گفتی فلانه بهمانه شما به مادرت داری توهین میکنی و اینا بعدا سر چی بود تو نمایشگاه برگشتی گفتی تازه به این حرفت رسیدم که نباید اسم دخترهارو جلو ارازل برد:)))

الان این تاپیکم همینه تا بیای بفهمی من چی نوشتم یه سالی باید مرور کنی نوشته هاشو گرچه نرود میخ آهنی در سنگ خارا....

مشکلت میدونی چیه اینه که حس میکنی میتونی با یه پسر خودت و مقایسه کنی و هرچی از ذهنت میگذره بدون فکر عنوان کنی و کسی هم چیزی بهت نگه ولی نه اینبار خیلی محترمانه عرض کنم نگار خانم شما اگر مشکلی با بحث یه تاپیک داری با فردش که نداری اگه غیر از اینه بگو تکلیف خودمونو بدونیم تمام حرف من با شما فقط همینه که بحث و شخصیش میکنی و میخوای از نقطه ضعف طرف برای رسیدن به هدفی که تو بحثته برسی که این کارت منو شبیه ا.ن تو مناظره هاش میندازه :))

بگذریم کل بحث در مورد یه کلمه ضعیف بود آخرم من که قانع نشدم شما از مردی قوی تر باشید حداقل از حرفای تو نه...:w16:

• Like 3
لینک به دیدگاه
پَ چرا میگن ضعیفه شام ما چی شد؟؟؟:w02:

البته اینجا ضعیفی منظور از ناتوانی جسمی و توانی نیست وگرنه دختران هم مانند پسران قطره فلج اطفالشونو کامل میخورن اینجا منظور از ضعیف از لحاظ روحی میباشد

چرا میگن مرد گریه نمیکنه ؟؟؟چون طاقتش بیشتر در برابر مشکلات ولی دختر طفلکیه گناه داریه باید هواشو داشته باشیه:vahidrk:

چند سال طول بکشه که من به تو حالی کنم مرد مرده زن زنه هیچ وقت و هیچ وقت زن=مرد نیست:ws3:

مطالعات پزشکی ( منابعش در دسترس هست ) نشون داده که بیشترین اختلالات رفتاری ، اجتماع گریزی و مصرف داروهای اعتیاد آور در نتیجه ی رویاروویی با مشکلات ، در مردان هست و دلیلش اینه که مردها ، در مواجهه با مشکلات اونارو به اصطلاح externalize میکنن و نشون میدن. در صورتی که زن دقیقا برعکس رفتار میکنه.

زن بر عکس مرد کمتر دچار اختلال رفتاری و ... میشه ولی نگرانیش بیشتر در اختلالات خلق و خویی نشون داده میشه. یه همچین چیزایی اگه اشتباه نکنم :ws38:

یه ژورنال هم در سال 1987 مقاله ای تحت عنوان " تفاوت های جنسیتی در برابر افسردگی " چاپ کرده که در اون ، نویسندگانش ادعا کردن در هنگام مواجه شدن با مشکلات ، زن ها بیشتر سعی میکنن با تفکرات مثبت ، خودشون رو آرووم کنن و به کارهاشون برسن ، اما مرد ها خودشون رو از جامعه و فعالیت دور میکنند. ( که در مورد من دقیقا درسته!)

مرد و زن در شرایط برابر سنی و روحی و وضعیت اجتماعی ، به یک اندازه احساس دارن! تفاوت در اینه که زن ها بیشتر از مرد این احساسات رو ابراز میکنن اما مرد ها خیلی کمتر. در واقع این اصلا درست نیست که بگیم ، زن احساساتی تر از مرد هست! درسته که بگیم ابراز احساسات زن ، بیشتر از مرد هست! شاید همین امر بتونه ، گریه کردن زن ها رو توجیه کنه.

مورد بعدی اینه که شما به عنوان مثال ، دو تا پسر و دختر 12-13 ساله ( در شرایط روحی و جسمی و اجتماعی برابر ) گیر بیار و به یه اندازه بهشون ، تیکه بنداز و ناراحتشون کن . اگه ناراحت شدنشون به اندازه ی یکسان و در حد اشک ریختن بشه ، هر دو زار زار گریه میکنن! ولی وقتی به سن 18 سالگی رسیدن و هر دو بالغ شدن ، مرد یا گریه نمیکنه و یا میزان گریه کردنش خیلی کمتر از دختر خواهد بود. دلیلش قوی بودن روحیه ی اون مرد نیست! دلیلش افزایش سطح هورمون پرولاکتین در دخترا در سن بلوغ هست که میزان گریه کردنشون رو در شرایط برابر تا 4 برابر ، بیشتر از مرد افزایش میده.

البته تمامی مواردی که گفته شد تابعیت بسیار زیادی نسبت به شرایط اجتماعی و فرهنگی جامعه ای داره که دختر و پسر در اون رشد کردن.

موارد زیادی هم در مورد فعالیت بخش های مختلف مغز ، در شرایط مختلف برای زن و مرد وجود داشت که دیگه سر در نمیارم ازشون.

اونایی که علاقه دارن برن مطالعه کنن.

• Like 5
لینک به دیدگاه

من نمیدونم چرا به جایِ اینکه به نظرات و عقاید هم احترام بزاریم همش خواستیم با تند خویی عقیده مونو بر دیگری تحمیل کنیم:banel_smiley_4:

...................

همیشه در همه ی مسائل اکثریت به اقلیت ترجیح داده میشه و استثناهارو بازگو نمیکنن ... گفتن استثناها فقط مسئله رو پیچیده تر میکنه...

بیشتر این بحثا هم سر استثناها صورت گرفته و به نظرم باعث سوتفاهم شده و الکی داریم خودمونو وارد یه جریانه بیراهه میکنیم

هم علیرضا از طرف پسران هم دخترانی که اینجا نظرشونو گفتن به برابری حقوق دو جنس عقیده داریم هم به تفاوت های زن و مرد...:w16:

مرد قوی تره از لحاظ جسمانی ،خب فکر نمیکنم بخواییم منکره این قضیه بشیم؟!

از لحاظ روحی هم دختر به خاطر عواطف بسیار رومانتیکی که داره حساستره ... اینم مشخصه؟!

خب اینا همون تفاوتهاس که بینه ما دخترا و پسراس... توانایی اونها نشانه عدم توانایی های ما نیس...و همینطور بالعکس... نشانه تفاوت هاس

من هم با شناختی که دارم هیچکس از جنسیت خودش ناراضی نبوده ... مگر اینکه تحت شرایط بد جامعه .. به نفعه یکی از جنسیت ها رفته( خداروشکر هم به طرفه پسرا:whistles:)

..............

اینکه علیرضا گفته ضعیفه برو برا ما چایی بیار؟! این فقط یه اصطلاحه... چرا میخواییم خودمونو سر ِ اصطلاحات اشتباهی که در جامعه ما و همین طور جوامع دیگه رخ داده درگیر کنیم؟

عجبا... حالا خوبه ما همدیگر رو تا حدودی شناختیم...:banel_smiley_4:

موضوعه تاپیک هم بر تاییدِ این مطلب نبوده فقط مقدمه ی بوده که این قلدر بودن توضیح داده بشه... چرا به قوله خودمون دهه شصتی ها انقد به همدیگه گیر میدیم ؟ ما دهه جانسوزی هستیم:icon_pf (34): .. به هر دو جنس ظلم شده.. دیگه خودمون با هم درگیر نشیم بیتره:w16:

مرسی:icon_gol:

• Like 4
لینک به دیدگاه
آخی اصلا تابلو نیست عقده های زن بودنتا به قول خودت این همه دختر مخالفت کردن ولی یکشون به بد دهنی شما نبود خب این مشکل از شماست و من و امثال من با یه بار صحبت کردن متوجه شدیم که یه چیزیت میشه دیگه لازم نیست هی تاکید کنی :دی نگار جان :))

خودمون میدونیم نگار یه تخته که هیچی دو تختته کمه الان مبارزه میکنی بعدا مثل همون موقعی سر تاپیک اسم زن شونو میزارن علیرضا یادته چقدر گفتی فلانه بهمانه شما به مادرت داری توهین میکنی و اینا بعدا سر چی بود تو نمایشگاه برگشتی گفتی تازه به این حرفت رسیدم که نباید اسم دخترهارو جلو ارازل برد:)))

الان این تاپیکم همینه تا بیای بفهمی من چی نوشتم یه سالی باید مرور کنی نوشته هاشو گرچه نرود میخ آهنی در سنگ خارا....

مشکلت میدونی چیه اینه که حس میکنی میتونی با یه پسر خودت و مقایسه کنی و هرچی از ذهنت میگذره بدون فکر عنوان کنی و کسی هم چیزی بهت نگه ولی نه اینبار خیلی محترمانه عرض کنم نگار خانم شما اگر مشکلی با بحث یه تاپیک داری با فردش که نداری اگه غیر از اینه بگو تکلیف خودمونو بدونیم تمام حرف من با شما فقط همینه که بحث و شخصیش میکنی و میخوای از نقطه ضعف طرف برای رسیدن به هدفی که تو بحثته برسی که این کارت منو شبیه ا.ن تو مناظره هاش میندازه :))

بگذریم کل بحث در مورد یه کلمه ضعیف بود آخرم من که قانع نشدم شما از مردی قوی تر باشید حداقل از حرفای تو نه...:w16:

چیزی ک عوض داره گله نداره... بد صحبت کردی بد جواب شنیدی :) با هرکی باید اندازه خودش حرف زد... میخای هرچی بگی جواب نشنوی؟ نه شیش تا روش میاد و میشنوی :) (بدون کوچکترین بددهنی برعکس شما!:) ک بددهنی در شائن من نیست.. فرق تندی و بددهنی و لازم نیس بگم ک؟ ) من راجب تاپیک صحبت کردم شما بودی ک جوابت مشکل داشت:) بقیه حرفاتم لازم نی من ب خودم بگیرم وقتی چرته...راجب شخصیت من حرف زدی ک خب جوابش خودمم ک نیاز ب دفاع ندارم :w02:

ضعیف خطاب کردن, علی رضا توهینه! حتا اگه فک میکنی توهین نیس ولی توهینه! خب طرز تفکر ها فرق داره! باشه! مشکلی نیس! ولی کسی حقه توهین نداره!!!!! شما طرز فکرت عوض نشه خب چیکار کنیم؟ اصلن ب من چه؟ ولی من حق دارم ب توهین تو اعتراض کنم!!! اگه نگاه کنی میبینی مخالف طرز تفکر تو هم هس! خیلیا مثل تو فکر نمیکنن الان! خیلی از مرد ها و زن ها! پس مجبوری احترام بزاری!( همونجوری ک میخای بقیه ب تو احترام بزارن!!) تو هرچقدر دلت میخاد فک کن زن ضعیفه یا هرچی!( تاثیری نداره فکرت اصلن!!!) ولی حق نداری,اجازه نداری بیای ی عده رو ضعیف یا پایین تر از ی عده دیگه و... خطاب کنی!....

لینک به دیدگاه
چیزی ک عوض داره گله نداره... بد صحبت کردی بد جواب شنیدی :) با هرکی باید اندازه خودش حرف زد... میخای هرچی بگی جواب نشنوی؟ نه شیش تا روش میاد و میشنوی :) (بدون کوچکترین بددهنی برعکس شما!:) ک بددهنی در شائن من نیست.. فرق تندی و بددهنی و لازم نیس بگم ک؟ ) من راجب تاپیک صحبت کردم شما بودی ک جوابت مشکل داشت:) بقیه حرفاتم لازم نی من ب خودم بگیرم وقتی چرته...راجب شخصیت من حرف زدی ک خب جوابش خودمم ک نیاز ب دفاع ندارم :w02: ضعیف خطاب کردن, علی رضا توهینه! حتا اگه فک میکنی توهین نیس ولی توهینه! خب طرز تفکر ها فرق داره! باشه! مشکلی نیس! ولی کسی حقه توهین نداره!!!!! شما طرز فکرت عوض نشه خب چیکار کنیم؟ اصلن ب من چه؟ ولی من حق دارم ب توهین تو اعتراض کنم!!! اگه نگاه کنی میبینی مخالف طرز تفکر تو هم هس! خیلیا مثل تو فکر نمیکنن الان! خیلی از مرد ها و زن ها! پس مجبوری احترام بزاری!( همونجوری ک میخای بقیه ب تو احترام بزارن!!) تو هرچقدر دلت میخاد فک کن زن ضعیفه یا هرچی!( تاثیری نداره فکرت اصلن!!!) ولی حق نداری,اجازه نداری بیای ی عده رو ضعیف یا پایین تر از ی عده دیگه و... خطاب کنی!.... :icon_gol:

هِ باشه

• Like 1
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...