tina-arch مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۱ بازم تو اومدی اوندفعه سرت به سنگ نخورد لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۱ بنده به دلیل حجوم بی سابقه ی ،(ببخشید) حضور بی سابقه عزیزان انصراف خود را اعلام می دارم. باشد تا با کنار رفتن یک حریف قلدر راه برای جوانان جویا نام وا بشه برای نظر سنجی خبر کنید بیام رای سرنوشت ساز رو بندازم در صندوق رای گیری:hrqr6zeqheyjho1f9mx در مراسم اهدای جوایز هم خبر کنید بیام اشک شوق بریزم :sorry:برای بالا رفتن برچم کشور و خوندن سرود تیم ملی و مدال افتخار رو به گردن برنده بندازم،کی بهتر از من پ.ن:جهت آپ کردن تا دوستان از تعداد آثار و زمان تحویل تصاویر آگاه بشن 2 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۱ بنده به دلیل حجوم بی سابقه ی ،(ببخشید) حضور بی سابقه عزیزان انصراف خود را اعلام می دارم.باشد تا با کنار رفتن یک حریف قلدر راه برای جوانان جویا نام وا بشه برای نظر سنجی خبر کنید بیام رای سرنوشت ساز رو بندازم در صندوق رای گیری:hrqr6zeqheyjho1f9mx در مراسم اهدای جوایز هم خبر کنید بیام اشک شوق بریزم :sorry:برای بالا رفتن برچم کشور و خوندن سرود تیم ملی و مدال افتخار رو به گردن برنده بندازم،کی بهتر از من پ.ن:جهت آپ کردن تا دوستان از تعداد آثار و زمان تحویل تصاویر آگاه بشن هجوم 2 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۱ هجوم حجوم،جمع مکسر حجم است استعاره ای بود بس پیچیدهبا معادلات عادی قابل حل نیست،اندکی تامل باید 3 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۱ حجوم،جمع مکسر حجم است استعاره ای بود بس پیچیدهبا معادلات عادی قابل حل نیست،اندکی تامل باید اوا پس همون حجوم مردم کاربر ویژه ادبیاتن 2 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۱ اوا پس همون حجوم مردم کاربر ویژه ادبیاتن سرمان پایین است و گونه ها تا بنا گوش سرخ از جواب دادن:girl_blush2:،ولی خوب منظورمان آن بود،شفاف سازی کردیم :girl_in_dreams: الان هست که سرداران تالار معماری از بیشه بیرون آیند و ما را به جرم ناکرده ی اسپم قلع و قمع می کنند... در آن لحظه کاربر وِیژه بودنمان هم به داد نمی رسد.....الفرار:th_running1: 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۱ من عکس دارم؛اما موندم شاید تو این دو روز رفتم عکس بهتری بگیرم بنده به دلیل حجوم بی سابقه ی ،(ببخشید) حضور بی سابقه عزیزان انصراف خود را اعلام می دارم.باشد تا با کنار رفتن یک حریف قلدر راه برای جوانان جویا نام وا بشه برای نظر سنجی خبر کنید بیام رای سرنوشت ساز رو بندازم در صندوق رای گیری:hrqr6zeqheyjho1f9mx در مراسم اهدای جوایز هم خبر کنید بیام اشک شوق بریزم :sorry:برای بالا رفتن برچم کشور و خوندن سرود تیم ملی و مدال افتخار رو به گردن برنده بندازم،کی بهتر از من پ.ن:جهت آپ کردن تا دوستان از تعداد آثار و زمان تحویل تصاویر آگاه بشن :ws28: هجوم سرمان پایین است و گونه ها تا بنا گوش سرخ از جواب دادن:girl_blush2:،ولی خوب منظورمان آن بود،شفاف سازی کردیم :girl_in_dreams: الان هست که سرداران تالار معماری از بیشه بیرون آیند و ما را به جرم ناکرده ی اسپم قلع و قمع می کنند... در آن لحظه کاربر وِیژه بودنمان هم به داد نمی رسد.....الفرار:th_running1: لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۱ حجوم،جمع مکسر حجم است استعاره ای بود بس پیچیدهبا معادلات عادی قابل حل نیست،اندکی تامل باید جمع مکسر حجم میشه احجام 3 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۱ جمع مکسر حجم میشه احجام به به خانوم شهر ساز عزیز!!! از اینورا!!! نمی دونم چرا تو تالار ما شهرسازا پلاسن؟! می بینم که باز پاتون تو کفش معمار جماعت کردین!!! بله بر وزن اَفعال اونی که شما می فرمایین درسته ولی من بر وزن فَعول گفتم تا بتونم سجع رو تو متنم رعایت کنم! بعد در نظر دارید که در متنی که طنز نوشته می شه واژه ها هم خصوصیت های خودشون رو دارن!! 3 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۱ بنده به دلیل حجوم بی سابقه ی ،(ببخشید) حضور بی سابقه عزیزان انصراف خود را اعلام می دارم.باشد تا با کنار رفتن یک حریف قلدر راه برای جوانان جویا نام وا بشه برای نظر سنجی خبر کنید بیام رای سرنوشت ساز رو بندازم در صندوق رای گیری:hrqr6zeqheyjho1f9mx در مراسم اهدای جوایز هم خبر کنید بیام اشک شوق بریزم :sorry:برای بالا رفتن برچم کشور و خوندن سرود تیم ملی و مدال افتخار رو به گردن برنده بندازم،کی بهتر از من پ.ن:جهت آپ کردن تا دوستان از تعداد آثار و زمان تحویل تصاویر آگاه بشن کاربر ویژه ادبیات شما فکر بقیه رو نکن یه عکس بفرست حجوم بی سابقه تر از این بشه 1 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۱ راستی دقت کردین؟؟ هیچ آقایی هیچ عکسی بهم نداده البته به غیر حمید شهرساز معمارارو می گم واقعا که معین حتما باید یه عکس بدی 4 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۱ فک می کردم تو آرشیو هست ولی نیست فاطمه خانوم. حضور خوب هست،دیگه حمید جان هست.همین یک آقا با عکس های حرفه اش برای تمام خانوم های معماری کافی هست البته با اینکه شهرسازهولی از حق نمی شه گذشت با یک گل بهار نمیشه فاطمه خانوم،ما دیگه مال تالار ادبیات شدیم رفت ما رو تو فصل نقل و انتقالات از دست دادین،یادتونه سر رضایت نامه چقد اذیتم کردین،هیچ تالاری نمی خواست منو داشتم می رفتم یک فروم دسته یک که تالار ادبیات منو به خدمت گرفت پ.ن:منو وِل کنین همینجوری واستون می بافمهمین وقت رو گذاشته بودم یک عکس گرفته بودم بهتر بود والا 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۱ فک می کردم تو آرشیو هست ولی نیست فاطمه خانوم. حضور خوب هست،دیگه حمید جان هست.همین یک آقا با عکس های حرفه اش برای تمام خانوم های معماری کافی هست البته با اینکه شهرسازهولی از حق نمی شه گذشت با یک گل بهار نمیشه فاطمه خانوم،ما دیگه مال تالار ادبیات شدیم رفت ما رو تو فصل نقل و انتقالات از دست دادین،یادتونه سر رضایت نامه چقد اذیتم کردین،هیچ تالاری نمی خواست منو داشتم می رفتم یک فروم دسته یک که تالار ادبیات منو به خدمت گرفت پ.ن:منو وِل کنین همینجوری واستون می بافمهمین وقت رو گذاشته بودم یک عکس گرفته بودم بهتر بود والا خداااایی تالار ادبیات برات مناسب تره؛ خوب جمله بندی میکنی ما بهت پیشنهاد بالاتر دادیم؛گفتیم بیا متخصص شو؛ خودت قبول نکردی لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده