ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ 5 و 7 بلد بودم که گفتن 6 داریوش نیست؟ پ .ن اینم که گفتن! 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ 5 و 7 بلد بودم که گفتن 6 داریوش نیست؟ پ .ن اینم که گفتن! اول نوشته بودي گوگوش ها 1 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ من استعداد آهنگ شناسیم در حد تیم ملی هست فقط آهنگ امید رو تونستم تشخیص بدم امشب میخوام مست بشم ....شماره هفت آهنگا ضایع بذار لفطا 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ لحظه های عاشقی از جهان شماره 3 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ امشب میخوام مست بشم از امید شماره ه ه ه 7 میلاد بترکی یه ساعته انجمنم خبر ندادی 2 لینک به دیدگاه
Mitra 1723 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ 1 unfaithful از rihanna آهنگاتونم خیلی سخته 3 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ امشب میخوام مست بشم از امید شماره ه ه ه 7 میلاد بترکی یه ساعته انجمنم خبر ندادی به همه كسايي كه دور قبل تشكر كرده بودند خبر دادم (اونا كه پروفشون باز بود) ديگه من چه بدونم كي علاقه داره برم دنبالش بگردم خبر بدم 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ به همه كسايي كه دور قبل تشكر كرده بودند خبر دادم (اونا كه پروفشون باز بود) ديگه من چه بدونم كي علاقه داره برم دنبالش بگردم خبر بدم من هم تشکر کرده بودم هم پروفم بازه ه ه 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ من هم تشکر کرده بودم هم پروفم بازه ه ه خالي ميبندي يه تلاش همب كن لو نره الان ميرفتي تشكر ميكردي حداقل 29 تشکر *Cloudy sky*, *Mina*, *mini*, - Nahal -, ...Urbanist..., .FatiMa, alimec, Arpak, azarafrooz, fargol_2408, Fo.Roo.GH, lorena,masoume, MechJJ, mim-shimi, mission.impossible, Mitra, M_Archi, ooraman, panisa, sadaf2samira, Sepideh.mt, shahdokht *1983*, sharook, Silence.,UNKNWON, میلاد, چرگر, کتایون 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۱ من هیچ کدومو بلت نبودم میلاد برا این مسابقه نوحه شناسی بزارررررررررررررررررررررر 2 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۱ میلاد برا این مسابقه نوحه شناسی بزارررررررررررررررررررررر لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۱ اول نوشته بودي گوگوش ها بین گوگوش و داریوش شک داشتم دوباره که گوشش دادم دیدم شبیه اهنگای داریوشه پست بچه ها رم که دیدم دیگه مطمئن شدم :lol: از وقتی مهند تاپیک آهنگ شناسی زده دوباره برگشتم اهنگای قدیمی رو هی گوش میدم....عوض اینکه بهتر بشم بدتر اینارو باهم قاطی میکنم! :biggrin: 3 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۱ یکی 2 ساعت پیش یه آهنگ اضافه شده وا 4 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۱ دو دوره کسی منو خبر نمیکنه دههههههههههههههههه 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۱ دو دوره کسی منو خبر نمیکنه دههههههههههههههههه از تشکرای دور قبل دعوت کردم من خوب 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده