nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۱ کتاب استخوان بندی شهر تهران تهیه شده توسط معاونت فنی و عمرانی شهرداری تهران در سال 1376 و به مدیریت مهندس ملیحه حمیدی و مشاوره دکتر سید محسن حبیبی و مهندس جواد سلیمی در سه جلد و چهار بخش به شرح زیر تهیه شد: بخش اول: مفاهیم و مبانی نظری بخش دوم: آزمون فرضیه (بررسی مصادیق و نمونه ها در شهرسازی سنتی ایران و تجارت جهانی) بخش سوم: شناخت استخوانبندی اصلی شهر تهران (بررسی موردی) بخش چهارم: کلیاتی در مبانی و روش های احیا و ساماندهی استخوانبندی شهر برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 24 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۲ رمز اکسترکت فایل چیه فور گاد سیک! www.noandishaan.com 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۴ پسوردش کجاست ؟؟؟؟:banel_smiley_4: تو همون پست سوم پسوردشو گفتن دیگه پسورد=www.noandishaan.com 1 لینک به دیدگاه
nesli khatoon 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۷ سلام ممنونم.من جلد دوم کتاب رو میخوام . هر کار میکنم دانلود نمیشه مشکل چیه؟ لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۷ در 2 ساعت قبل، nesli khatoon گفته است : سلام ممنونم.من جلد دوم کتاب رو میخوام . هر کار میکنم دانلود نمیشه مشکل چیه؟ پرشین گیگ بعضی وقتا به مشکل میخوره. لینک ها رو اصلاح کردم و داخل سرور سایت آپلود کردم و الان راحت تر می تونید دانلود کنید. لینک به دیدگاه
Maryamkalani 0 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۴۰۰ در در 2 مرداد 1391 در 12:43، nasim184 گفته است : کتاب استخوان بندی شهر تهران تهیه شده توسط معاونت فنی و عمرانی شهرداری تهران در سال 1376 و به مدیریت مهندس ملیحه حمیدی و مشاوره دکتر سید محسن حبیبی و مهندس جواد سلیمی در سه جلد و چهار بخش به شرح زیر تهیه شد: بخش اول: مفاهیم و مبانی نظری بخش دوم: آزمون فرضیه (بررسی مصادیق و نمونه ها در شهرسازی سنتی ایران و تجارت جهانی) بخش سوم: شناخت استخوانبندی اصلی شهر تهران (بررسی موردی) بخش چهارم: کلیاتی در مبانی و روش های احیا و ساماندهی استخوانبندی شهر جلد اول جلد دوم جلد سوم لینک به دیدگاه
Maryamkalani 0 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۴۰۰ در در 2 مرداد 1391 در 12:43، nasim184 گفته است : کتاب استخوان بندی شهر تهران تهیه شده توسط معاونت فنی و عمرانی شهرداری تهران در سال 1376 و به مدیریت مهندس ملیحه حمیدی و مشاوره دکتر سید محسن حبیبی و مهندس جواد سلیمی در سه جلد و چهار بخش به شرح زیر تهیه شد: بخش اول: مفاهیم و مبانی نظری بخش دوم: آزمون فرضیه (بررسی مصادیق و نمونه ها در شهرسازی سنتی ایران و تجارت جهانی) بخش سوم: شناخت استخوانبندی اصلی شهر تهران (بررسی موردی) بخش چهارم: کلیاتی در مبانی و روش های احیا و ساماندهی استخوانبندی شهر جلد اول جلد دوم جلد سوم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده