شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۱ بشتابید :ws48: بشتابید اینم یه مسابقه واسه علاقه مندان به دستکاری های ژنتیکی......اول یه توضیح کوتاه راجع به مهندسی ژنتیک مینویسم.....لطفا بخونیدش مهندسی ژنتیک: به مجموعه روشهایی گفته میشود که به منظور جداسازی، خالص سازی، وارد کردن و بیان یک برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام خاص در یک میزبان بکار میروند و نهایتا منجر به بروز یک صفت خاص و یا تولید محصول مورد نظر در جاندار میزبان میشود. کاربردهای مهندسی ژنتیک تقریبا نامحدود به نظر میرسد. این علم کاربردهای زیادی در برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ، تولیدات صنعتی، برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام و برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دارد. در زمینه علوم پایه، بررسیهایی مانند مکانیزمهای برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام DNA و بیان ژنها در برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ، برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام و برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام و همچنین چگونگی ساخته شدن و تغییرات پروتئینهای داخلی سلول و همچنین مکانیزم ایجاد برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام از جمله کاربردهای مهندسی ژنتیک است. در زمینه کشاورزی که بستر بسیاری از کاربردهای مهندسی ژنتیک است، تولید گیاهان مقاوم به آفات گیاهی و خشکی، تولید گیاهان پرمحصول و تولید گاوهای دارای شیر و گوشت بیشتر، را میتوان نام برد. و در زمینه کاربردهای پزشکی، تشخیص بیماریهای ارثی، تولید انسولین انسانی، تولید هورمون رشد انسان و... را میتوان نام برد. در سالهای اخیر گسترش و توسعهٔ تکنیکهای برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام انقلابی را در درمان بسیاری از بیماریهای انسانی از جمله انواع برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ، اغلب بیماریهای برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام نظیر برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام و همچنین تشخیص، پیشگیری و درمان بسیاری از بیماریهای مادر زادی فراهم آوردهاست. دوستای گلم.... روال مسابقه به این صورته که: من هر سری یه جانور رو انتخاب میکنم با یه سری از توضیحات از رفتار و نحوه شکار کردنش و.... این وظیفه شماست که این دوستان رو به نحوی که دوس دارین تغییر بدین.....از هر نظری که فکر میکنید لازمه....... 1)تقلب ممنوع.... 2)متن دستکاریه ژنتیکی تونو توی یک یا دو پاراگراف بنویسید و برای من پ.خ کنین هر کسی فقط یه پیغام بفرسته......که توی همون پیغام راجع به تغییرات مد نظرش تو ضیح میده....دلیل یادتون نره.....هر تغییری باید دلیلی داشته باشه...... 3)ظاهر جانور هم میتونین تغییر بدین....اما با دلیل...... 4) میتونید یه تصویر هم کنارش بزارید که قطعا تأثیر بهتری تو رسوندن منظورتون خواهد داشت:shad: در ضمن فقط 5 روز وقت دارید واسه ارسال پاراگرافاتون.... امتیازاتم به صورت زیر است.... نفر اول: 100 امتیاز نفر دوم: 80 امتیاز نفر سوم:60 امتیاز بعدشم متن های قشنگتونو توی یه نظرسنجی با هم مقایسه میکنیم و این دوستاتون هستن که برنده رو مشخص میکنن ژنتیسین های عزیز دست به کار بشید توی پست های بعدی هم میتونین نظراتتون و مهمتر از همه پیشنهاداتون رو بگین :girl_yes2: ****به پست های بعدی توجه بنمایید مرسی مرسی:icon_gol: ****چون سری اول هست جانور مورد نظر توافقی بین بچه های شرکت کننده میباشد . 37 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۱ خرس قهوهای نوعی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بزرگ است که در بسیاری از مناطق برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام و شمال برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام پراکنده است. وزن این برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام از ۷۰ تا ۷۸۰ کیلوگرم متغیر است و بزرگترین زیرگونهٔ آن برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام در قامتی هماندازهٔ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام با وی بر سر عنوان بزرگترین گونهٔ خرس و بزرگترین حیوان شکارچی روی زمین رقابت میکند. با آن که قلمرو زیست خرس قهوهای کاهش یافته و در بسیاری از مناطق برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام شدهاست ولی همچنان در فهرست کمترین نگرانی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام باقی مانده برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام و با جمعیت تقریبی ۲۰۰ هزار رأس خطر انقراض وی را تهدید نمیکند. بیشترین شمار خرس قهوهای به ترتیب در برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ، برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام (بیشتر در برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام )، برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ، منطقهٔ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام (بهویژه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ) و برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ، جائیکه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام این کشور نامیده میشود، سکونت دارند. آنها ممکن است به مدت بیش از هفت ماه در لانه یا غار، بدون غذا خوابیده باشند. در این حالت کاملا بی حس و سست میشوند. بعد از بیدار شدن به طور وحشتناکی غذا میخورند تاانرژی از دست رفته را بازیابند. روزی 40 کیلوگرم! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام خرس قهوهای در حالت عادی در شب فعالیت میکند. در تابستان بیش از 180 کیلوگرم چربی ذخیره میکند که او را قادر می سازد در طول زمستان که خیلی سست میشود مقاومت کند. با این حال آنها زمستانخواب نیستند و به آسانی بیدار میشوند. هم نر و هم ماده این حیوان در زمستان در غار یا لانه به سر میبرند. خرس قهوهای بسیار گوشهگیر است، با این حال ممکن است آنها در تعداد زیادی به دور منبع غذایی بزرگ، در کنار هم جمع شوند و یک سلسلهمراتب اجتماعی را بر پایه سن و اندازهشان تشکیل دهند. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام وقتی خرس قهوهای مصدوم شد با صدای بسیار بلندی می غرّد ولی در حالت عادی با ترساندن و عصبانیت و تولید صدای زیر به وسیله به هم ساییدن دندان به دیگران هشدار میدهد. آنها تقریبا همیشه از مواجه شدن با انسان خودداری میکنند. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام خرسهای بالغ تقریبا از هر حملهای مصون اند به جز حمله خرسهای دیگر. بعضی از خرس هایی که از خواب زمستانی بیدار میشوند به دنبال ببر میگردند تا آنها را شکار کنند. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بعضا ببر هم خرسها را شکار میکند. در شرق دور روسیه خرس قهوهای و خرس سیاه آسیایی روی هم رفته ۵ تا ۸ درصد از رژیم غذایی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام را تشکیل میدهند و خرس قهوهای به تنهایی ۱ تا ۱٫۵ درصد از آن را تشکیل میدهد. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام وقتی جای پای خرسها در منطقهای کم شد ببرها به آنها حمله میکنند. معمولاً خرسهای بالغ بزرگ از حمله ببرها در زمستان در امانند ولی گاه در زمستان وقتی در لانه خود هستند کشته میشوند. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ] البته مواردی هم به ثبت رسیده است که خرسها ببر را کشتهاند یا برای دفاع از خود در برابر کشته شدن توسط آنها و یا برای مصرف. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دیده شده است که خرسهای قهوهای به سمت شمال و به سمت قلمرو خرسهای قطبی حرکت کردهاند. خرسهای قهوهای تمایل دارند قلمرو آنان را اشغال کنند تا از لاشخورها در امان باشند برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام و تولههای مرده خرس قطبی در لانه خرس قهوهای یافت شده است برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام و توله خرسهای پاندا نیز توسط خرسهای قهوهای خورده شده است. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 24 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۱ نمیشد فونت متن را بزرگ تر کنی دارم کم کم بیناییم را از دست میدم 11 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۱ نمیشد فونت متن را بزرگ تر کنی دارم کم کم بیناییم را از دست میدم :icon_pf (34): ببخشید....چون کپی پیست کردم اینجوری شده شما به بزرگواریه خودتون ببخشید:5c6ipag2mnshmsf5ju3 9 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۱ اگه میشه یه خورده بیشتر توضیح بده... من دقیقا نمیدونم باید چیکار کنم... 11 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۱ اره کار سختیه !! یعنی باید یه جانور دیگه بشه 11 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۱ اگه میشه یه خورده بیشتر توضیح بده... من دقیقا نمیدونم باید چیکار کنم... توی مهندسی ژنتیک شما میتونین با دستکاری ژن های مشخصی یه سری تغییرات روی جانور مورد آزمایش ایجاد کنی حالا این تغییرات میتونه روی ظاهر باشه یا رفتار..... حالا شما تصور کنین که یه مهندس ژنتیک هستین......روی خرس های قهوه ای چه تغییراتی ایجاد میکنی؟ و دلیلت واسه این تغییرات چیه؟!!! 13 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۱ اره کار سختیه !! یعنی باید یه جانور دیگه بشه نباید یه جانور دیگه بشه.....همین باشه با یه کمی تغییرات مثلا من اگه بودم.....جثه خرس رو تغییر میدادم.....چون هیکل درشتش به نظرم خیلی وحشتناکه....... یه کاری میکردم که یه مدت طولانی نخوابن که یه دفعه بیوفتن به جون حیوونای بیچاره و........ 13 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۱ نباید یه جانور دیگه بشه.....همین باشه با یه کمی تغییرات مثلا من اگه بودم.....جثه خرس رو تغییر میدادم.....چون هیکل درشتش به نظرم خیلی وحشتناکه....... یه کاری میکردم که یه مدت طولانی نخوابن که یه دفعه بیوفتن به جون حیوونای بیچاره و........ با این تغییراتی که شما میگید یه حیونه دیگه میشه که... وقتی هیکلش تغییر کنه یا کاری کنیم که انقد نخوابه دیگه بهش خرس نمیگن که... 13 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۱ اره کار سختیه !! یعنی باید یه جانور دیگه بشه سلام سلام ممنونم از فاطیمای عزیز برا برگزاری مسابقه اتفاقا کار سختی نیست فقط یه کم خلاقیت میخواد ... باید شرایط جانور با محیطش رو در نظر بگیری و هدفتو از تغییر دادن برخی ژنهای جانور یا حتی تغییر در محیطی که رویه جانور میتونه تاثیر بزاره.... یه نمونه شو مثال میزنم: مثلا من تغییری در ژنهای گاو شیر ده میدم که زمان تولید شیر مثلا پروتئینی که خیلی از بیماران نمیتونن در بدنشون بسازن .. توسط بدن گاو از طریق تغییر ژنهاش بدم که ،پروتئین مد نظرم درونم درون شیرش وجود داشته باشه... که امروزه این تغییر در گاوم خیلی ملموس شده و در اکثر کشورها اینکارو انجام میدن .................. حالا یه مقدار باید خلاقیت به خرج بدیم تا بدونیم برای این خرس فلک زده چیکار میشه کرد... ما انسانها چه جوری میتونیم ازش بهره ببریم... تنها رو خوده خرس زوم نکنید مثلا ممکنه ما یه تغییری در رفتار خرس بدیم که روی یک جانور دیگه اثر خوبی داشته باشه و در مجموع برای انسان مفید باشه... .......... به نظرم چون برایه بار اوله و تا متوجه قضایا بشیم میتونید حیوون یا گیاهیرو انتخاب کنید که راحتتر میتونید باهاش سروکله بزنیم 14 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۱ سلام سلام ممنونم از فاطیمای عزیز برا برگزاری مسابقه اتفاقا کار سختی نیست فقط یه کم خلاقیت میخواد ... باید شرایط جانور با محیطش رو در نظر بگیری و هدفتو از تغییر دادن برخی ژنهای جانور یا حتی تغییر در محیطی که رویه جانور میتونه تاثیر بزاره.... یه نمونه شو مثال میزنم: مثلا من تغییری در ژنهای گاو شیر ده میدم که زمان تولید شیر مثلا پروتئینی که خیلی از بیماران نمیتونن در بدنشون بسازن .. توسط بدن گاو از طریق تغییر ژنهاش بدم که ،پروتئین مد نظرم درونم درون شیرش وجود داشته باشه... که امروزه این تغییر در گاوم خیلی ملموس شده و در اکثر کشورها اینکارو انجام میدن .................. حالا یه مقدار باید خلاقیت به خرج بدیم تا بدونیم برای این خرس فلک زده چیکار میشه کرد... ما انسانها چه جوری میتونیم ازش بهره ببریم... تنها رو خوده خرس زوم نکنید مثلا ممکنه ما یه تغییری در رفتار خرس بدیم که روی یک جانور دیگه اثر خوبی داشته باشه و در مجموع برای انسان مفید باشه... .......... به نظرم چون برایه بار اوله و تا متوجه قضایا بشیم میتونید حیوون یا گیاهیرو انتخاب کنید که راحتتر میتونید باهاش سروکله بزنیم آخه برا شما که رشته تخصصیتون اینه اسونه اخه واسه من که مکانیک میخونم نمیدونم باید چه بلایی سر این جانور بد بخت بیارم 10 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۱ چشام درد میکرد نخوندم سر فرصت حتما میخونم اگر شد میشرکتم 9 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۱ آخه برا شما که رشته تخصصیتون اینه اسونه اخه واسه من که مکانیک میخونم نمیدونم باید چه بلایی سر این جانور بد بخت بیارم یه مقدار اندیشه فکر تفکر خلاقیت .. بوخودا چیزه خوبیه قرار نیست همه اطلاعات فیزیولوژی یا رفتارشناسی حیوونه فلک زده رو دربیارین که... همین اطلاعاتی که داده بهتون میدیم میشه ازش استفاده کرد .... انرژی منفی ندیم مطمئن باشین میشه مسائل رو حل کرد حتی شما دوست عزیز(مکانیکی) چشام درد میکرد نخوندم سر فرصت حتما میخونم اگر شد میشرکتم مرسی بدری جون ... شرکت کن ... من از اون اول فکر میکردم تو مهندس ژنتیکی گفتم اگر دوستان با خرس نمیتونن کنار بیان با ییه حیوونی که راحتتره به نظرشون، کار کنن 11 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۱ یه مقدار اندیشه فکر تفکر خلاقیت .. بوخودا چیزه خوبیه قرار نیست همه اطلاعات فیزیولوژی یا رفتارشناسی حیوونه فلک زده رو دربیارین که... همین اطلاعاتی که داده بهتون میدیم میشه ازش استفاده کرد.... انرژی منفی ندیم مطمئن باشین میشه مسائل رو حل کرد حتی شما دوست عزیز(مکانیکی) مرسی بدری جون ... شرکت کن ... من از اون اول فکر میکردم تو مهندس ژنتیکی گفتم اگر دوستان با خرس نمیتونن کنار بیان با ییه حیوونی که راحتتره به نظرشون، کار کنن خواهش میشه متین جون ن ن....آبجیمون که مارو دعوت نکرد ولی من میشرکتم حتما کی من ؟ مهندس ژنتیک بریم رو سوسک کار کنیم:gnugghender: 10 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۱ خواهش میشه متین جون ن ن....آبجیمون که مارو دعوت نکرد ولی من میشرکتم حتماکی من ؟ مهندس ژنتیک بریم رو سوسک کار کنیم:gnugghender: اره عزیزمم خوده تو برای جانوره روش بحث میکنیم و به شرکت کننده ها خبر میدیم که رویه همون کار کنن 8 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۱ چه کار و ایده جالبیه. البته فکر کنم باید یه دور صبر کنم، یه کمی یاد بگیرم، بعد. ولی حالا سعیمو میکنم یه کمی فسفر بسوزونم البته اگه جواب بده تا کی وقت هست؟ 10 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۱ ببخشید زیاد سوال میپرسما... مثلا هر ایده ای بخوایم میتونیم بدیم... مثلا درباره ی یه سوسک من بگم یه کاری کنم که اندازه ی یه گوسفند شه،بهدش مثل یه گاو شیر بده...اینجور چیزام قبوله... 9 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۱ ببخشید زیاد سوال میپرسما... مثلا هر ایده ای بخوایم میتونیم بدیم... مثلا درباره ی یه سوسک من بگم یه کاری کنم که اندازه ی یه گوسفند شه،بهدش مثل یه گاو شیر بده...اینجور چیزام قبوله... کوتاه بیا اخوی 7 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۱ چه کار و ایده جالبیه. البته فکر کنم باید یه دور صبر کنم، یه کمی یاد بگیرم، بعد. ولی حالا سعیمو میکنم یه کمی فسفر بسوزونم البته اگه جواب بده تا کی وقت هست؟ صفحه اولو مگه نخوندید فقط 5 روز وقت دارید واسه ارسال پاراگرافاتون.... 8 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۱ چه کار و ایده جالبیه. البته فکر کنم باید یه دور صبر کنم، یه کمی یاد بگیرم، بعد. ولی حالا سعیمو میکنم یه کمی فسفر بسوزونم البته اگه جواب بده تا کی وقت هست؟ نهخیر... باید شرکت کنی... فسفراتو برا چی نگه داشتی تا 5 روز وقت میباشد ببخشید زیاد سوال میپرسما... مثلا هر ایده ای بخوایم میتونیم بدیم... مثلا درباره ی یه سوسک من بگم یه کاری کنم که اندازه ی یه گوسفند شه،بهدش مثل یه گاو شیر بده...اینجور چیزام قبوله... خواهش میکنم مگه مسابقه تخیلاته... برایه هر کاری که میخوایین انجام بدین باید هدف منطقی و معقولی داشته باشین 10 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده