Mr.101 27037 ارسال شده در 6 آبان، 2012 از بچههای کودکستان سوال هوش زیر پرسیده شد:«اتوبوس شکل زیر به کدام طرف حرکت میکند؟» به دقت به شکل نگاه کنید. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام جواب این تست هوش را میدانید؟ تنها دو جواب وجود دارد: «چپ» یا «راست» دربارهاش فکر کنید . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . ... هنوز نمیدانید به کدام طرف حرکت میکند؟ عیب نداره! ما به شما میگوئیم تمام بچه کودکستانیها جوابشان این بود: به طرف چپ. وقتی از آنها پرسیده شد: «چرا فکر میکنید که اتوبوس به طرف چپ حرکت میکند؟» جواب همهشان این بود: «چون درب اتوبوس دیده نمیشود.» خجالت کشیدید، مگه نه؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 عیب نداره! ناراحت نباشید. من خودم هم جوابش را نمیدونستم. 12
میلاد 24047 ارسال شده در 7 آبان، 2012 اگه درش مهمه سمت راننده هم باید در داشته باشه راننده از پنجره میره تو؟ چرخاش به بدنش وصل نیست اصلا حرکت نمیکنه 4
not found 16275 ارسال شده در 7 آبان، 2012 اگه درش مهمه سمت راننده هم باید در داشته باشه راننده از پنجره میره تو؟ چرخاش به بدنش وصل نیست اصلا حرکت نمیکنه :vahidrk: اتوبوس 2تا در بیشتر نداره هردو شم 1سمته!! راننده از در مخصوص آقایون میاد تو! مهندسای مملکتو ببین تو رو خدا 3
میلاد 24047 ارسال شده در 7 آبان، 2012 :vahidrk: اتوبوس 2تا در بیشتر نداره هردو شم 1سمته!! راننده از در مخصوص آقایون میاد تو!مهندسای مملکتو ببین تو رو خدا 60تاد نوع اتوبوس داریم خوب. 2
not found 16275 ارسال شده در 7 آبان، 2012 اتوبوسای خط واحدو گفتم که بچه پیش دبستانی میشناسه. قبول کن دیگه سوتی دادی 1
میلاد 24047 ارسال شده در 7 آبان، 2012 اتوبوسای خط واحدو گفتم که بچه پیش دبستانی میشناسه.قبول کن دیگه سوتی دادی این سوال اولا اینکه تخیلیه بعد هم اصلش خارجی بوده که ایرانی ها ترجمه کردند بچه کوچیک اتوبوس مدرسشو بهتر میشناسه تا اتوبوسای شرکت واحد ایران رو 2
not found 16275 ارسال شده در 7 آبان، 2012 این سوال اولا اینکه تخیلیهبعد هم اصلش خارجی بوده که ایرانی ها ترجمه کردند بچه کوچیک اتوبوس مدرسشو بهتر میشناسه تا اتوبوسای شرکت واحد ایران رو حالا تو هی بگو 2
ارسال های توصیه شده