رفتن به مطلب

قـَُلـــــدور

ارسال های توصیه شده

!!!!!!!!!!!!!!

این طرز فکر اشتباه شماست! درک نمیکنم چرا فک میکنی زن از نظر روحی ضعیفه!!!!!! ینی تصورشم نمیکردم همچین چیزی بگی!!!!

ینی الان دقیقن تو این زمان من بشنوم زن هرگز برابر با مرد نیست!!!!! =)))))

قوی, مرد, روحیه! قسم میخورم یک درصد مادرت قوای روحی نداری! من شخصن ضعیف, حساااااااااس, نازک نارنجی, تیتیش! ولی لطفآ احترام زن ها رو نگه دار علی رضا جان!!!!! اگه احساس قدرت یا برتری میکنی باشه شما همون آبشار نیاگارا! ولی زشته این حرف! زن از نظر روحی ضعیفه و تو این جامعه داره زندگی میکنه؟؟؟ اونوقت شما قوی؟!!! چه فکری کردی آخه؟!!!!!!

عشق لوتی و فردین و قیصر!!! اگه روحیه مرد بودنتون با این حرفا ارضا میشه!!! اگه محتاج ضعف ی نفرید ک احساس قدرت کنید! لطف کنید ب همون زن هایی ک باعث میشن همچین احساس (توهمی) بهتون دس بده این خصلت هارو نسبت بدید!!!!!( ک هنوز متوجه نشدید ب خاطر سو استفاده از همین روحیه تونه!!! هه)

دقیقن رو چه حساب ب خودتون اجازه ی همچین فکری و ابرازش رو میدید....

بعد دنبال دلیل بدبختیه ایرانن!!!! طرز تفکر پسرای دهه شصت مونه! ...

کلا کسی از من تصور هیچی نباید بکنه چیزی که حقیقته میگم خودم و که گول نمیزنم زن از لحاظ روحی فوق العاده شکننده تر از مرد این حرف و نظر من تنها نیست حرف روانشناس و دکترم قبول نداری یه نظر سنجی میزارم همین جا بهت ثابت میشه حداقل توهم نزنی بابا زمان حال و گذشته و فیلم فارسی چه ربطی به خصلت داتی داره جهش ژن پیدا نکردین که طبیعتتون همینه این تو انسان که هیچی حیوانشم همینه که مرد قوی تر از زنه حالا بری بالا بیای پایین من مقصر نیستم که خدا تورو دختر آفریده...

ببین خمون قدر که مادر من قوای روحی داره پدر شما 100 برابر از مادر من قوی تره ...اصلا کلا باید از ریشه ضرب مثل ها رو واست بگم چرا میگن مرد ساخته شده واسه روزای سخت چرا نمیگن زن ..چون ساخته نشده چه ربطی به توهین داره شما از دختر بودنت ناراضی چرا به خلق خدا گیر میدی و اجبار میکنی که نه اینطور نیست برو به خدا بگو چرا من زن شدم ضعیف شدم

به من چه خب :w02:

حتما باید همه چی رو واسه تو ثابت کرد روتون کم شه؟؟؟

بابا اگه ما آبشار نیاگارا شما که سنگ پارم رد کردی رسیدی به صخره یکم با خودت کنار بیا که زن ها کلا چه از نظر روحی چه جسمی از مردها لطیف ترند حالا برو قرن 28 بیا بازم پیش من همین جواب و بهت میدم

که هیچ مردی از زنی ضعیف تر نیست چه روجی چه جسمی چه هرچی :w16:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 57
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

این واقعیت ها رو شما از کجات میاری؟! :w58:

چقدر میتونی جای یه زن باشی با همه مسئولیت ها و محدودیت هاش و باز هم زندگی کنی و بجنگی؟؟

چقدر میتونی جای مادری باشی که یه بچه ش رو از دست داده، شوهرش مریضه، کار میکنه و همچنان رو پای خودش ایستاده که زندگی رو ادامه بده؟

چقدر میتونی جای اون زنی باشی که روزی هزار جور حرف و نگاه زشت و بی ربط و کثیف میبینه و میشنوه بازم میزنه به بیخیالی و زندگی میکنه؟؟

چقدر میتونی جای زنی باشی که برای دیدن بچه ش بعد از طلاق باید هفت خان رستم رو طی کنه که دادگاه یه دهم از حق طبیعیش رو بهش بده و هفته یه بار بچه ش رو ببینه؟

بازم بگم؟؟

نه اتروس جون! زن و مرد برابر نیستن...حقوق برابر دارن! حق مرد ب خاطر چیزی که تو اسمشو میذاری قدرت روحی و فیزیکی و چیزی جز قلدری و غصب نیست بیشتر از یه زن نیست!

قانون رو مردا نوشتن از زبون خدایی که احتمالا اون هم مرده !!!

فاز بدبختی گرفتیا اگه اونایی که گفتی کسی توش شکی داشت جای بحث داره من شکی تو این حرفا ندارم که به زنان ظلم میشه تو جامعه ایران ولی این چه ربطی به این داره که زن و مرد باهم از لحاظ جسمی و روحی مقایسه شن

تمام حرف من اینه که اره حقوق مساوی داشته باشن و به کسی ظلمی نشه از طرف هیچ مردی نخواد به زنی قلدری بشه

یعنی واقعا خوشم میاد محتوی کل حرفامو تو یه کلمه خلاصه میکنید

مرد با زن مساوی نیست هیچ وقتم مساوی نمیشه از زمان ادم و حوا تا رباتایی هم که میسازنم همینه

ولی دارای حقوق برابره این حرفه منه :banel_smiley_4:

تمام اون مثال هایی رو که زدی همش وظیفه مرداس و به عهده مرداس حالا چون یه زن عهده دار شده شما های لایتش کردی پس خودتم قبول داری که زنان اگر کاری رو انجام بدن بر حسب اتفاق روزگار بهشون فشار میاد و کار بزرگی میکنن در حالی که همه اینا رو جزو وظایف روزانه یه مرد میدونید

• Like 3
لینک به دیدگاه

دوستان ببخشید پابرهنه میپرم وسط بحث

ولی نگم غمباد میشه

آتروس منظورت از اینکه میگی خانوما از لحاظ روحی شکننده هستن که احساساتی بودنشون نیست احیانا؟

• Like 6
لینک به دیدگاه
دوستان ببخشید پابرهنه میپرم وسط بحث

ولی نگم غمباد میشه

آتروس منظورت از اینکه میگی خانوما از لحاظ روحی شکننده هستن که احساساتی بودنشون نیست احیانا؟

منظورم کلا اینه که احتیاج به یه حامی دارن بیشتر از مردا نیاز به محبت دارن:5c6ipag2mnshmsf5ju3

• Like 4
لینک به دیدگاه
منظورم کلا اینه که احتیاج به یه حامی دارن بیشتر از مردا نیاز به محبت دارن:5c6ipag2mnshmsf5ju3

دـ همین دیگه

نمیدونم چرا میخواید زن بودنو نقطه ضعف نشون بدین.

الان مرد دوست نداره از کسی حمایت کنه؟از قدرت جسمانیش دوس نداره در جهت مراقبت از کسی استفاده کنه؟(بماند که زن هم دقیقا به اندازه مرد میتونه حامی باشه و هست،فقط نوعش فرق داره)

الان مردا از روی دلسوزی به خانوما محبت میکنن؟خودشون دوس ندارن؟

همین دیده که باعث میشه خیلی از دخترا زن وجودشونو سرکوب کنن دیگه!یا برسن به افراط و تفریط!

سعی میکنید زن بودنو با تمام ویژگیهاش چیپ نشون بدین بعد از حقوقشونم دفاع میکنید!

وگرنه خودتونم خوب میدونید!اگه قرار بود دنیا با شیوه خشک و از دید خودتون قوی مردا پیش بره واسه خودتونم قابل تحمل نبود!

• Like 6
لینک به دیدگاه

اتفاقا ظبق آخرین تحقیقات به عمل اومده مردا مث بچه هایین که شدیدا نیاز به محبت دارن و از این نظر بسیار شکننده هستن:w02:

واسه همینه که کمترین بی توجهی از سوی خانم بچه ها، اونارو از خونه دور و به بیراهه میکشونه:w16:

• Like 6
لینک به دیدگاه
دـ همین دیگه

نمیدونم چرا میخواید زن بودنو نقطه ضعف نشون بدین.

الان مرد دوست نداره از کسی حمایت کنه؟از قدرت جسمانیش دوس نداره در جهت مراقبت از کسی استفاده کنه؟(بماند که زن هم دقیقا به اندازه مرد میتونه حامی باشه و هست،فقط نوعش فرق داره)

الان مردا از روی دلسوزی به خانوما محبت میکنن؟خودشون دوس ندارن؟

همین دیده که باعث میشه خیلی از دخترا زن وجودشونو سرکوب کنن دیگه!یا برسن به افراط و تفریط!

سعی میکنید زن بودنو با تمام ویژگیهاش چیپ نشون بدین بعد از حقوقشونم دفاع میکنید!

وگرنه خودتونم خوب میدونید!اگه قرار بود دنیا با شیوه خشک و از دید خودتون قوی مردا پیش بره واسه خودتونم قابل تحمل نبود!

الان کدوم حرف من چیپ بودن زن هارو نشون داد این که یه زن تنها ساعت 2 نمیتونه بره بیرون از ربطی به بی شعوری مردم ایران و دنیا نداره چطور من میتونم برم؟؟چون من میتونم حداقل یه چک بزنم واسه من دنبال استثنا ها نرین بگید اگه ما زن ها هم بریم بدن سازی مثل شما میشیم خب چرا نمیرید؟؟چون نمیخوایین فرم هیکلتون مردونه شه ببینید چرا قبول ندارید حرف من داشتن حقوق برابره اما این رو باور کنید که زن ها از مردها در خیلی از جهات پایین ترند اینم تنها به خاطر سیستم بدنیشونه

• Like 5
لینک به دیدگاه
اتفاقا ظبق آخرین تحقیقات به عمل اومده مردا مث بچه هایین که شدیدا نیاز به محبت دارن و از این نظر بسیار شکننده هستن:w02:

واسه همینه که کمترین بی توجهی از سوی خانم بچه ها، اونارو از خونه دور و به بیراهه میکشونه:w16:

لطف کن این آخرین تحقیقات رو با منبع بزار منم میگم طبق آخرین تحقیقات 80 درصد دختران از لحاظ روحی از پسران حساس ترند:w16:

234628_203.jpg?84cd58

اینم ببینید بد نیست!!!

نفس کششششششششش!!!:w58:

:ws28::ws28:به نظرت مجموع وزنهایی که تو این عکس این خانم زده چندتاست؟:ws28:25+15=40 خوبه واسه یه زن آخه این که از بچیگیم تو شرایط مردونه ورزش کرده جرا باید از مردا کمتر باشه ؟؟

پس قبول کنید ژن زن ها از مردها ضعیف تره:w16:

• Like 3
لینک به دیدگاه
هانی این چیه گذاشتی آخه آبرومونو که بردی:ws28:

اینو بخونن جمیعا پی به ریشه احساسی بودنشون ببرن

اگر توجه به بازی دختران و پسران کرده باشید متوجه این موضوع شده اید که وقتی دخترها بازی می‌کنند تاکیدشان بیشتر به حداقل خصومت و دعواست وبقیه را به کار گروهی و همکاری با یکدیگر دعوت می‌کنند و چنانچه دعوایی پیش اید سعی در آرام کردن آنها دارند .در حالی که وقتی پسرها بازی می‌کنند تاکیدشان بر رقابت است .روان شناسان می‌گویند :

ازاین اختلاف عملکرد در بازی به عنوان تفاوت کلیدی بین دو جنس یاد می‌کنند ،پسرها دارای غرور و عدم وابستگی هستند در حالی که دختران از همان ابتدا به صورت تارهای متصل کننده است بدین ترتیب خواندن احساسات از چهره یک زن بسیار اسان تر از چهره یک مرد است . این مطلب تا اندازه ای اختلاف کلیدی دیگری را باز می‌تاباند و نشان می‌دهد که زنان به طور متوسط تمام طیف احساسات را با شدت بیشتری از مردان تجربه می‌کنند

از این نظر زن ها واقعا احساسی تر از مردان عمل می‌کنند . می‌توان این گونه نتیجه گرفت که زنان با اراستگی برای مدیریت احساسات وارد حیطه ازدواج می‌شوند و در حقیقت مهم‌ترین عامل برای زنان در رضایت از ارتباط شان یک گفت و گوی خوب است که باید بین آنها وجود داشته باشد . بنابراین چگونگی بحث کردن زوج های روی این نکات حساس است که بیشتر در سرنوشت ازدواج آنها تاثیر می‌گذارد .

• Like 5
لینک به دیدگاه
الان کدوم حرف من چیپ بودن زن هارو نشون داد این که یه زن تنها ساعت 2 نمیتونه بره بیرون از ربطی به بی شعوری مردم ایران و دنیا نداره چطور من میتونم برم؟؟چون من میتونم حداقل یه چک بزنم واسه من دنبال استثنا ها نرین بگید اگه ما زن ها هم بریم بدن سازی مثل شما میشیم خب چرا نمیرید؟؟چون نمیخوایین فرم هیکلتون مردونه شه ببینید چرا قبول ندارید حرف من داشتن حقوق برابره اما این رو باور کنید که زن ها از مردها در خیلی از جهات پایین ترند اینم تنها به خاطر سیستم بدنیشونه

اون قسمتی که بولد کردم پس چی میگی اگه چیپ بودن زن ها رو نشون نمیده؟:banel_smiley_4:

عزیزم داری میگی زنها پایین ترن چون معیارو مردا قرار میدی!اصلا کی گفته باید معیار باشید؟

زنها توانایی جسمانی ندارن،احساساتی ترن،چون زن هستن!با شماها فرق دارن!سعی کنید این تفاوتو ضعف معنی نکنید!

وگرنه زنها هم از خیلی جهات از مردان قوی ترن!به خدا اگه یکیتون بتونید زجر مادر شدنو تصور کنید و با این حال حاضر باشید به جون بخریدش!کاری خیلی از خانوما با کمال میل انجامش میدن!این فقط یکیشه.به مادر خودت نگاه کنی چیزای بیشتری هم میبینی!

درضمن!دخترا هم میتونن اگه بخوان بد بلایی سر مردا بیارن(از لحاظ جسمی منظورمه)توهم شکست ناپذیر بودن برندارید!:banel_smiley_4:

• Like 6
لینک به دیدگاه
اون قسمتی که بولد کردم پس چی میگی اگه چیپ بودن زن ها رو نشون نمیده؟:banel_smiley_4:

عزیزم داری میگی زنها پایین ترن چون معیارو مردا قرار میدی!اصلا کی گفته باید معیار باشید؟

زنها توانایی جسمانی ندارن،احساساتی ترن،چون زن هستن!با شماها فرق دارن!سعی کنید این تفاوتو ضعف معنی نکنید!

وگرنه زنها هم از خیلی جهات از مردان قوی ترن!به خدا اگه یکیتون بتونید زجر مادر شدنو تصور کنید و با این حال حاضر باشید به جون بخریدش!کاری خیلی از خانوما با کمال میل انجامش میدن!این فقط یکیشه.به مادر خودت نگاه کنی چیزای بیشتری هم میبینی!

درضمن!دخترا هم میتونن اگه بخوان بد بلایی سر مردا بیارن(از لحاظ جسمی منظورمه)توهم شکست ناپذیر بودن برندارید!:banel_smiley_4:

پست قبلی رو خوندی؟؟

تمام حرف من همونه ولی اون بهتر منظورمو رسونده باز به شما بر میگرده که چه برداشتی بکنید:a030:

• Like 4
لینک به دیدگاه
فاز بدبختی گرفتیا اگه اونایی که گفتی کسی توش شکی داشت جای بحث داره من شکی تو این حرفا ندارم که به زنان ظلم میشه تو جامعه ایران ولی این چه ربطی به این داره که زن و مرد باهم از لحاظ جسمی و روحی مقایسه شن

تمام حرف من اینه که اره حقوق مساوی داشته باشن و به کسی ظلمی نشه از طرف هیچ مردی نخواد به زنی قلدری بشه

یعنی واقعا خوشم میاد محتوی کل حرفامو تو یه کلمه خلاصه میکنید

مرد با زن مساوی نیست هیچ وقتم مساوی نمیشه از زمان ادم و حوا تا رباتایی هم که میسازنم همینه

ولی دارای حقوق برابره این حرفه منه :banel_smiley_4:

تمام اون مثال هایی رو که زدی همش وظیفه مرداس و به عهده مرداس حالا چون یه زن عهده دار شده شما های لایتش کردی پس خودتم قبول داری که زنان اگر کاری رو انجام بدن بر حسب اتفاق روزگار بهشون فشار میاد و کار بزرگی میکنن در حالی که همه اینا رو جزو وظایف روزانه یه مرد میدونید

فاز بدبختی!؟!:w58: من فقط از شرایطی گه زندگی ممکنه به هر کسی تحمیل کنه حرف زدم!! من بر خلاف تو زن و مرد رو جدا نمیکنم...هیچ کدوم از پستایی که در جواب تو زدم هم نگفتم مرد قوی تره یا زن!! این اصرار توئه که رده بندی کنی!!

مثال هایی که من زدم وظیفه یه انسانه برای بقا...اینو باید بفهمی که مسئولیت های زندگی زن و مرد نمیشناسنه! هر شخصی با توجه به تربیت، اموزش، افکار و شخصیتش میتونه تو جریان زندگی در برابر مسئولیتش قوی و مقاوم باشه یا شکننده و بازنده..این زن و مرد نداره!

حالا تو اصرار داری بازنده ها و شکننده ها رو زن جلوه بدی و همه مسئولیت ها رو وظیفه مرد بدونی مشکل از ذهنیت و تفکر توئه نه واقعیت :a030:

• Like 7
لینک به دیدگاه
لطف کن این آخرین تحقیقات رو با منبع بزار منم میگم طبق آخرین تحقیقات 80 درصد دختران از لحاظ روحی از پسران حساس ترند:w16:

:ws28::ws28:به نظرت مجموع وزنهایی که تو این عکس این خانم زده چندتاست؟:ws28:25+15=40 خوبه واسه یه زن آخه این که از بچیگیم تو شرایط مردونه ورزش کرده جرا باید از مردا کمتر باشه ؟؟

پس قبول کنید ژن زن ها از مردها ضعیف تره:w16:

شومام رفرنساتو بیار اول

واقعا 40 زده؟:w58:

این همه فشار:banel_smiley_4:

هانی این چیه گذاشتی آخه آبرومونو که بردی:ws28:

:ws3:

• Like 5
لینک به دیدگاه
فاز بدبختی!؟!:w58: من فقط از شرایطی گه زندگی ممکنه به هر کسی تحمیل کنه حرف زدم!! من بر خلاف تو زن و مرد رو جدا نمیکنم...هیچ کدوم از پستایی که در جواب تو زدم هم نگفتم مرد قوی تره یا زن!! این اصرار توئه که رده بندی کنی!!

مثال هایی که من زدم وظیفه یه انسانه برای بقا...اینو باید بفهمی که مسئولیت های زندگی زن و مرد نمیشناسنه! هر شخصی با توجه به تربیت، اموزش، افکار و شخصیتش میتونه تو جریان زندگی در برابر مسئولیتش قوی و مقاوم باشه یا شکننده و بازنده..این زن و مرد نداره!

حالا تو اصرار داری بازنده ها و شکننده ها رو زن جلوه بدی و همه مسئولیت ها رو وظیفه مرد بدونی مشکل از ذهنیت و تفکر توئه نه واقعیت :a030:

کاش همون میگفتی از لحاظ جسمی و فیزیکی مرد قوی تره! شاید 4 تا مثال بشه براش زد!!

میشه ثابت کنی مردا از لحاظ روحی از زنا قوی ترن؟!؟

w58.gifw58.gif

جدی داره شاخام در میاد!!!

این نقل قولت فروغ جان من با شما 100 سال دیگه ام باشه میتونم کنار بیام چون بحث میکنی و باید فرق بین بحث و جبهه گیری و خیلی ها ازت یاد گیرن

به هر حال منظور منو اصلا از اولش جدا کدن زن و مرد نبود من یه سری اعتقادات دارم و طرز فکریم یه چیزه حالا این دلیل نمیشه که توهین بشنوم؟

برای بار 1000 میگم که زنان بیشتر از مردان احتیاج به حمایت یه مرد دارن و این عولمل هیچگاه نقص حساب نمیشه بلکه یه حسنم هست

برابری حقوق زن و مرد خیلی متفاوت تر از برابری کلی زن و مرده متوجه منظورم شدی :a030::icon_gol:

• Like 4
لینک به دیدگاه
اینو بخونن جمیعا پی به ریشه احساسی بودنشون ببرن

اگر توجه به بازی دختران و پسران کرده باشید متوجه این موضوع شده اید که وقتی دخترها بازی می‌کنند تاکیدشان بیشتر به حداقل خصومت و دعواست وبقیه را به کار گروهی و همکاری با یکدیگر دعوت می‌کنند و چنانچه دعوایی پیش اید سعی در آرام کردن آنها دارند .در حالی که وقتی پسرها بازی می‌کنند تاکیدشان بر رقابت است .روان شناسان می‌گویند :

ازاین اختلاف عملکرد در بازی به عنوان تفاوت کلیدی بین دو جنس یاد می‌کنند ،پسرها دارای غرور و عدم وابستگی هستند در حالی که دختران از همان ابتدا به صورت تارهای متصل کننده است بدین ترتیب خواندن احساسات از چهره یک زن بسیار اسان تر از چهره یک مرد است . این مطلب تا اندازه ای اختلاف کلیدی دیگری را باز می‌تاباند و نشان می‌دهد که زنان به طور متوسط تمام طیف احساسات را با شدت بیشتری از مردان تجربه می‌کنند

از این نظر زن ها واقعا احساسی تر از مردان عمل می‌کنند . می‌توان این گونه نتیجه گرفت که زنان با اراستگی برای مدیریت احساسات وارد حیطه ازدواج می‌شوند و در حقیقت مهم‌ترین عامل برای زنان در رضایت از ارتباط شان یک گفت و گوی خوب است که باید بین آنها وجود داشته باشد . بنابراین چگونگی بحث کردن زوج های روی این نکات حساس است که بیشتر در سرنوشت ازدواج آنها تاثیر می‌گذارد .

آتروس به نظرم داری با واژه ها بازی میکنی که بحث رو به یه سمت مشخص ببری.......بعدشم اصن این بحث زن و مرد به کلیت تاپیکت چه ربطی داره یعنی قلدوری؟:ws38::ws3:

اول این که هیچ کجای کره خاکی نتونستن انسان ها رو تو دو گروه کلی تقسیم بندی کنن. حالا چه جوریه که این جا میشه من نمیدونم:ws3:

ما یه همسایه داریم زری خانوم با این که خانومه از نظر روحی از اصغر آقا بقال سرکوچمون روحیش قویتره!!!! اما همین اصغر آقا از نظر روحی از اون یکی همسایمون یعنی کبری خانوم قوی تره. یعنی تو یه مقایسه مرده قویتره تو یه مقایسه زنه!!!

به تعداد آدما و شرایطشون و موقعیتاشون میتونی این نتیجه گیری ها رو بکنی اما فارغ از جنسیت!

دوم این که ببین احساساتی بودن یا نبودن یه حرفه ضعیف بودن یا نبودن یه حرف دیگه!

اول این که باز هم نمیشه این طوری طبقه بندی کرد که زن ها احساساتی ترین. همین طور که برای مردها نمیشه!! اتفاقا یه گروه از کل جامعه مردان دنیا (اگه مثلا کل مردا رو به 5 یا شش قسمت تقسیم کنیم) به شدت احساساتی اند و عاطفی. بیشتر هم به طرف شغل هایی متناسب با روحیشون میرن. مثلا شاعر میشن. یا خطاط . یا امثالهم.

اما حالا با توجه به اون چیزی که تو عرف هم وجود داره بخواهیم در نظر بگیریم و قبول کنیم که زن ها احساساتی ترن، این اصلا به معنای ضعیف تر بودن نیست!!!!!:w16:

ضعیف از نظر من کسیه که زود جا میزنه و زود شرایط رو تمام شده میبینه. ضعیف کسیه که قدرتش رو با برآمدگیه رگ گردنش نشون میده. طبق همین پستی که نقل قول گرفتم اتفاقا به نظر من کسی که خودت گفتی نقش تارهای اتصال دهنده رو داره، اون آدم قویست. کسی که زود نمیبازه . هرچند این طور به نظر بیاد که غرورش له شده (واژه غرور همونی که تو این پست به عنوان فاکتور قدرت ازش یاد کردی) اما با چنگ و دندون شرایط رو حفظ میکنه و سعی میکنه بهترش کنه. کسی که قدرت استدلالش بالاست نه صدای گلوش!

در کل اصلا چه کاریه بحث کنیم. هر کی هرجور فک میکنه همون طوری زندگی کنه خوب. دعوا نداریم که :(50):

• Like 9
لینک به دیدگاه
این نقل قولت فروغ جان من با شما 100 سال دیگه ام باشه میتونم کنار بیام چون بحث میکنی و باید فرق بین بحث و جبهه گیری و خیلی ها ازت یاد گیرن

به هر حال منظور منو اصلا از اولش جدا کدن زن و مرد نبود من یه سری اعتقادات دارم و طرز فکریم یه چیزه حالا این دلیل نمیشه که توهین بشنوم؟

برای بار 1000 میگم که زنان بیشتر از مردان احتیاج به حمایت یه مرد دارن و این عولمل هیچگاه نقص حساب نمیشه بلکه یه حسنم هست

برابری حقوق زن و مرد خیلی متفاوت تر از برابری کلی زن و مرده متوجه منظورم شدی :a030::icon_gol:

تو نقل قولم هم نگفتم زن قوی تره، گفتم لطفا اثبات کن که مرد قوی تره

علیرضا جان، زنان به حمایت مرد احتیاج دارن و مردا به حمایت زنها! اینا هیچکدومشون از نقطه ضعف دو جنس برنمیاد...تفاوت های دو جنس رو نباید رده بندی کرد...من متوجه دیدگاه شما هستم و چون میدونم یه ریشه سنتی و تربیتی داره دارم مخالفت میکنم...نگاهنو عوض کنی متوجه میشی نیاز زن به همراهی و حمایت مرد از ضعف و ناتوانیش برنمیاد، همونطور که نیاز مرد به وجود حمایتگر یه زن از ناتوانی نیست...

انسان اینقدر توانا هست که بدون وجود هیچ حمایتگری هم بتونه راه خودشو ادامه بده، راز تکامل و بقا هم در توانایی و قدرت اراده ادماست...اینا رو نمیشه جنسیت بندی کرد...:icon_gol:

• Like 8
لینک به دیدگاه
کلا روی هم میشه 100 کیلو

هر طرف 40 کیلو و 20 کیلو هم هارتر :ws3:

خجالت نمیکشه با این هیکلش؟:ws52:

لااقل روزی 100 کیلو این هیکل خرج داره:5c6ipag2mnshmsf5ju3

• Like 5
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...