Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۱ سلام خوبید چاکریم قلدور به کی میگن از نظر شما قلدورا چه شکلین ؟هیکلی گنده بزرگ خیلی لات بی ادب؟کسی که سر محل با شلوار 6 جیب کاپشن خلبانی و یه صندل یا یه کتونی سه خط وامیسه ؟؟؟ ولی بعضی وقتا دیدین یه آدم خیلی خیلی کوچیک بیاد واسه چند نفر قلدور بازی در بیاره اونم فقط با حرف؟؟ یه سری آدما هستن تو دنیای مجازی قلدورن پاش بیوفته تو دنیای واقعی هیچی نیستن یه سری پسرا هستن که اسم پسرونه فقط دارن وگرنه حیف اسم نازنین وگرنه نازی جون صداشون میکردم:icon_razz: میاد همزمان با 100 تا دختر تیریپ لاو میریزه بعد شاکی بازی در میاره که شما همتون خائنید و فلانید و بهمانید و شروع میکنه حرفای خصوصی خودش با اون دختر رو تو دنیای مجازی پخش کردن به نظر شما اینجور افراد رو نباید یه قرار باهاشون گذاشت یه گوش مالی اساسی بهشون داد اینجوری فکر میکنن خیلی کار بزرگی میکنن که به جون یه دختر ضعیف استرس میندازن این یه مثاله حالا زن و مردش فرق نمیکنه نفس کار مهمه به نظر شما با این جور افراد چه برخوردی باید کرد؟؟ خواهشا اگر همچین اتفاقی افتاده واستون از آوردن اسم شخص خودداری فر مایید 32 لینک به دیدگاه
Sh.92 3961 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۱ اره يه بار يه پسر واسم قلدر بازي دراورد منم به داداشم گفتم تا داداشم باهاش حرف زد موش شد 21 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۱ بچه که بودیم همسایمون یه پسری داشت یه سال از من بزرگتر بود ودوبرابر من هیکل داشت خلاصه هر مناسبتی پیش میومد ما باهم قلاویز میشدیم وبه مصداق در یک اقلیم دوپادشاه نمیگنجند حسابی از خجالت هم درمیومدیم والبته ناگفته پیداست که اونیکه بیشتر از خجالت اون یکی درمیومد پسر همسایمون بود اغا! گذشت چندوقتی ویه روز از برکات نزول رحمت تو یه بحثی یه موقعیت فوق العاده ناب به دستمون رسید وچنان از خجالت این رفیق دوران کودکیمون دراومدم که دیگه از اون تاریخ به بعد نه کاری به کارم داشت نه حرفی رو حرفم میزد خداییش همه کتکایی که قبل اون ازش خورده بودم نوش جونم قلدر برا من تو تمام زندگیم همون پسری بود که تو کودکی گنده بازیهای کودکانه مان بود واونجوری شکست ولی هنوزم که هنوزه باهم رفیقیم ولی باورهای غلط وافکار مسموم بی انکه بدانی چنان قلدرانه ذهن وروح تورو ویران میکنند که حتی فرصت نفس کشیدن هم برات باقی نمیمونه 23 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۱ من بچه که بودم که پسر قلدُر داشتیم تو محلمون همه ازش میترسیدن... جثه ای هم نداشتا...اما یه جورایی خل وضع بود...دیوونه ها هم که میدونی..همه قدرتمــــــــند!!:icon_pf (34): منم طوری بودم که تعصب داداشم که 2 سال و نیم از خودم بزرگتر هست رو خیلی داشتم و دارم یه روز باهم رفته بودیم دوچرخه سواری(با داداشم) این پسره عینَهو اجل معلق سبز شد جلومون...حالا ما مرده بودیم از ترس.... منم رفتم جلوش گفتم چیه؟چی میخوای؟ فکر کنم گفت حالتونو میگیرمو اینا..درست یادم نیست چی گفت منم گفتم الان میرم به بابام میگم تا بیاد بزنت:vahidrk: با داداشم رفتیم و به بابام گفتیم...همونجوری که پشت بابام قایم شده بودیم جریانو براش گفتیم...اونم ما رو برداشت رفت جلو پسره گفت اگه یه بار دیگه بچه های منو اذیت کنی خودت میدونیااااا.. دیگه همون شد که شد یه جوری شده بود که پسره ما رو میدید از 2 فرسخیمونم رد نمیشد به نظر من با آدمای اینجوری باید مثه خودشون باشی...نباید از آدمای اینجوری ترسید...وگرنه هر دفه با یه بامبول میان سراغت:vahidrk: 23 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۱ قلدری به زور بازو و گردن کلفتی نیست. الان بچه ها عموما در خانواده قلدری میکنن. حرف اول و آخرو میزنن و همه افراد خانواده سخت در تلاشن تا بتونن رضایت اونها رو کسب کنن. تو بعضی خانواده ها زن ها قلدری میکنن تو بعضی خانواده ها مردها. تو بعضی محیط های کاری بعضی از افراد قلدری میکنن. تو روابط دوستانه برخی بر سایرین قلدری میکنن. من از اونجایی که آدم عقده ای میباشم و کلا ظرفیتم کمه نمیتونم ببینمشون و باید پوزشونو به خاک بمالم. اما اگر زورم نرسه می ایستم تا وقتش بشه و در نهایت اونکاری رو که باید رو انجام میدم. چند ماه پیش یک نفر برای من سخت قلدری کرد و با توجه به امکانات و شرایطی که در اختیارش بود بدجوری خوردم کرد. اما این از ذهن من هیچوقت بیرون نمیره و همیشه به فکر تلافی خواهم بود. اگر هم نتونم روزی اینکارش را تلافی کنم خودش میدونه که من لحظه به لحظه دنبال همچین موقعیتی هستم و همین استرسی که داره برای من کافیه. 22 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۱ کلاس اول ابتدایی که بودم یه دختری تو مدرسه مون بود کلاس پنجم از این دختر گنده هایی که چندسال میافتن و اینا ...همیشه منو تو مدرسه کتک میزد ظهرا که میخواستیم بیایم خونه با داداشم میومدیم آن پنجم ابتدایی بود یه روز داداشم اومد سراغم دید که گریه میکنم و اینااااااااا ازم پرسید چی شده و اینااااااااامنم بهش گفتم انروز ندیدیمش ...جاتون خالی فردا که اومد سراغم هر چند که داداشم بچه تر از اون بود ولی یه حال اساسی بهش داد:gnugghender:دیگه جرات نداشت اذیتم کنه 19 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۱ اره باید گیرش بیاری چپو راستش کنی... تهدید شدم چه تو مجازی چه واقعیش ولی لبخند زدم گفتم هر کاردوووووووس داری انجام بده ببینم چیکار میکنی؟ :) و معمولن این مررررررردها زورشون به همون تهدید ختم میشه..:) دختر هایی ک تهدید میکنن و اذیت میکنن و.. هم دیدم... با این آدم ها باید رو ب رو شد و ازشون نترسید.. فقط نوع مجازیش دم دس نیس متاسفانه ... من اینجا ی نفرو میشناسم ک شبیه این آدمیه ک توصیفشو کردی:-" ی روانی بدبخت ک من فقط دلم ب حالش میسوزه... (البته از این مدل آدم اینجا فقط یکی نیس..!! ) همه تاپیک و حرفا ب کنار, توی متنت اون دختر ضعیف چیه دقیقن؟ :icon_razz::icon_razz::icon_razz: 21 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۱ سلام خوبید چاکریمقلدور به کی میگن از نظر شما قلدورا چه شکلین ؟هیکلی گنده بزرگ خیلی لات بی ادب؟کسی که سر محل با شلوار 6 جیب کاپشن خلبانی و یه صندل یا یه کتونی سه خط وامیسه ؟؟؟ اینی که گفتی رو به نظر من بهش میگن اوباش که دلش به تیزی که تو جیبشه خوشه وگرنه هیچی نیستن،با اون شمشیریم که دارن بازم هیچن... قلدور به نظر من به آدم با ادب و سر به زیر میگن که اگه پاش بیوفته دهن طرفشو آسفالت میکنه.به گندگیم ربطی نداره...آدم پر جذبه رو میگن قلدور... ولی بعضی وقتا دیدین یه آدم خیلی خیلی کوچیک بیاد واسه چند نفر قلدور بازی در بیاره اونم فقط با حرف؟؟ با حرفشم دیدم،فیزیکیشم دیدم...عاشق اینجور آدمام... یه سری آدما هستن تو دنیای مجازی قلدورن پاش بیوفته تو دنیای واقعی هیچی نیستن اوهوم قبول دارم یه سری پسرا هستن که اسم پسرونه فقط دارن وگرنه حیف اسم نازنین وگرنه نازی جون صداشون میکردم:icon_razz: میاد همزمان با 100 تا دختر تیریپ لاو میریزه بعد شاکی بازی در میاره که شما همتون خائنید و فلانید و بهمانید و شروع میکنه حرفای خصوصی خودش با اون دختر رو تو دنیای مجازی پخش کردن به نظر شما اینجور افراد رو نباید یه قرار باهاشون گذاشت یه گوش مالی اساسی بهشون داد اینجوری فکر میکنن خیلی کار بزرگی میکنن که به جون یه دختر ضعیف استرس میندازن این یه مثاله حالا زن و مردش فرق نمیکنه نفس کار مهمه به نظر شما با این جور افراد چه برخوردی باید کرد؟؟ خواهشا اگر همچین اتفاقی افتاده واستون از آوردن اسم شخص خودداری فر مایید هیییی...یادش بخیر دوران دبیرستان و هنرستان... 11 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۱ فکر میکنن خیلی کار بزرگی میکنن که به جون یه دختر ضعیف استرس میندازن:icon_pf (34): راستی من قشنگ نخونده بودم این متنو ولی واقعا هستاااااا راه حلش چی میتونه باشه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 11 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۱ اره باید گیرش بیاری چپو راستش کنی... تهدید شدم چه تو مجازی چه واقعیش ولی لبخند زدم گفتم هر کاردوووووووس داری انجام بده ببینم چیکار میکنی؟ :) و معمولن این مررررررردها زورشون به همون تهدید ختم میشه..:) دختر هایی ک تهدید میکنن و اذیت میکنن و.. هم دیدم... با این آدم ها باید رو ب رو شد و ازشون نترسید.. فقط نوع مجازیش دم دس نیس متاسفانه ... من اینجا ی نفرو میشناسم ک شبیه این آدمیه ک توصیفشو کردی:-" ی روانی بدبخت ک من فقط دلم ب حالش میسوزه... (البته از این مدل آدم اینجا فقط یکی نیس..!! ) همه تاپیک و حرفا ب کنار, توی متنت اون دختر ضعیف چیه دقیقن؟ :icon_razz::icon_razz::icon_razz: همه حرفارو بیخیال شدی گیر دادی به اون ضعیف پ ن پ نحـــیف عجب همه مثل اینکه یه دور مقلور شدن یعنی یه قلدور بهشون زور گفته خودمم یه روز بجه که بودم با دوچرخه اینقدر از خونه دور شدم وارد یه محله ای شدم که بجه 12 سالشم قهرمان پرورش اندام بود همینحوری با پسر خالم داشتیم میخندیدیم یهو دیدیم یه پسره نمیدونم یوگا کار کرده بود داداش بروسلی بود یه ته پرنده زد بهمون مارو شوت کرد تو جوب د بزن اونجا برای اولین بار بود که معنی ظلم رو فهمیدم و از فرداش تا الان به فکر اینم یاروو رو پیدا کنم:vahidrk: 12 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۱ همه حرفارو بیخیال شدی گیر دادی به اون ضعیف پ ن پ نحـــیف کلن ب خاطر همین واژه ضعیف پست دادم بعد دیدم زشته فقط همینو بگم ی چیزایی قبلش اضافه کردم!! دختر ضعیفه؟!!! :icon_razz: دختر ضعیفهههههههههههه؟!!! 9 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۱ کلن ب خاطر همین واژه ضعیف پست دادم بعد دیدم زشته فقط همینو بگم ی چیزایی قبلش اضافه کردم!! دختر ضعیفه؟!!! :icon_razz: دختر ضعیفهههههههههههه؟!!! پَ چرا میگن ضعیفه شام ما چی شد؟؟؟ البته اینجا ضعیفی منظور از ناتوانی جسمی و توانی نیست وگرنه دختران هم مانند پسران قطره فلج اطفالشونو کامل میخورن اینجا منظور از ضعیف از لحاظ روحی میباشد چرا میگن مرد گریه نمیکنه ؟؟؟چون طاقتش بیشتر در برابر مشکلات ولی دختر طفلکیه گناه داریه باید هواشو داشته باشیه:vahidrk: چند سال طول بکشه که من به تو حالی کنم مرد مرده زن زنه هیچ وقت و هیچ وقت زن=مرد نیست 4 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۱ بچه که بودیم این فیلمه چی بود؟! میتی کومان!!:icon_pf (34)::icon_pf (34): وای اونو که پخش میکرد بعدش 1سری تو کوچمون اجرا میشد:ghd8rpyczsi4wew2e4j من کلا تو کوچه و تو جمع فامیل تک دختر بودم واسه همینم همبازیام پسر بودن همشون همه هم تخس و پررو:icon_pf (34): ولی من داداشم بادیگاردم بود حسابی!!!! ریزه میزه بودااااااااا ولی چون یه نمه پررو بود و تعصب و جسارت و البته دیپلماسی قوی داشت همه دوسش داشتن و در برابرش موش بودن و در برابر من نیز حالا اینا همش بی ربط بود گفتم ، حال ندارم ویرایش کنم ولی من نه تو دنیای واقعیش نه مجازی به هیچ پسری اعتماد نکردم و آتو ندادم دست کسی. شاید به خاطر اینکه باهاشون بزرگ شدم بالاخره 1جورایی آخه کسی که بچه گیاش زنگ در خونه هارو میزد فرار میکرد، یا مثلا الآن تفریحش تیراندازی و فوتبال با پسراس(محارم البته و فضای 100 در 100 اسلامی) ضعیفه میشه؟!! ولی به نظرم آدم باید همیشه حواسشو جمع کنه که ضعف دست کسی نده و اگرم یه همچین کسی به تورش خورد تو دنیای واقعی مث خودش رفتار کنی و مجازینمیدونم. 10 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۱ یعنی وقتی شما تاپیک می زنی من قبل از این که اسم استارتر رو ببینم کاملا می تونم تشخیص بدم که این تاپیک مال کیه ! آتروس = استارتر تاپیکا و سوژه های خاص ! ---------------------------------------------------------------- اما در جواب سوالت : راستش وقتی می گن قلدر فقط توی ذهن من همون آدمی که توصیف کردی میاد هیکلی گنده بزرگ خیلی لات بی ادب؟کسی که سر محل با شلوار 6 جیب کاپشن خلبانی و یه صندل یا یه کتونی سه خط وامیسه ؟؟؟ که خب معمولا با این جور آدما یا طرف نمی شم یا حسابی از خجالتشون در میام ؛ اگر هم خارج از توانم باشه که یه زمانی داییم پشتم بود اما حالا برادرمه اما در مورد اون آدمی که توصیف کردی ؛ به نظرم این جور افراد اولا آدم نیستن بلکه یه مشت شیاد عوضی بی همه چیز عقده ای هستن که با این کارا فقط می خوان خودشون رو ارضا کنن اونی که گردن کلفت داره آسیبی که بهت می زنه جسمیه اما اون آدمی که شما توصیفش می کنی فقط با روح و روانت بازی می کنه نمی دونم اگه هر کدوم از این عوضی ها رو ببینم چی کارشون می کنم ! چون اصولا نه آدمی هستم که مثل خودشون جواب بدم و نه دعوای فیزیکی، داغی از اون پستی هاش رو کم می کنه ..... واقعا نمی دونم 6 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۱ یاده یه خاطره ی قشنگ افتادم... یادش بخیر چند سال پیش ماه محرم داهاتمون بودم داشتم تعزیه نگاه میکردم...یه لحظه جو گرفت رفتم بیرون...چشتون روز بد نبینه 3 تا از این بچه های داهاتمون که دو برابر من هیکل داشتن بهم گیر دادن...منم که ریزه پیزه و پررو باهاشون گلاویز شدم...یعنی تا اونجا که جا داشت ازشون کتک خوردم...یکیشون با پالان خر همچین زد تو سرم که هیچ وقت یادم نمیره(دنبالشم که پیداش کنم ولی پیداش نمیکنم)...خلاصه تا غروب یکیشونو گیر آوردم چنان بلایی سرش آوردم که هر موقع میبینمش عشق میکنم... 5 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۱ اون زمان بچگیم ..یادم نمیاد ... قلدری نداشتیمم.. یه 6 7 نفری بودیم دختر پسر .. انقده باهم خوب بودیم که نگووو:(50): منم خیلی دوس داشتن .. تو بازیه لی لی برا خودم کسی بودممم:TAEL_SmileyCente: اخی چه دورانه خوبی بود...:w42: ............................. اما یادمه کلاس دوم یا سوم دبستان بودم موقعه زنگ تفریح که همه جلو بوفه صف میکشن ... حدوده یه 15 20 نفری جلوم بودن منم وایستاده بودم بدجور گشنه مم بود:obm: .. بد نمیدونم چی شد که به دختره جلوییم گفتم من برم یه کاری انجام بدم زودی میام .. گفت برو خیالت راحت وقتی برگشتم دیگه صف رفته بود جلو ... اومدم برم سرجام وایسم .. دیدم دختره میگه کوجا .. برو ته صف... گفتم من پشته این دختره بودم ... مگه نه؟ مگه من پشته شما نبودم؟ گفت نههههههههههههه... چرا دروغ میگی.. تو اصن نیمده بودی .. من ندیدمت...:v57xpgj21gn50sq6izf از من اصرار از اون انکار... دختره خیلی قد بلند تر از من بود گنده نبود بلندتر بود.. هیچی دیگه زنگ خورد من گشنه گشنه رفتم سر کلاس:164: حقمو خوردن 7 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۱ پَ چرا میگن ضعیفه شام ما چی شد؟؟؟البته اینجا ضعیفی منظور از ناتوانی جسمی و توانی نیست وگرنه دختران هم مانند پسران قطره فلج اطفالشونو کامل میخورن اینجا منظور از ضعیف از لحاظ روحی میباشد چرا میگن مرد گریه نمیکنه ؟؟؟چون طاقتش بیشتر در برابر مشکلات ولی دختر طفلکیه گناه داریه باید هواشو داشته باشیه:vahidrk: چند سال طول بکشه که من به تو حالی کنم مرد مرده زن زنه هیچ وقت و هیچ وقت زن=مرد نیست :w58: کاش همون میگفتی از لحاظ جسمی و فیزیکی مرد قوی تره! شاید 4 تا مثال بشه براش زد!! میشه ثابت کنی مردا از لحاظ روحی از زنا قوی ترن؟!؟ :w58: جدی داره شاخام در میاد!!! 7 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۱ پَ چرا میگن ضعیفه شام ما چی شد؟؟؟البته اینجا ضعیفی منظور از ناتوانی جسمی و توانی نیست وگرنه دختران هم مانند پسران قطره فلج اطفالشونو کامل میخورن اینجا منظور از ضعیف از لحاظ روحی میباشد چرا میگن مرد گریه نمیکنه ؟؟؟چون طاقتش بیشتر در برابر مشکلات ولی دختر طفلکیه گناه داریه باید هواشو داشته باشیه:vahidrk: چند سال طول بکشه که من به تو حالی کنم مرد مرده زن زنه هیچ وقت و هیچ وقت زن=مرد نیست !!!!!!!!!!!!!!این طرز فکر اشتباه شماست! درک نمیکنم چرا فک میکنی زن از نظر روحی ضعیفه!!!!!! ینی تصورشم نمیکردم همچین چیزی بگی!!!! ینی الان دقیقن تو این زمان من بشنوم زن هرگز برابر با مرد نیست!!!!! =))))) قوی, مرد, روحیه! قسم میخورم یک درصد مادرت قوای روحی نداری! من شخصن ضعیف, حساااااااااس, نازک نارنجی, تیتیش! ولی لطفآ احترام زن ها رو نگه دار علی رضا جان!!!!! اگه احساس قدرت یا برتری میکنی باشه شما همون آبشار نیاگارا! ولی زشته این حرف! زن از نظر روحی ضعیفه و تو این جامعه داره زندگی میکنه؟؟؟ اونوقت شما قوی؟!!! چه فکری کردی آخه؟!!!!!! عشق لوتی و فردین و قیصر!!! اگه روحیه مرد بودنتون با این حرفا ارضا میشه!!! اگه محتاج ضعف ی نفرید ک احساس قدرت کنید! لطف کنید ب همون زن هایی ک باعث میشن همچین احساس (توهمی) بهتون دس بده این خصلت هارو نسبت بدید!!!!!( ک هنوز متوجه نشدید ب خاطر سو استفاده از همین روحیه تونه!!! هه) دقیقن رو چه حساب ب خودتون اجازه ی همچین فکری و ابرازش رو میدید.... بعد دنبال دلیل بدبختیه ایرانن!!!! طرز تفکر پسرای دهه شصت مونه! ... 6 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۱ :w58: کاش همون میگفتی از لحاظ جسمی و فیزیکی مرد قوی تره! شاید 4 تا مثال بشه براش زد!! میشه ثابت کنی مردا از لحاظ روحی از زنا قوی ترن؟!؟ :w58: جدی داره شاخام در میاد!!! یعنی تو رو ول کنیمم میگی زنا هم از لحاظ جسمی قوین هم از لحاظ روحی بابا یه واقعیته فروغ یعنی واقعا منتظرین ثابت کنید زن و مرد با هم برابرند؟؟؟ هر آزمون و خطایی چه از لحاظ روحی میخوای چه جسمی همینحا میزاریم اگه تو یکیش تو بردی نمیگم مساوی میگم 1 یکی بد من میگم زن= مرد 2 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۱ یعنی تو رو ول کنیمم میگی زنا هم از لحاظ جسمی قوین هم از لحاظ روحی بابا یه واقعیته فروغ یعنی واقعا منتظرین ثابت کنید زن و مرد با هم برابرند؟؟؟ هر آزمون و خطایی چه از لحاظ روحی میخوای چه جسمی همینحا میزاریم اگه تو یکیش تو بردی نمیگم مساوی میگم 1 یکی بد من میگم زن= مرد این واقعیت ها رو شما از کجات میاری؟! چقدر میتونی جای یه زن باشی با همه مسئولیت ها و محدودیت هاش و باز هم زندگی کنی و بجنگی؟؟ چقدر میتونی جای مادری باشی که یه بچه ش رو از دست داده، شوهرش مریضه، کار میکنه و همچنان رو پای خودش ایستاده که زندگی رو ادامه بده؟ چقدر میتونی جای اون زنی باشی که روزی هزار جور حرف و نگاه زشت و بی ربط و کثیف میبینه و میشنوه بازم میزنه به بیخیالی و زندگی میکنه؟؟ چقدر میتونی جای زنی باشی که برای دیدن بچه ش بعد از طلاق باید هفت خان رستم رو طی کنه که دادگاه یه دهم از حق طبیعیش رو بهش بده و هفته یه بار بچه ش رو ببینه؟ بازم بگم؟؟ نه اتروس جون! زن و مرد برابر نیستن...حقوق برابر دارن! حق مرد ب خاطر چیزی که تو اسمشو میذاری قدرت روحی و فیزیکی و چیزی جز قلدری و غصب نیست بیشتر از یه زن نیست! قانون رو مردا نوشتن از زبون خدایی که احتمالا اون هم مرده !!! 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده