peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۱ مواد لازم ▪ بادمجان سه عدد (تازه و بدون دانه)، ▪ گوجه فرنگی پنج عدد متوسط (می توانید استفاده نکنید!) ▪ سیر چهار حبه، ▪ تخم مرغ چهار عدد ، ▪ روغن زیتون دو قاشق غذاخوری، ▪ نمک و فلفل و زردچوبه و دیگر ادویه جات دلخواه به مقدار لازم. ● طرز تهیه: بادمجان ها را با پوست روی اجاق کباب کنید و چنان چه آنها را در فر می گذارید قسمت بالای فر را روشن کنید به طوری که بادمجان ها خوب بپزند و فراموش نکنید آنها را زیر و رو کنید سپس در آب سرد بگذارید و پوست شان را بکنید و ریز خرد کرده و کمی در روغن زیتون تفت بدهید. از طرفی دیگر گوجه ها را خرد کرده و با کمی روغن زیتون در تابه ای بگذارید بپزد. اکنون نوبت تفت دادن سیرهای ریز شده رسیده است. زردچوبه، فلفل و کمی ادویه یا پابریکا به سیر بیفزایید و سپس تخم مرغ را درون آن بشکنید و بگذارید آنها خودشان را بگیرند و بعد آهسته تخم مرغ ها را مخلوط کنید. به پایان آشپزی نزدیک شده ایم کافی است گو جه ها و تخم مرغ ها را به بادمجان بیفزایید. غذا را مزه کنید و بگذارید هفت تا ده دقیقه همین طور بپزد میرزاقاسمی را می توانید در کنار کمی برنج و یا کمی اسپاگتی میل کنید.در صورت تمایل می توانید تخم مرغ ها را دست آخر روی غذا بشکنید و با بستن در تابه پس از بسته شدن آنها، جلوه ای دیگر به میرزاقاسمی ببخشید! منبع : ویستا ویرایش و تلخیص:آکاایران لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده