salamis 1865 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۱ در این سایتی که اینجا معرفی می کنم فقط کافی هست شماره موبایلتون رو وارد کنید و بعد براتون یک اس ام اس میات که توش یه رمز هست رمز رو توی سایت وارد کنید و بهتون نشون میده که تا حالا سیم کارت ایرانسلتون تو چه گوشی هایی قرار گرفته. عکس و مدل تمام اون گوشی ها رو نشون میده. سایت ساده هست خودتوو راحت میتونید از اون استفاده کنید. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 11 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ در این سایتی که اینجا معرفی می کنم فقط کافی هست شماره موبایلتون رو وارد کنید و بعد براتون یک اس ام اس میات که توش یه روز هستروز رو توی سایت وارد کنید روز یعنی همون رمز؟ 5 لینک به دیدگاه
salamis 1865 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ ممنون از تذکرتون تصحیح شد. آره همون رمز . چرا میزنی حالااااااا نظرتون رو راجع به اون سایت هم بدید 6 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ جالب بود ولی سایتش مال کجاس ؟یه موقع شماره بندگان خدا پخش نشه اینم لیست گوشی های من 5 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ جالب بود ولی سایتش مال کجاس ؟یه موقع شماره بندگان خدا پخش نشه اینم لیست گوشی های من دکی به نکته بسیار ظریف و بجایی اشاره فرمودن رو این گوشیا ایرانسل میندازی؟!! 4 لینک به دیدگاه
salamis 1865 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ اینم واسه دوستانی که نگران شماره تلفن بودن ای پی اون سایت رو Trace کردم. ماله ایرانه سرورش هم تو تهرانه . اصلا ماله خوده ایرانسله ، فکر نکنم ایرانسل لازم داشته باشه شماره های خودشو داره احتمالا 6 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ دکی به نکته بسیار ظریف و بجایی اشاره فرمودن رو این گوشیا ایرانسل میندازی؟!! مگه چیه ایرانسل و همراه اول نداره ولی یه چیزی رو قشنگ نشون میده به ترتیب از راست سیم رو انداختم تو گوشی نشون داده تا اخرش که گوشیم شدهray 2 لینک به دیدگاه
salamis 1865 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ کجاش مکشوکه تو عکسی که گذاشتم ببین ISP مال خود ایرانسله. تازه مگه با یه شماره تلفن چی کار میتونن بکنن؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ کجاش مکشوکهتو عکسی که گذاشتم ببین ISP مال خود ایرانسله. تازه مگه با یه شماره تلفن چی کار میتونن بکنن؟؟؟ نميدونم...فقط گفتم چرا ايرانسل بايد همچين كاري كنه ISP چيه؟ پس چرا isp خود سايت ايرانسل irancell.ir اصلا يه چيز ديگست? isp نوانديشان هم الان [TABLE=width: 380] [TR=class: even, bgcolor: #EEEEEE] [TD]Hetzner Online AG[/TD] [/TR] [TR=class: odd] [/TR] [/TABLE] هست يعني زير مجموعه او ن شركته نوانديشان؟ با شماره تلفن خيلي كارا ميتونن بكنن مثلا الان اگه سايت ماله من بود ميدونستم شماره شخصي به اسم داوود كه به ماشين و it علاقه داره چيه بعد اين اطلاعات رو ميفروختم به جايي نياز دارن همه اينا فرضياته كه بايد در نظر گرفت خوب...كلا ميگم اين چيزا مشكوكه نه براي اين سايت اين سايت مشكوكيتش كمه 6 لینک به دیدگاه
blue dream 724 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ خوب چه کاریه ؟؟؟ الان من بدونم سیمکارتم تو چه گوشیایی بوده چه دردی ازم دوا می شه؟؟؟؟:w58: 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ خوب چه کاریه ؟؟؟ الان من بدونم سیمکارتم تو چه گوشیایی بوده چه دردی ازم دوا می شه؟؟؟؟:w58: والا... مگه خودمون نميدونيم گوشيهامون چي بوده؟ 2 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ نميدونم...فقط گفتم چرا ايرانسل بايد همچين كاري كنه ISP چيه؟ ژس چرا isp خود سايت ايرانسل اصلا يه چيز ديگست? isp نوانديشان هم الان [TABLE=width: 380] [TR=class: even, bgcolor: #EEEEEE] [TD]Hetzner Online AG[/TD] [/TR] [TR=class: odd] [/TR] [/TABLE] هست يعني زير مجموعه او ن شركته نوانديشان؟ با شماره تلفن خيلي كارا ميتونن بكنن مثلا الان اگه سايت ماله من بود ميدونستم شماره شخصي به اسم داوود كه به ماشين و it علاقه داره چيه بعد اين اطلاعات رو ميفروختم به جايي نياز دارن همه اينا فرضياته كه بايد در نظر گرفت خوب...كلا ميگم اين چيزا مشكوكه نه براي اين سايت اين سايت مشكوكيتش كمه عجب تفسیری 1 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۱ واسه من و که گفت invalid شمارت اخ جون من شناسایی نشدم هنو 1 لینک به دیدگاه
salamis 1865 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۱ واسه من و که گفت invalid شمارت اخ جون من شناسایی نشدم هنو فقط واسه ایرانسله هاا. منم چندتا شماره همراه اول زدم همین پیغام رو داد. 2 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۱ فقط واسه ایرانسله هاا.منم چندتا شماره همراه اول زدم همین پیغام رو داد. اینم مال همراه اوله ولی مثل ایرانسل لیست گوشی ها رو نشون نمیده برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
amirdost 24 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۱ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام تو کمتر از یک سال:ws28: 2 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۱ فقط واسه ایرانسله هاا.منم چندتا شماره همراه اول زدم همین پیغام رو داد. هر جفتشو متحان کردم میگه invalid لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۱ هر جفتشو متحان کردم میگه invalid 0 اولش رو نباید بزنی خوب چه کاریه ؟؟؟ الان من بدونم سیمکارتم تو چه گوشیایی بوده چه دردی ازم دوا می شه؟؟؟؟:w58: تجدید خاطرات... والا... مگه خودمون نميدونيم گوشيهامون چي بوده؟ یعنی تو از 4 سال پیش یادته که سیم کارتت رو چه گوشی هایی بوده دقیقا ؟ مشكوكه روی خود سایت ایرانسل هم هست کجاش مشکوکه ! 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده