R.Irankhah 25490 مالک ارسال شده در 25 آذر، 2012 bacheha ye soal darbareye revit daram.agar dar ghesmate view, nama moshakhas nabashe.chejoori bayad faalesh konam. من الان اومدم به سوال شما جواب بدم , رویت 2013 رو که باز کردم دیدم مال منم نیست اما 2011 داشت , اگر فهمیدم حتما بهتون میگم 2
moseu 955 ارسال شده در 2 بهمن، 2012 دوستان یه تمرین خیلی ساده براتون میذارم تا با توجه به آموزش ها انجام بدید اگر سوالی داشتید بپرسید منتظر کاراتون هستم من انجامش دادم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3
R.Irankhah 25490 مالک ارسال شده در 2 بهمن، 2012 من انجامش دادم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام خیلی عالیه مصطفی جان :hapydancsmil: دستتون درد نکنه 2
moseu 955 ارسال شده در 2 بهمن، 2012 خیلی عالیه مصطفی جان :hapydancsmil: دستتون درد نکنه مرسی مینا جان البته ببخشید که با تاخیر زیاد همراه بود به دلیل مشغله زیاد بود شرمنده دیگه امیدوارم که باز هم از این تمرینها بزارید 2
h.shafiee 3194 ارسال شده در 11 اسفند، 2012 این طرح یک پروژه ی مسکونی هستش که دارم با رویت کارش میکنم. 9
m_haddadi66 42 ارسال شده در 25 اسفند، 2012 سلام دوستان من هم تمرین رو انجام دادم شما میتونید از آدرس زیر فایل رو دانلود کنید مرسی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3
R.Irankhah 25490 مالک ارسال شده در 25 اسفند، 2012 سلام دوستان من هم تمرین رو انجام دادم شما میتونید از آدرس زیر فایل رو دانلود کنید مرسی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام خیلی خوب شده ، خسته نباشید :hapydancsmil: مرسی 2
m_haddadi66 42 ارسال شده در 25 اسفند، 2012 مرسی مینا خانم هنوز خیلی مونده تا رویت رو کامل یاد بگیرم 3
m_haddadi66 42 ارسال شده در 25 اسفند، 2012 بچه ها کسی فایلی داره که کامل نحوه ایجاد فمیلی رو یاد بده و همچینین متره کردن و دتایل زدن رو ؟ 2
R.Irankhah 25490 مالک ارسال شده در 25 اسفند، 2012 بچه ها کسی فایلی داره که کامل نحوه ایجاد فمیلی رو یاد بده و همچینین متره کردن و دتایل زدن رو ؟ به این تاپیک یه نگاهی بندازید : [h=1]آموزش رویت (revit Architecture)[/h] 3
judyabott 8886 ارسال شده در 27 اسفند، 2012 سلام ... میخواستم بپرسم کسی مبلمان برا سبزه و گل و درخت داره ؟ مرسی 2
R.Irankhah 25490 مالک ارسال شده در 27 اسفند، 2012 سلام ...میخواستم بپرسم کسی مبلمان برا سبزه و گل و درخت داره ؟ مرسی سلام بفرمایید عزیزم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2
judyabott 8886 ارسال شده در 27 اسفند، 2012 مرسی مینا جووووونم ... دستت درد نکنه عزیزم :hapydancsmil: 3
R.Irankhah 25490 مالک ارسال شده در 27 اسفند، 2012 مرسی مینا جووووونم ... دستت درد نکنه عزیزم :hapydancsmil: خواهش میکنم گلم :hapydancsmil: 2
judyabott 8886 ارسال شده در 28 اسفند، 2012 سلام مینایی ... من دوباره اومدم ی سوال دارم ... اگه یکی از نماهام تو رویت رفته باشه چجوری بیارمش؟ نمای کمکی گذاشتم ولی کامل نشون نمیده 1
R.Irankhah 25490 مالک ارسال شده در 28 اسفند، 2012 سلام مینایی ... من دوباره اومدم ی سوال دارم ... اگه یکی از نماهام تو رویت رفته باشه چجوری بیارمش؟ نمای کمکی گذاشتم ولی کامل نشون نمیده سلام عزیزم ، خوش اومدی احتمالا مقدار زومت دست کاری شده و توی محدوده کراپ ریجن نشونش نمیده ، باید محدوده اش رو بزرگ تر کنی تا بتونی پیداش کنی 1
judyabott 8886 ارسال شده در 28 اسفند، 2012 سلام عزیزم ، خوش اومدی احتمالا مقدار زومت دست کاری شده و توی محدوده کراپ ریجن نشونش نمیده ، باید محدوده اش رو بزرگ تر کنی تا بتونی پیداش کنی اره بزرگش میکنم و کامل میارتش ولی فقط قسمت جلویی رو نشون میده که همه تو ی سطح هستن ... مثلا دیوارهای اون طرف تر نشون نمیده دیوونه م کرده ... فردا تحویل دارم تازه ماکتت هم نساختم :icon_pf (34): 1
R.Irankhah 25490 مالک ارسال شده در 28 اسفند، 2012 مثل تصویر زیر : SHOW CROP REGION رو بزن و با دستگیره ها بزرگترش کن تا کارت مشخص بشه http://www.noandishaan.com/upload/viewer.php?file=kgl653ijf23be6ocrthu.jpg 2
ارسال های توصیه شده