mamooshak 8194 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۱ سلام با آموزش نون شیرمال مموش پز در خدمت شما هستیم نماز روزه هاتون قبول باشه، تصمیم گرفتم مناسب با این ماه، این آموزش رو بذارم. نونم هم کاملاً داغه و مال امروز هستش و اما مواد لازم: آرد حدود 500 گرم شير 1 پيمانه شكر نصف پيمانه (این کاملا به ذائقه ی شما مربوطه) خمير مايه 1 قاشق سوپخوري (من خمیر مایه فوری استفاده میکنم) تخم مرغ 1 عدد كره 100 گرم نمك 1 پنس (توی یه ظرفی که نمک ریختین، با دو انگشت شست و اشاره نمک رو که برمیداریم، معادل 1 پنس میشه) * آب گرم 2 ق س کنار آب گرم ستاره زدم، برای اینکه اگر خواستین خمیر مایه رو عمل بیارین از آب گرم استفاده کنید، اما من از این سوسول بازیا خوشم نمیاد ولی برای کسایی که این روش رو استفاده میکنن توضیح میدم. 1 ق س خمیر مایه رو با 1 ق س شکر و 2 ق س آب گرم (آبی که جوش نباشه! انگشتتون رو نمیسوزونه) مخلوط کرده، و درون ظرفی (ترجیحا شیشه ای) میریزید. بعد روی ظرف رو بپوشونید و اجازه بدید عمل بیاد. به این صورت که یه مقداری کف میکنه و پف میکنه، و حداقل مقدار اون 2 برابر میشه. خب بریم سراغ کار شیر گرم (جوش نباشه) + شکر + نمک + کره + تخم مرغ + خمیر مایه فوری (من همینطوری خشک اضافه میکنم به موادم!، خمیر مایه ی فوری رو نیازی نیس حتما بذاریم عمل بیاد، اما اگر بهش اطمینان ندارید و ممکنه تازه نباشه و عمل نکنه، بهتره جدا عمل بیارید) رو با هم مخلوط میکنیم. بعد آرد الک شده رو آروم آروم به مواد اضافه میکنیم. به اندازه ای آرد بزنید که به دستتون نچسبه . البته به یه جایی که رسید و خمیر به دست اومد، هی ورز بدین و کم آرد بزنید. اگر آردش زیاد بشه نونتون خمیری میشه و پوک نمیشه! پس بیش از حد آرد نزنید. در مورد مایه خمیر هم همینطور، اگر بیشتر از دستور بزنید، نونتون ترش میشه !! پس میزان مواد رو رعایت کنید بعد که خمیر به دست اومد (متاسفانه فراموش کردم عکس بگیرم :() خمیر رو میذارین که استراحت کنه، حدودا یک تا دو ساعت. توی این فاصله حجم خمیر دو برابر میشه، پس داخل ظرف مناسبی بذارین که وقتی حجمش زیاد شد از ظرف بیرون نریزه. البته روی خمیر رو هم با یه نایلون بپوشونید. و جای نسبتا گرمی بذارین. من میذارم داخل کابینت بعد از یک ساعت میتونین بازبینی کنید، چون اگر بیش از حدم بمونه بازم ترش میشه!! راه تشخیص اینکه بفهمید کی میتونید استفاده کنید خمیر رو، اینه که با انگشت روی خمیر بزنید، اگر جای انگشتون موند، پس بازم زمان لازم داره، اگر نموند، دیگه استراحت خمیر کافیه حالا بعد از استراحت، گلوله های کوچیکی از خمیر بردارید و گرد کنید. و کنار هم بچینید. تموم که شد روشو باز بپوشونید و برای دومین بار بذارید نیم ساعت استراحت کنه. نکته: من گلوله هام رو با وردنه باز کردم و داخلش مارمالاد هویچ ریختم... میتونید از هر نوع مارمالادی استفاده کنید. حتی میتونید داخل هر گلوله رو با یه طعمی از مارمالاد پر کنید. بعد دوباره گلوله کردم و کنار هم چیدم. خب نیم ساعت استراحت دوم هم که تموم شد، باز هم خمیرتون حجیم شده و گلوله ها کاملا به هم چسبیده شدن!! رومال خمیر: زرده تخم مرغ 1 عدد پودر قند به اندازه کافی زغفران آب کرده در صورت دلخواه یه کم بزنید شیر 1 ق غ خوری (اینم اجبار نیست) حالا که استراحت دوم تموم شد، قبل اینکه داخل فر بذارین، روی نون رو با مخلوط زرده تخم مرغ و پودر قند و زغفرون و شیر ، بوسیله ی قلموی آشپزی بپوشونید. در انتها روی نون رو کنجد بپاشین. نیم ساعت داخل فر میذاریم (بعد از 20دقیقه حتما نگاه کنید، چون فرها استاندارد نیستن و زمان متفاوتی میبره) در دمای 180 درجه پنج دقیقه هم من گریل رو روشن میکنم که کاملا روش طلایی بشه در انتها این میشه نوش جان 5 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۱ مرسی حتما درست میکنم میشه به جای مارمالاد، شکلات آب کرده ریخت؟ 2 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۱ مرسیحتما درست میکنم میشه به جای مارمالاد، شکلات آب کرده ریخت؟ عزیزم هر چی دوس داشتی بریز یه بارم وسطش پنیر خامه ای و گردو ریختم البته اینم یادم رفت بگم، بعضی از گلوله هام داخلش مخلوط خرما و گردو هستش فقط کاملا گلوله کن که شکلاتت نریزه ازش بیرون 3 لینک به دیدگاه
کیجا 61 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۳ مرسیحتما درست میکنم میشه به جای مارمالاد، شکلات آب کرده ریخت؟ من پیشنهاد میدم شکلات کمتری بریزی و آب شده هم نباشه .با شکلات جامد هر شکلاتی که کاکائویی باشه(تلخ یا نمیه تلخ با هر مارکی) کار باهاش راحتره و با کیفیت بیشتر. کثیف کاری هم نداره. حتی میتونید کمی شکر و دارچین(درصورت تمایل با کشمش یا مغز گردوی نگینی) رو با هم مخلوط کنید بریزید وسط خمیر .من امتحان کردم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده