Ali.Akbar 9300 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۸۹ ایول !داداش اینجا تونل توحیده؟!! نکنه این یارو تو بودی که فرار میکردی ؟ خیلی زرنگی ها ! 1 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۸۹ نکنه این یارو تو بودی که فرار میکردی ؟ خیلی زرنگی ها ! ای بابا هرچقدر سعی کردم با جادو جمبل پاتری خودمو عوض کنم نشد! فهمیدی ناقلا؟ :ws2: حالا چطوری از ما عکس انداختی نفهمیدیم؟ 2 لینک به دیدگاه
sara 20 1717 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۸۹ چرا ! یه امر دیگه دارم!!!!اگه کار بیرون هم بکنه چه بهتر! حقوقشم مال خودش. نخواستیم. اما نفقه نمیدیم. الان دیگه خانوما به اقایون نفقه میدن 2 لینک به دیدگاه
Ali.Akbar 9300 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۸۹ ای بابا هرچقدر سعی کردم با جادو جمبل پاتری خودمو عوض کنم نشد! فهمیدی ناقلا؟ :ws2:حالا چطوری از ما عکس انداختی نفهمیدیم؟ دوربین نامحسوس گذاشته بودم . سرعتت زیاد بود عکستو انداخت 1 لینک به دیدگاه
afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۸۹ با سلام و عرض ادب و تبریک سال نو خدمت afa جان :icon_pf (44): و آرزوی دلخوشی ، شادی ، زندگی پرخیر و برکت و دلی نورانی و دنیا و آخرتی آباد برای شما. ای بابا همه دلایل ازدواج از نظر شما چی باید باشه. هزاران دلیل داره. در مورد خدمتکار به جای ازدواج مگه مورد زیر امضای شما بزرگوار نیست. اگه فقط خانم ها همینو قبول داشته باشند مشکل حل میشه. :ws2: ********************************** خواستنی بودن رازی ندارد. بدون اینکه در مورد دیگران قضاوت کنی ، به آنها نگاه کن ... دنیا را همانگونه که هست ببین ... ********************************** سال نو شما هم مبارک ................. اصلی ترین دلیل ازدواج رسیدن به آرامشه !!!! شما آقایون کمپوت اعتماد به نفس هستین ، همیشه فک میکنید که خانوما سنگ انداز هستن !!!!!!! 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۸۹ کی میگه خانوما سنگ میندازن؟ خانوما دیگه کارشون از سنگ گذشته و رسیده به صخره 1 لینک به دیدگاه
afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۸۹ کی میگه خانوما سنگ میندازن؟ خانوما دیگه کارشون از سنگ گذشته و رسیده به صخره اخه اگه شما ها فرهاد باشین صخره که چیزی نیس ، کوه رو از جا میکنید ........... 2 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۸۹ ایول !چقدر خوبه که خانوما به آقایون نفقه میدن. اصلا میدونین چیه خیلی خوبه که این امر فرهنگ سازی بشه. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده