peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۱ مواد لازم آب گوشت 0.5 ليتر شير هموژنيزه 0.5 ليتر خامه 250 گرم قارچ 250 گرم آرد سفيد 1 قاشق سوپخوري پياز 50 گرم كره 30 گرم جعفري ساطوري شده 1 قاشق سوپخوري فلفل قدري نمك قدري برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام طرزپخت : ابتدا روغن يا کره را داخل ظرف مناسب ريخته و به مدت 30 ثانيه با قدرت 100% داخل مايکروفر قرار دهيد . سپس قارچ را به آن اضافه کنيد و 2 دقيقه ديگر با قدرت 100% داخل مايکروفر بگذاريد. در يک ظرف گود مناسب جداگانه شير ( يا آب گوشت ) را با آرد کاملا مخلوط کرده و مايه آماده شده را براي مدت 4-6 دقيقه داخل مايکروفر با قدرت 100% قرار دهيد . در اين مدت 2 بار آن را به هم بزنيد تا آرد داخل مايه بصورت گلوله در نيايد. سپس قارچ آماده شده و جعفري و نمک و فلفل را به آن اضافه کرده و به مدت 5-8 دقيقه با قدرت 70% داخل مايکروفر قرار دهيد. سپس خامه را با مقداري از سوپ خوب حل کرده و موقع سرو به آن اضافه مي کنيم . بدين ترتيب غذا آماده است ویرایش و تلخیص:آکاایران لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده