R.Irankhah 25490 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۱ bacheha ye soal darbareye revit daram.agar dar ghesmate view, nama moshakhas nabashe.chejoori bayad faalesh konam. من الان اومدم به سوال شما جواب بدم , رویت 2013 رو که باز کردم دیدم مال منم نیست اما 2011 داشت , اگر فهمیدم حتما بهتون میگم 2 لینک به دیدگاه
moseu 955 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۱ دوستان یه تمرین خیلی ساده براتون میذارم تا با توجه به آموزش ها انجام بدید اگر سوالی داشتید بپرسید منتظر کاراتون هستم من انجامش دادم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۱ من انجامش دادم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام خیلی عالیه مصطفی جان :hapydancsmil: دستتون درد نکنه 2 لینک به دیدگاه
moseu 955 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۱ خیلی عالیه مصطفی جان :hapydancsmil: دستتون درد نکنه مرسی مینا جان البته ببخشید که با تاخیر زیاد همراه بود به دلیل مشغله زیاد بود شرمنده دیگه امیدوارم که باز هم از این تمرینها بزارید 2 لینک به دیدگاه
h.shafiee 3194 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۱ این طرح یک پروژه ی مسکونی هستش که دارم با رویت کارش میکنم. 9 لینک به دیدگاه
m_haddadi66 42 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۱ سلام دوستان من هم تمرین رو انجام دادم شما میتونید از آدرس زیر فایل رو دانلود کنید مرسی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۱ سلام دوستان من هم تمرین رو انجام دادم شما میتونید از آدرس زیر فایل رو دانلود کنید مرسی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام خیلی خوب شده ، خسته نباشید :hapydancsmil: مرسی 2 لینک به دیدگاه
m_haddadi66 42 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۱ مرسی مینا خانم هنوز خیلی مونده تا رویت رو کامل یاد بگیرم 3 لینک به دیدگاه
m_haddadi66 42 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۱ بچه ها کسی فایلی داره که کامل نحوه ایجاد فمیلی رو یاد بده و همچینین متره کردن و دتایل زدن رو ؟ 2 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۱ بچه ها کسی فایلی داره که کامل نحوه ایجاد فمیلی رو یاد بده و همچینین متره کردن و دتایل زدن رو ؟ به این تاپیک یه نگاهی بندازید : [h=1]آموزش رویت (revit Architecture)[/h] 3 لینک به دیدگاه
judyabott 8886 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۱ سلام ... میخواستم بپرسم کسی مبلمان برا سبزه و گل و درخت داره ؟ مرسی 2 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۱ سلام ...میخواستم بپرسم کسی مبلمان برا سبزه و گل و درخت داره ؟ مرسی سلام بفرمایید عزیزم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
judyabott 8886 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۱ مرسی مینا جووووونم ... دستت درد نکنه عزیزم :hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۱ مرسی مینا جووووونم ... دستت درد نکنه عزیزم :hapydancsmil: خواهش میکنم گلم :hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
judyabott 8886 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۱ سلام مینایی ... من دوباره اومدم ی سوال دارم ... اگه یکی از نماهام تو رویت رفته باشه چجوری بیارمش؟ نمای کمکی گذاشتم ولی کامل نشون نمیده 1 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۱ سلام مینایی ... من دوباره اومدم ی سوال دارم ... اگه یکی از نماهام تو رویت رفته باشه چجوری بیارمش؟ نمای کمکی گذاشتم ولی کامل نشون نمیده سلام عزیزم ، خوش اومدی احتمالا مقدار زومت دست کاری شده و توی محدوده کراپ ریجن نشونش نمیده ، باید محدوده اش رو بزرگ تر کنی تا بتونی پیداش کنی 1 لینک به دیدگاه
judyabott 8886 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۱ سلام عزیزم ، خوش اومدی احتمالا مقدار زومت دست کاری شده و توی محدوده کراپ ریجن نشونش نمیده ، باید محدوده اش رو بزرگ تر کنی تا بتونی پیداش کنی اره بزرگش میکنم و کامل میارتش ولی فقط قسمت جلویی رو نشون میده که همه تو ی سطح هستن ... مثلا دیوارهای اون طرف تر نشون نمیده دیوونه م کرده ... فردا تحویل دارم تازه ماکتت هم نساختم :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۱ مثل تصویر زیر : SHOW CROP REGION رو بزن و با دستگیره ها بزرگترش کن تا کارت مشخص بشه http://www.noandishaan.com/upload/viewer.php?file=kgl653ijf23be6ocrthu.jpg 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده