spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۱ مصطفی مستور زندگینامه مصطفی مستور در ۱۳۴۳ در اهواز به دنیا آمد. وی در سال ۱۳۶۷ در رشته مهندسی عمران از دانشگاه صنعتی اصفهان فارغالتحصیل شد و دوره کارشناسی ارشد را در رشته زبان و ادبیات فارسی در دانشگاه شهید چمران اهواز گذراند. وی هم اکنون ساکن اهواز میباشد. مصطفی مستور نخستین داستان خود را با عنوان دو چشمخانه خیس در سال ۱۳۶۹ نوشته و در همان سال در مجلهٔ کیان به چاپ رساند. وی نخستین کتاب خود را نیز در سال ۱۳۷۷ با عنوان عشق روی پیادهرو شامل ۱۲ داستان کوتاه به چاپ رساند. آثار کارهای داستانی روی ماه خداوند را ببوس (رمان) ۱۳۷۹، نشر مرکز چند روایت معتبر (مجموعه داستان) ۱۳۸۲، نشر مرکز استخوان خوک و دستهای جذامی (رمان) ۱۳۸۳، نشر مرکز حکایت عشقی بیقاف، بیشین، بینقطه (مجموعه داستان) ۱۳۸۴، نشر چشمه عشق روی پیادهرو (مجموعه داستان) ۱۳۷۷، نشر رسش من دانای کل هستم (مجموعه داستان) ۱۳۸۳، انتشارات ققنوس من گنجشک نیستم (رمان) ۱۳۸۷، نشر مرکز تهران در بعد از ظهر (مجموعه داستان) ۱۳۸۹، نشر چشمه سه گزارش کوتاه دربارۀ نوید و نگار (رمان) 1390، نشر مرکز پژوهش مبانی داستان کوتاه، ۱۳۷۹، نشر مرکز ترجمه فاصله و داستانهای دیگر، ریموند کارور، ۱۳۸۰، نشر مرکز سرشت و سرنوشت، سینمای کریشتف کیشلوفسکی، مونیکا مور، ۱۳۸۶ نشر مرکز پاکتها و چند داستان دیگر، ریموند کارور، ۱۳۸۲، نشر رسش نمایشنامه دویدن در میدان تاریک مین، ۱۳۸۵، نشر چشمه جوایز برگزیده بهترین رمان سالهای ۷۹ و ۸۰ جشنواره قلم زرین برندهٔ لوح تقدیر از نخستین مسابقه داستاننویسی صادق هدایت برندهٔ جایزه سوم مسابقه داستان کوتاه مجله ادبیات داستانی 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده