DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۱ خانواده خبر ندارن انجمنی وجود داره یا نه 11 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۱ یعنی به شخصه عاشق همه ی مامان باباهام. قبل از اینکه بیام تو انجمن یه سره تو فیس بوک بودم , مامانم حرص میخورد اساسیییییییییییییییییییییییییییی. داداشمم هی میومد به مامانم میگفت این تو اونجا دوستای ناجور داره وقتی اومدم انجمن دیدم واقعا فیس بوک وقت تلف کردنه رفتم خودمو دس اکتیو کردم, خانواده عشق کردن انگار که اتم شکافتم. اما بعدش که دیدن اومدنم به انجمن خیلی زیاده باز واکنشها شروع شد. مامانم: پاشو بیا پیشم با هم فیلم ببینیم, منم شاد وخندان میرم میبینم فیلم دوران بچگیامو گذاشته کلاه قرمزی, اخه من از پچگیم میگفتم کلاه قرمزی نامزدمه مامانمم به این بهونه که نامزدمه میارتم بیرون از انجمن . داداشم: پاشو میخوام برم ایمییلامو چک کنم , روزی 10 بار میره ایمیلاشو چک کنه دیگه بهش گفتم لپ تاپو نمیدم با سیستم خونه برو خوب. تازه کلی بهش گفتم بیا توام عضو شو مهندس عمران زیاده, میگه اونجاها واسه بچه هاست. زهرا: پاشو میخوام بازی کنم, شکلکا رو که میبینه عشق میکنه:hapydancsmil:. اما بابام: به خاطر شغلش اوایل کلی ارشادم میکرد, اما وقتی دید اینجا کلی مطالب علمی هست کلی ام تشویقم کرد مخصوصا واسه ارشد به همه ی دوستامم گفتم بیخیال فیس بوک شین بیاین اینجا اما هیچ کدوم نیومدن 17 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۱ مامان:چیکار میکنی تو این انجمن ...بده منم ببینم چیه...چی میگین به هم؟ _کور شدی.... از صبح پای اون کامپیوتری پاشو یه تکون بخور ببین خشک نشدی ! _از راه میرسی بیا دوکلمه ام با ما حرف بزن ببنیم از کجا اومدی به کجا میری؟...نرسیده باز رفت سراغ اون کامپیوتر بابا:باباجون بلند شو بیا سر میز با ما غذا بخور پای کامپیوتر میفهمی چی میخوری؟(این مال زمان قبل بازپروری بود :icon_pf (34):) _وقتت و پای این چیزا تلف نکن باباجان به جاش برو فیلم ببین،کتاب بخون،زبانت و تقویت کن .انجمنم شد کار؟ دوستان:این انجمن انجمن که میری کجا هست حالا....جای این فروما شبا بیا فیس بوک همه هم هستن !تازه معلومم هست کی به کیه ،اسم دارن فامیل دارن جدوابادشون معلومه اینجا چیه آخه ؟!گوگولی مگولی و خوشتیپ مک کوئین و ... برادر:من که هروقت میام خونتون شما وقت نداری بیای دو دیقه بشینی پیش ما ...چت میکنی؟ 20 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۱ اون اوایل ک تا دلتون بخواد جریان داشتیم:w888: بابام ک اوایل نیدونست من چیکا میکنم و کجاها میرم هی میگفت چیکا نیکنی این همه ساعت تو نت بعد ک داداشم راپورتمو بهش داد هی میگفت معلوم تو تالارِ گفتگو چ جور آدمایی هستن (یکی نی بگه تو ک نیستی اینجا چ میدونی آخه ) داداشم ک خفه کرد منو با تیکه هاش رسما...هی راه میرفت با یه لحنه خاصی میگفت تالارِ گفتمان تالارِ گفتمان مامانم ک میگفت کور نیشی از صبح تا حالا منم باسه جوابشون همیشه یه نگاه عاقل اندر صفیح مینداختم بهشون ولی خواهرم همیشه اوکی بود شده من 10 ساعت تو انجمن بودم ب اندازه ی همون 10 ساعت کنارِ من میشست الان دیگه قضیه فرق کرده کسی نمیتونه بگه بالا چشمم ابروِ فقط بعضی وقتا ک دیگه بابام کفرش در میاد صدام میکنه هی میگم اومدم اومدم ولی نمیرم ب خواهرم میگه برو اون لپ تاپشو ببند بیار بده من ببینم جواب سوالِ دومتم نمیدم چون بچه کیلو چنده:persiana__hahaha: 16 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۱ تو شرکت یکی از همکارم فهمیده پدر منو در آورده یک زیراب زنیهمنم فهمیدم این دنبال بهونه از منه هروقت میاد دقیقا من دارم تو گوگل دنبال محصول میگردم حرصش میگیره میره بیرون تو خونه ام که هیشکی کار نداره هیچ مامانم سفارش دانلودم میده اون آهنگه که میگه دیش دیرین درین دیش درین دیگه دقیقا مامانه منه داداشمم که هر وقت من خسته شم پاشم میگه دیگه نمیخوای میگم نه مال تو یه 5 مین میشینه میگه حال نمیده مال خودت 17 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۱ تو شرکت یکی از همکارم فهمیده پدر منو در آورده یک زیراب زنیهمنم فهمیدم این دنبال بهونه از منه هروقت میاد دقیقا من دارم تو گوگل دنبال محصول میگردم حرصش میگیره میره بیرون تو خونه ام که هیشکی کار نداره هیچ مامانم سفارش دانلودم میده اون آهنگه که میگه دیش دیرین درین دیش درین دیگه دقیقا مامانه منه داداشمم که هر وقت من خسته شم پاشم میگه دیگه نمیخوای میگم نه مال تو یه 5 مین میشینه میگه حال نمیده مال خودت خودتم در اینده با بچه هات اینجوری هستی؟ راحت برخورد میکنی؟ :JC_thinking: 2 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۱ فکر کنم در آینده اصلا بچه ها اجازه ندن پدر و مادرا در مورد این مسائل نظر بدن!!!!!!!!!!!!!!!! 6 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۱ فکر کنم در آینده اصلا بچه ها اجازه ندن پدر و مادرا در مورد این مسائل نظر بدن!!!!!!!!!!!!!!!! اینم حرفیه........... اما بالاخره باید کاری کرد که بچه ها حساب ببرند.......... بعدم اینکه دوست باشن ، نه اینکه با دعوا خواستشون رو بگن............ 6 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۱ خانواده !!!!!! در مورد من که کل فامیل و دوستام به روح سیستم و نت و هر شبکه مجازی که من توشون عضوم می فرستن توی خونه بچه اولم و توی فامیل هم از یه طرف نوه اول و یه طرف هم نوه آخر و مهم تر از اون این که تمام سرو صداهای تولید شده از جانب منه وقتی نیستم و پای سیستمم نبودم زیادی از حد به چشم میاد کلا همه مخالفن و از همه بیشتر مامانم بابام فقط با شب بیداری مشکل داره خواهر برادرام هم که هر کس سرش به کار خودشه از پدر بزرگم گرفته تا نوه عمه خاله مامانم به همه در مورد نت و این شبکه های مجازی توضیح دادم اما با همه این تفاسیر باز هم مخالفن اون هایی هم که جوونن و مثل من خودشون هم دستشون توی کاره که دیگه ازهمه بدترن البته همه این ها مالی دورانی بود که زیادی پای سیستم بودم الان که نه حوصله اش رو دارم و نه وقتش رو از همه این ها گذشته دیگران اخلاق من دستشونه که تا برای من هر چیزی یه دورانی داره و بعدش خیلی سریع از چشمم می افته و تا زمانی هم که خودم قید یه چیزی رو نزنم خدا هم نمی تونه از اون کار منعم کنه ؛ به همین خاطر غرولند می کنن اما می ذارن به حال خودم تا زده بشم اما در مورد بچه ام ..... واقعا نمی دونم تا اون زمان شرایط چه طور پیش بره اما سعی می کنم در هر زمینه ای اول خودم علمش رو پیدا کنم بعد خودم یواش یواش بچه ام رو با اون فناوری حالا نت موبایل یا هر چیزی آشنا کنم و فرهنگ استفاده درست رو بهش یاد بدم و صد البته برای همه این ها سنی رو براش در نظر می گیرم که این حاشیه های از جریان اصلی زندگی خارجش نکنن 9 لینک به دیدگاه
kavirsky25 3694 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۱ مامانم: پاشو بیا پیشم با هم فیلم ببینیم, منم شاد وخندان میرم میبینم فیلم دوران بچگیامو گذاشته کلاه قرمزی, اخه من از پچگیم میگفتم کلاه قرمزی نامزدمه مامانمم به این بهونه که نامزدمه میارتم بیرون از انجمن . به همه ی دوستامم گفتم بیخیال فیس بوک شین بیاین اینجا اما هیچ کدوم نیومدن اولا به من نگفتی من خودم اینجا بودمممممممممممم بده مامانت اینهمه روشن فکره که میذاره هر روز نامزدتو ببینی تازه خودش تشویقت میکنه؟ لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۱ اولا به من نگفتی من خودم اینجا بودممممممممممممبده مامانت اینهمه روشن فکره که میذاره هر روز نامزدتو ببینی تازه خودش تشویقت میکنه؟ بابا تورو نمیگم که. زینب و الهام و مهدیه و رویا رو گفتم. وای خدا نامزدم 1 لینک به دیدگاه
kavirsky25 3694 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۱ بابا تورو نمیگم که. زینب و الهام و مهدیه و رویا رو گفتم. وای خدا نامزدم نازمد بازی خوش میگذره؟ اونارو ولشون کن لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۱ نازمد بازی خوش میگذره؟اونارو ولشون کن نیستش که , رفته سرفیلم برداری راستی زینب اومده ها لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۱ اســــــــــــپم نکنید............. 3 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۱ من چون کلا تو خونه از نو اندیشان استفاده نمیکنم خیلی واکنشی هم نمیبینم ولی وقتی دور همیمیم منو شقی و اون یکی فامیلمون همش درباره این جا حرف هست و که چی شد چی نشد 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده