رفتن به مطلب

خورشت میرزاقاسمی


ارسال های توصیه شده

77-MS-Ashpazi.jpg

مواد لازم

▪ بادمجان سه عدد (تازه و بدون دانه)،

▪ گوجه فرنگی پنج عدد متوسط (می توانید استفاده نکنید!)

▪ سیر چهار حبه،

▪ تخم مرغ چهار عدد ،

▪ روغن زیتون دو قاشق غذاخوری،

▪ نمک و فلفل و زردچوبه و دیگر ادویه جات دلخواه به مقدار لازم.

● طرز تهیه:

بادمجان ها را با پوست روی اجاق کباب کنید و چنان چه آنها را در فر می گذارید قسمت بالای فر را روشن کنید به طوری که بادمجان ها خوب بپزند و فراموش نکنید آنها را زیر و رو کنید سپس در آب سرد بگذارید و پوست شان را بکنید و ریز خرد کرده و کمی در روغن زیتون تفت بدهید. از طرفی دیگر گوجه ها را خرد کرده و با کمی روغن زیتون در تابه ای بگذارید بپزد. اکنون نوبت تفت دادن سیرهای ریز شده رسیده است. زردچوبه، فلفل و کمی ادویه یا پابریکا به سیر بیفزایید و سپس تخم مرغ را درون آن بشکنید و بگذارید آنها خودشان را بگیرند و بعد آهسته تخم مرغ ها را مخلوط کنید.

به پایان آشپزی نزدیک شده ایم کافی است گو جه ها و تخم مرغ ها را به بادمجان بیفزایید. غذا را مزه کنید و بگذارید هفت تا ده دقیقه همین طور بپزد میرزاقاسمی را می توانید در کنار کمی برنج و یا کمی اسپاگتی میل کنید.در صورت تمایل می توانید تخم مرغ ها را دست آخر روی غذا بشکنید و با بستن در تابه پس از بسته شدن آنها، جلوه ای دیگر به میرزاقاسمی ببخشید!

منبع : ویستا

ویرایش و تلخیص:آکاایران

 

 

لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...