رفتن به مطلب

کیا این روز یادشونه؟

spow

ارسال های توصیه شده

چه روزایی بود..دلم هواشو کرد:hanghead:

ی روزایی هست که تنها دغدغه آدم نوشتن گزارش کار دانشگاه و خوندن درس امتحان فرداس!چقد عشق نت گردی و اومدن به انجمنم زیاد بود...تا ده دقه وقت خالی و سیستمو نت گیر میاوردم فوری اینجا ان میشدم

دلم برا نام کاربری قبلیم(soil-eng) ک تو عکسا دیدم یادش افتادم،بعضی کاربرا که روزو شبمون شده بود انجمن و برنامه ریزی برا فعالیت تنگ شد:sad0:

باز خوبه بیشتر خاطره هایی ک از اون دوران داریم خاطره خوب هستش....امیدوارم سالهای بعدی ک داریم تو خاطرات الانمون سیر میکنیم هم همچین نظری داشته باشیم:icon_gol:

امیدواریم ولی من به سعی در حال بیشتر از امید به اینده اعتقاد دارم

شما که کارت همیشه درسته :a030: باهاتون موافقم از نظر نوع موضوعات... اما مساله اینجاست که اگه موضوع خوبی هم زده باشه بعید میدونم اخر عاقبت خوبی نصیبش بشه...

اون تاپیک هستی خانم هم که ایده خیلی خوبی بود... عالی بود یعنی... خود من چون سوالایی که داشتم رو بچه ها پرسیده بودن دیگه سوال خاص دیگه ای نداشتم اما همه حرفاتون رو با دقت خوندم ... کاری که تو خوندن پست ها کم انجام میدم. اما خب همون موقع به این فکر کردم که قطعا وقتی جدی تر قدم تو راهی که شما گذاشتی بذارم و درگیر بشم کلی سوالای دیگه و جدید به ذهنم بیاد، که طبیعی بود الان و تو این شرایط دامنه سوالات خیلی فراتر از اون نره...بهرحال کفه ترازو اینجا به سمت قشر دانشجوی درگیر درس و مشق دانشگاهه.. اما بودن حرفای افرادی مثل شما میتونه مسیر همین دانشجو رو وقتی درسش تموم شد یه کم روشن‌تر کنه( احتمالا اون زمان یعنی احتمالا یکی دو سال دیگه، خود من به شخصه حرص میخورم چرا سوالامو ازتون نپرسیدم اون زمان که در دسترس بودید.)

شما لطف دارین:icon_gol: منم تاپیکهای خوبتون رو دنبال میکنم در تالار خودتون و امیدوارم همیشه پرشور مثل الان دراین انجمن حضور داشته باشین دوست من :a030:

• Like 6
لینک به دیدگاه

اون زمونا تعداد کاربرای انجمن خیلی کم،گاهی تعداد افراد انلاین به ده نفرم نمیرسید!

ولی واقعا کسایی بودن ک همگی یک هدف داشتن و اونم پیشرفت نواندیشان بود....شاید چون خیلیا از فروم دیگه(اسم نمیبرم) کوچ کرده بودن اینجا یجورایی حس رقابت با اون فروم یا سایر فروم هارو داشتن و داشتیم.

مطالبی ک میزاشتیم دست اول و ناب بود.چقد منتظر بودیم استاد سرکلاس ی درس توپ و تخصصی بده ک فرداش بیایم و وقت بزاریم ک اونو از جزوه خودمون تایپ کنیم اینجا.(گاهی تو تالار خودمون تاپیک هایی ک اون زمونا زدمو میبینم خنده م میگیره.تاپیک 2 پستی هر کدوم 5 خط! ولی واقعا مطالب مفیدی بودنااا)

ولی الان تعداد کاربرا زیاد شده دیگه اون حس مسئولیت اولیه تو اعضا کم شده،خیلی راحت با کپی پیست مطلبی رو اینجا میزاریم و اخرشم ی منبع میزنیمو تمام!

تعداد کاربرا زیاد شده ولی اون صمیمیت خیلی کمرنگ شده!بزرگتر شدیم ولی رفتارای بچه گونه تو خیلیامون تازه بیدار شده....

افراد جدیدیم ک میان با این وضع روبرو میشن!و از همون اول یاد میگیرن ک همرنگ جماعت شن...دیگه اون هدف اولیه و پیشرفتی در کار نیست:hanghead:

• Like 7
لینک به دیدگاه
من اصلا منکر زحمت اعضای جدید نیستم اتفاقا بعضی از اعضای جدید هم از جمله خود شما واقعا کارشون درسته دستشون درد نکنه ولی مهندس جان تعداد این پستهای تک خیلی ناچیزه. خیلی از پستها و اموزشهای اعضا اون زمان هم اولین بودند برای همین هم خیلی زود به رنک 4 گوگل رسیده بودیم اونموقع که بعد مدتی باز به رنک 3 گوگل تنزل کردیم . رنک الکسا رو هم که خدمت شما گفتم. من خیلی دوست دارم علتهای این مساله رو بدونم و اینکه چرا باید با این امکانات پیشرفت بیشتری نکنیم اونم درحالیکه الان نواندیشان خیلی جاها دیده شده ممنون میشیم بتونیم با همفکری شما دوستان بتونیم روند رو به جلوی سایت رو بهتر پیش ببریم

بد نبود یه تاپیکی بود که از همه بچه هایی که الان میان انجمن پرسیده میشد پرسیده میشد برای چی میان انجمن. مطمئنا همه پاسخ میدن.. البته اگه به بیراهه کشیده نشه... فکر کنم اگه دنبال راه حل هستید بشه رو جواب ها یه تحلیل و بررسی آمارگونه خوب انجام داد.

بعد هم فکر می کنم اون زمان اکثرا بچه های فروم باز اینجا بودن. بچه هایی که از مهندسان اومده بودن... اینهمه شبکه اجتماعی مثل الان نبود که مردم رو عادت بده به وقت تلف کردن و بیهوده وقت گذرونی کردن!!!.. فروم‌ها هم به نسبت جدید بودن کلا جذابتر... مطرح بودن تو فروم هم جذابیت خودش رو داشت حتی اکه شخص خودش بهش واقف نبوده باشه.

اگه میشد بچه های دانشجو رو کشوند اینجا مطمئنا تو حیطه های تخصصی‌شون شور و نشاط ایجاد می‌کردن... اتفاقا دیروز داشتم فکر می‌کردم اگه چهار سال پیش بود همکلاسیام رو می‌آوردم اینجا و میتونستیم چه کارایی که تو بخش پلیمر انجام بدیم با هم دیگه. اما خب الان هرکدوم یه جا درگیریم و قطعا برای اونا هم اینجا معنایی نداره.

اما میشه از بچه هایی که الان مشغول هستن خواست که تبلیغ اینجا رو بیشتر پیش دوستاشون بکنن.

• Like 8
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...