رفتن به مطلب

کیا این روز یادشونه؟

spow

ارسال های توصیه شده

خاطرات وذهنیت بازیابی شده برای هرکسی در دوره های مختلف عمرش اهمیت فراوانی داره که بسته به شرایط ونیازهای فکری و روحی اون شخص ارزش خودشو نشون میده

به هرحال

کیا این روز یادشونه؟:whistle:

ks7jsc393kqmutxycl.png

okygbtqhs626tyq2z5b3.png

• Like 16
لینک به دیدگاه
  • 2 سال بعد...
یادش بخیر:hanghead:

شقایق 21 هم بود امین نپو 3shahrzad rvlc قرمز جاوید سبز و فرناز اولین پیغام رو اون داد بعد تو شقایق تو پروفم ووو.........

• Like 4
لینک به دیدگاه
شقایق 21 هم بود امین نپو 3shahrzad rvlc قرمز جاوید سبز و فرناز اولین پیغام رو اون داد بعد تو شقایق تو پروفم ووو.........

عه روح شقایق 21شاد باشه :w02:

• Like 4
لینک به دیدگاه

هی بابا. چقدر اسمای آشنای زیادی هست که نیستن :icon_pf (34): جالبه تو هرکس ایلیا اسمش فرق کرده :ws28: لامصب انقدر که اسم عوض کرد :icon_pf (34):

یه سری عکسای قدیمی بیشتر هم تو این تاپیک هست. عکسای صفحه اصلی سایت و فروشگاه و آگهی استخدام

http://www.noandishaan.com/forums/thread117929.html

ولی چیزی که خیلی جالبه آپدیت و بروز بودن تالاراس. با اینکه بچه ها تعدادشون کمتر بود، اما همش در حال فعالیت بودن و پست میزدن :ws3: همه تالارا آخرین پستشون چند دقیقه یا چند ساعت قبل بوده. خیلی کم بوده مثلاً یه روز پیش :icon_pf (34):

• Like 6
لینک به دیدگاه

و اینهم نواندیشان امروز:icon_pf (34):

h3h6eep2mxpyknrmx4b7.jpg

وقتی به اون روزها فکر میکنم همش مثل یک خاطره از ذهنمون میگذره ولی فراموش نمیشه فقط میتونم بگم که درسته اون نواندیشان خیلی کوچیکتر از این بود و بسیاری از امکانات امروز رو نداشت ولی با اونهمه مشکلات همدلی دوستان و بروز بودن تالارهاشون واقعا تحسین برانگیز بود امیدوارم دوستان با دیدن این مطالب دست به دست هم بدن و نواندیشانی قویتر حتی پویاتر از اون روزها رو بسازیم

• Like 8
لینک به دیدگاه

آمارش جالب بود اون موقع 2-3 سال پیش نوشته ها تو تالار ازاد و زنگ تفریح جمعا 60000 نوشته بود این دوساله 180000 نوشته فقط اضافه شده خیلی کمه اما خوب به اندازه دوبرابر تاپیکهای تمامی تالارهای دیگه هستش این خوب نیستها جای تاسفه از یه دیدگاه:sigh:

• Like 5
لینک به دیدگاه
و اینهم نواندیشان امروز:icon_pf (34):

وقتی به اون روزها فکر میکنم همش مثل یک خاطره از ذهنمون میگذره ولی فراموش نمیشه فقط میتونم بگم که درسته اون نواندیشان خیلی کوچیکتر از این بود و بسیاری از امکانات امروز رو نداشت ولی با اونهمه مشکلات همدلی دوستان و بروز بودن تالارهاشون واقعا تحسین برانگیز بود امیدوارم دوستان با دیدن این مطالب دست به دست هم بدن و نواندیشانی قویتر حتی پویاتر از اون روزها رو بسازیم

من که اون زمونای اینجا نبودم... اما بی انصافی نکنید... به نظرم شاید تعداد پست هایی که در روز یا ساعت گذاشته می شه کم باشه اما کیفیت پست ها بالاتر رفته. من به عنوان مسئول بخش پلیمر تو یکی دو ماهی که داشتم اونجا رو مرتب میکردم نزدیک به 30 تا 40 تا پست تکراری پاک کردم... پست هایی که وقتی عنوانش رو تو گوگل میزدم ده تا سایت و وبلاگ دیگه هم اونو داشتن.

اما الان پست‌های خاص و تک زیاد زده شده.

خدایی نکرده نمیخام بگم بچه های قدیمی کارشون عیبی داشته...نواندیشان قطعا تا به اینجا که اومده اول به همت بچه های قدیمی بوده و بعد بقیه... اما خب با تلاش های بچه های قدیمی، نواندیشان از نظر پختگی و رشد الان جایی ه که بچه هایی که تو مهارت های خاصی قوی هستن میان و بی منت پست های آموزشی قرار می دن..یا اطلاعاتی رو share‌می کنن که جای دیگه ای نیست که سطحش خیلی بالاست... پست های imaaan‌و lean و yacer.c‌و .... خیلیای دیگه که الان حضور ذهن ندارم...

آمارش جالب بود اون موقع 2-3 سال پیش نوشته ها تو تالار ازاد و زنگ تفریح جمعا 60000 نوشته بود این دوساله 180000 نوشته فقط اضافه شده خیلی کمه اما خوب به اندازه دوبرابر تاپیکهای تمامی تالارهای دیگه هستش این خوب نیستها جای تاسفه از یه دیدگاه:sigh:

به نظرم ایراد از کسی یا چیزی نیس سالار... نسل عوض شده... اتفاقا چندوقته زیاد میزم تاپیک های قدیمی تالار آزاد... بچه ها واقعا با تحلیل و مطالعه نظر می دادن... بعضی هاشون که خیلی خفن بودن خدایی ... کلی حال کردم با حرف زدنشون و افسوس که چرا من اونموقع ها نبودم... مباحث هم سنگین تر بود... خب اون زمان خیلی فیس بوک فراگیر نبود... کتاب خوندن بیشتر رواج داشت... الان اطلاعات اینترنتی و فیسبوکی‌ه بیشتر...

خب طبعا وقتی آدمای پایه‌ی بحث و تحلیل بیشتر باشن افراد بیشتر مشتاق میشن موضوعی رو برای نقد مطرح کنن... شوخی و خنده تو زندگی روزمره هم زیاد شده دیگه خیلی از ما ها اهل بحث و تحلیل نیستیم خب این فضای حقیقی تو مجازی هم موثره... الان شاید همون بچه های قدیمی که زیاد پست میزدن باشن هم حال و حوصله اون بحث ها رو نداشته باشن...شاید!

• Like 9
لینک به دیدگاه

از یک لحاظ حرفاتون متینه دوست من دیدین که من بیشتر تاپیکهای قدیمی رو اپ میکنم برا اینکه بچه ها یکم به خودشون بیان و به جای بحث در مورد لاک وکیف خانوما ببخشید عذر میخوام دوستان از بحثهای رو ز و داغ لذت ببرن ولی بحث من در مورد تالارهای تخصصی هستش برا همین گفتم متاسفانه تاپیکهای آموزشی و تخصصی خیلی کم شده هست قوی هم داریم ولی ایا کافیه اصلا سایت بکنار مطالعه در ضمینه کاری خود لازمه یانه برا خودمون دوستامون

مثال اون تاپیک صنایع بود هستی زده بود رازهای موفقیت یک درمورد کارفرماها که من شرکت کردم دوست داشتم بچه ها بیان اون تجربیات اندکی که درین 18 سال داشتم بهشون انتقال بدم چند بارم به شوخی آپ کردم ولی خوب به غیر از چند تا از دوستان عزیزم کسی سر نزد نپرسید. ایا همه همه چیو میدونن بعد از دوران تحصیل پست مدیریتی رو تحویل گرفتن با جو کارخونه و شرکت و اداره که خودت بهتر میدونی چکار میکنن؟؟؟

حرفاتون متین ولی به خاطر خودمون باید فعالیت کنیم تجربه کنیم و به دوستان انتقال بدیم

ممنون دوست من

• Like 7
لینک به دیدگاه
من که اون زمونای اینجا نبودم... اما بی انصافی نکنید... به نظرم شاید تعداد پست هایی که در روز یا ساعت گذاشته می شه کم باشه اما کیفیت پست ها بالاتر رفته. من به عنوان مسئول بخش پلیمر تو یکی دو ماهی که داشتم اونجا رو مرتب میکردم نزدیک به 30 تا 40 تا پست تکراری پاک کردم... پست هایی که وقتی عنوانش رو تو گوگل میزدم ده تا سایت و وبلاگ دیگه هم اونو داشتن.

اما الان پست‌های خاص و تک زیاد زده شده.

خدایی نکرده نمیخام بگم بچه های قدیمی کارشون عیبی داشته...نواندیشان قطعا تا به اینجا که اومده اول به همت بچه های قدیمی بوده و بعد بقیه... اما خب با تلاش های بچه های قدیمی، نواندیشان از نظر پختگی و رشد الان جایی ه که بچه هایی که تو مهارت های خاصی قوی هستن میان و بی منت پست های آموزشی قرار می دن..یا اطلاعاتی رو share‌می کنن که جای دیگه ای نیست که سطحش خیلی بالاست... پست های imaaan‌و lean و yacer.c‌و .... خیلیای دیگه که الان حضور ذهن ندارم...

من اصلا منکر زحمت اعضای جدید نیستم اتفاقا بعضی از اعضای جدید هم از جمله خود شما واقعا کارشون درسته دستشون درد نکنه ولی مهندس جان تعداد این پستهای تک خیلی ناچیزه. خیلی از پستها و اموزشهای اعضا اون زمان هم اولین بودند برای همین هم خیلی زود به رنک 4 گوگل رسیده بودیم اونموقع که بعد مدتی باز به رنک 3 گوگل تنزل کردیم . رنک الکسا رو هم که خدمت شما گفتم. من خیلی دوست دارم علتهای این مساله رو بدونم و اینکه چرا باید با این امکانات پیشرفت بیشتری نکنیم اونم درحالیکه الان نواندیشان خیلی جاها دیده شده ممنون میشیم بتونیم با همفکری شما دوستان بتونیم روند رو به جلوی سایت رو بهتر پیش ببریم

• Like 5
لینک به دیدگاه

چه روزایی بود..دلم هواشو کرد:hanghead:

ی روزایی هست که تنها دغدغه آدم نوشتن گزارش کار دانشگاه و خوندن درس امتحان فرداس!چقد عشق نت گردی و اومدن به انجمنم زیاد بود...تا ده دقه وقت خالی و سیستمو نت گیر میاوردم فوری اینجا ان میشدم

دلم برا نام کاربری قبلیم(soil-eng) ک تو عکسا دیدم یادش افتادم،بعضی کاربرا که روزو شبمون شده بود انجمن و برنامه ریزی برا فعالیت تنگ شد:sad0:

باز خوبه بیشتر خاطره هایی ک از اون دوران داریم خاطره خوب هستش....امیدوارم سالهای بعدی ک داریم تو خاطرات الانمون سیر میکنیم هم همچین نظری داشته باشیم:icon_gol:

• Like 8
لینک به دیدگاه
از یک لحاظ حرفاتون متینه دوست من دیدین که من بیشتر تاپیکهای قدیمی رو اپ میکنم برا اینکه بچه ها یکم به خودشون بیان و به جای بحث در مورد لاک وکیف خانوما ببخشید عذر میخوام دوستان از بحثهای رو ز و داغ لذت ببرن ولی بحث من در مورد تالارهای تخصصی هستش برا همین گفتم متاسفانه تاپیکهای آموزشی و تخصصی خیلی کم شده هست قوی هم داریم ولی ایا کافیه اصلا سایت بکنار مطالعه در ضمینه کاری خود لازمه یانه برا خودمون دوستامون

مثال اون تاپیک صنایع بود هستی زده بود رازهای موفقیت یک درمورد کارفرماها که من شرکت کردم دوست داشتم بچه ها بیان اون تجربیات اندکی که درین 18 سال داشتم بهشون انتقال بدم چند بارم به شوخی آپ کردم ولی خوب به غیر از چند تا از دوستان عزیزم کسی سر نزد نپرسید ایا همه همه چیو میدونن بعد از دوران تحصیل پست مدیریتی رو تحویل گرفتن با جو کارخونه و شرکت و اداره که خودت بهتر میدونی چکار میکنن؟؟؟

حرفاتون متین ولی به خاطر خودمون باید فعالیت کنیم تجربه کنیم و به دوستان انتقال بدیم

ممنون دوست من

شما که کارت همیشه درسته :a030: باهاتون موافقم از نظر نوع موضوعات... اما مساله اینجاست که اگه موضوع خوبی هم زده باشه بعید میدونم اخر عاقبت خوبی نصیبش بشه...

اون تاپیک هستی خانم هم که ایده خیلی خوبی بود... عالی بود یعنی... خود من چون سوالایی که داشتم رو بچه ها پرسیده بودن دیگه سوال خاص دیگه ای نداشتم اما همه حرفاتون رو با دقت خوندم ... کاری که تو خوندن پست ها کم انجام میدم. اما خب همون موقع به این فکر کردم که قطعا وقتی جدی تر قدم تو راهی که شما گذاشتی بذارم و درگیر بشم کلی سوالای دیگه و جدید به ذهنم بیاد، که طبیعی بود الان و تو این شرایط دامنه سوالات خیلی فراتر از اون نره...بهرحال کفه ترازو اینجا به سمت قشر دانشجوی درگیر درس و مشق دانشگاهه.. اما بودن حرفای افرادی مثل شما میتونه مسیر همین دانشجو رو وقتی درسش تموم شد یه کم روشن‌تر کنه( احتمالا اون زمان یعنی احتمالا یکی دو سال دیگه، خود من به شخصه حرص میخورم چرا سوالامو ازتون نپرسیدم اون زمان که در دسترس بودید.)

• Like 7
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...