میلاد 24047 مالک ارسال شده در 2 آبان، 2012 5 و 7 بلد بودم که گفتن 6 داریوش نیست؟ پ .ن اینم که گفتن! اول نوشته بودي گوگوش ها 1
azarafrooz 14221 ارسال شده در 2 آبان، 2012 من استعداد آهنگ شناسیم در حد تیم ملی هست فقط آهنگ امید رو تونستم تشخیص بدم امشب میخوام مست بشم ....شماره هفت آهنگا ضایع بذار لفطا 2
pesare irani 41805 ارسال شده در 2 آبان، 2012 امشب میخوام مست بشم از امید شماره ه ه ه 7 میلاد بترکی یه ساعته انجمنم خبر ندادی 2
میلاد 24047 مالک ارسال شده در 2 آبان، 2012 امشب میخوام مست بشم از امید شماره ه ه ه 7 میلاد بترکی یه ساعته انجمنم خبر ندادی به همه كسايي كه دور قبل تشكر كرده بودند خبر دادم (اونا كه پروفشون باز بود) ديگه من چه بدونم كي علاقه داره برم دنبالش بگردم خبر بدم 1
pesare irani 41805 ارسال شده در 2 آبان، 2012 به همه كسايي كه دور قبل تشكر كرده بودند خبر دادم (اونا كه پروفشون باز بود) ديگه من چه بدونم كي علاقه داره برم دنبالش بگردم خبر بدم من هم تشکر کرده بودم هم پروفم بازه ه ه 1
میلاد 24047 مالک ارسال شده در 2 آبان، 2012 من هم تشکر کرده بودم هم پروفم بازه ه ه خالي ميبندي يه تلاش همب كن لو نره الان ميرفتي تشكر ميكردي حداقل 29 تشکر *Cloudy sky*, *Mina*, *mini*, - Nahal -, ...Urbanist..., .FatiMa, alimec, Arpak, azarafrooz, fargol_2408, Fo.Roo.GH, lorena,masoume, MechJJ, mim-shimi, mission.impossible, Mitra, M_Archi, ooraman, panisa, sadaf2samira, Sepideh.mt, shahdokht *1983*, sharook, Silence.,UNKNWON, میلاد, چرگر, کتایون 4
pesare irani 41805 ارسال شده در 2 آبان، 2012 من هیچ کدومو بلت نبودم میلاد برا این مسابقه نوحه شناسی بزارررررررررررررررررررررر 2
ooraman 22216 ارسال شده در 2 آبان، 2012 اول نوشته بودي گوگوش ها بین گوگوش و داریوش شک داشتم دوباره که گوشش دادم دیدم شبیه اهنگای داریوشه پست بچه ها رم که دیدم دیگه مطمئن شدم :lol: از وقتی مهند تاپیک آهنگ شناسی زده دوباره برگشتم اهنگای قدیمی رو هی گوش میدم....عوض اینکه بهتر بشم بدتر اینارو باهم قاطی میکنم! :biggrin: 3
میلاد 24047 مالک ارسال شده در 2 آبان، 2012 دو دوره کسی منو خبر نمیکنه دههههههههههههههههه از تشکرای دور قبل دعوت کردم من خوب 1
ارسال های توصیه شده