رفتن به مطلب

امتحان کنید : نسخه پیش نمایش آنتی ویروس ابری آویرا


panisa

ارسال های توصیه شده

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

 

شرکت آلمانی آویرا تصمیم به عرضه آنتی ویروس مبتنی بر فناوری پردازش ابری گرفته تا در رقابت با سایر رقبا حرفی برای گفتن داشته باشد . البته هنوز مشخص نیست که آویرا قصد دارد این راهکار جدید را به محصولات دیگر خود تلفیق کند و یا آن را به صورت یک محصول جداگانه روانه بازار کند . کاری که شرکت پاندا برای محصول مبتنی بر پردازش ابری خود انجام میدهد و آن را به صورت یک محصول جداگانه عرضه میکند ( میتوانید بررسی کوتاه Panda Cloud AntiVirus 2.0 را از گویا آی تی

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
) .

 

 

اما روش کار آنتی ویروس ابری آویرا چگونه است ؟ در اولین قدم آویرا لیستی از محل هایی که به وفور مورد حمله بدافزارها قرار میگیرد را تهیه میکند ( همان بخش هایی که در حالت Quick Scan توسط اکثر آنتی ویروس ها بررسی میشود ) . این لیست شامل بخش هایی نظیر پردازش های جاری سیستم ، آیتم های موجود در بخش Start Up و سرویس های ویندوز میشود .

 

 

پس از آن یک ” اثر انگشت دیجیتال ” از هر فایل گرفته شده و به سرورهای ابری آویرا ارسال خواهند شد و که در آنجا به عنوان ” پاک ” و ” بدافزار ” طبقه بندی مربوطه انجام خواهد شد . فایل های ناشناخته نیز برای تجزیه و تحلیل بیشتر در سرورهای ابری آویرا آپلود میشوند . اکنون فایل هایی که در سرور آویرا آپلود شده اند با آخرین تکنولوژی های شناخت بدافزارها مورد بررسی قرار میگیرند . پس اتمام اسکن فایل ها نیز این اطلاعات مربوط به آن به شما نمایش داده میشود .

 

 

پس از آن میتوانید در پنجره اصلی برنامه وضعیت اسکن را مشاهده کنید . فایل های سالم با رنگ سبز مشخص نمایش داده میشوند و همچنین در ستون Category با عنوان Clean مشخص شده اند .

 

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

 

 

 

در قسمت قبل گفتیم که فایل های ناشناخته برای تجزیه و تحلیل بیشتر به سرورهای آویرا ارسال میشوند . متاسفانه هیچ گزینه ای برای غیر فعال کردن این قابلیت به صورت دستی وجود ندارد . گرچه تنها فایل های اجرایی در سرورهای آویرا آپلود میشوند .

 

 

آویرا همچنین یک فایل گزارش در فولدر اصلی برنامه ایجاد میکند که شما با مراجعه به آن میتوانید اطلاعات کاملی در مورد فعالیت ها و گزارشات مربوط به اسکن ها بدست بیاورید .

 

 

اما اگر بخواهیم از زاویه ی دیگر به بحث آنتی ویروس های مبتنی بر پردازش ابری نگاه کنیم ، میتوانیم به مزایای آنها پی ببریم . از مزایای این روش میتوان به استفاده کمتر از منابع سیستمی در مقایسه با آنتی ویروس ها فعلی اشاره کرد . این بدان معناست که اگر شما یک کامپیوتر با قدرت سخت افزاری کمتری نیز داشته باشید ، میتوانید با اینگونه آنتی ویروس ها از سیستم خود به صورت کامل محافظت کنید .

نکته بعدی این است که فایل های سیستم شما با استفاده از روش های جدید تجزیه و تحلیل شناخت بدافزارها مورد بررسی قرار میگیرند . همچنین بانک اطلاعاتی که در این روش برای شناخت بدافزارها استفاده میشود در یک سرور قرار دارد که به سرعت توسط شرکت سازنده بروز رسانی میگردد . یعنی فایل های شما با آخرین بروز رسانی ها اسکن میشوند .

 

 

البته هر روشی یک سری معایب نیز دارد . از معایب آنتی ویروس های ابری میتوان به اتصال دائم اینترنت برای کارایی بالاتر اشاره کرد . البته برخی آنتی ویروس های ابری نظیر Panda Cloud AntiVirus دارای یک بانک اطلاعاتی داخلی میباشند که در صورت عدم اتصال به اینترنت از آن به منظور شناسایی بدافزارها استفاده میشود . اما در هر حال اساس کار پردازش ابری مبتنی بر دسترسی به اینترنت است . حالا اگر از کشورهای اروپایی و آمریکایی که معمولا بسترهای مناسب اینترنتی دارند بگذریم ، به کشور خودمان میرسیم که از لحاظ بسترهای اینترنتی به شدت دچار مشکل است .

 

 

همچنین به جز مسئله دسترسی به اینترنت میتوان به سرورهای مخصوص ارائه خدمات آنتی ویروس های ابری نیز اشاره کرد . یکی از مشکلاتی که ممکن است هر لحظه به سراغ سرورها بیاید ، مشکل Down شدن است که باعث از دسترس خارج شدن سرور مذکور میگردد و اگر این اتفاق رخ دهد دیگر قادر به ارائه خدمات نیستند .

 

 

در هر صورت این هم روشی از هزار توی امنیت است . اگر قصد استفاده از آنتی ویروس ابری شرکت آویرا دارید میتوانید به وبسایت مربوطه مراجعه کرده و آن را دریافت کنید .

همچنین سیستم مورد نیاز برای اجرای این آنتی ویروس به شرح زیر است :

* سیستم عامل : از ویندوز ایکس پی سرویس پک ۳ به بالا

* نیازهای نرم افزاری : دات نت فریم ورک نسخه ۴٫۰ ، Microsoft Visual C++ 2010 Redistributable Package

 

 

 

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
( نسخه پیش نمایش )

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
( با حجم ۴۸ مگابایت )

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
( نسخه ۳۲ بیتی با حجم ۴٫۸ مگابایت )

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
( نسخه ۶۴ بیتی با حجم ۵٫۵ مگابایت )

 

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...