nasim184 12256 ارسال شده در 23 مهر، 2012 کتاب استخوان بندی شهر تهران تهیه شده توسط معاونت فنی و عمرانی شهرداری تهران در سال 1376 و به مدیریت مهندس ملیحه حمیدی و مشاوره دکتر سید محسن حبیبی و مهندس جواد سلیمی در سه جلد و چهار بخش به شرح زیر تهیه شد: بخش اول: مفاهیم و مبانی نظری بخش دوم: آزمون فرضیه (بررسی مصادیق و نمونه ها در شهرسازی سنتی ایران و تجارت جهانی) بخش سوم: شناخت استخوانبندی اصلی شهر تهران (بررسی موردی) بخش چهارم: کلیاتی در مبانی و روش های احیا و ساماندهی استخوانبندی شهر برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 24
nasim184 12256 مالک ارسال شده در 9 اسفند، 2013 رمز اکسترکت فایل چیه فور گاد سیک! www.noandishaan.com 4
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 16 خرداد، 2016 پسوردش کجاست ؟؟؟؟:banel_smiley_4: تو همون پست سوم پسوردشو گفتن دیگه پسورد=www.noandishaan.com 1
nesli khatoon 10 ارسال شده در 17 بهمن، 2018 سلام ممنونم.من جلد دوم کتاب رو میخوام . هر کار میکنم دانلود نمیشه مشکل چیه؟
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 17 بهمن، 2018 در 2 ساعت قبل، nesli khatoon گفته است : سلام ممنونم.من جلد دوم کتاب رو میخوام . هر کار میکنم دانلود نمیشه مشکل چیه؟ پرشین گیگ بعضی وقتا به مشکل میخوره. لینک ها رو اصلاح کردم و داخل سرور سایت آپلود کردم و الان راحت تر می تونید دانلود کنید.
Maryamkalani 0 ارسال شده در 12 تیر، 2021 در در 2 مرداد 1391 در 12:43، nasim184 گفته است : کتاب استخوان بندی شهر تهران تهیه شده توسط معاونت فنی و عمرانی شهرداری تهران در سال 1376 و به مدیریت مهندس ملیحه حمیدی و مشاوره دکتر سید محسن حبیبی و مهندس جواد سلیمی در سه جلد و چهار بخش به شرح زیر تهیه شد: بخش اول: مفاهیم و مبانی نظری بخش دوم: آزمون فرضیه (بررسی مصادیق و نمونه ها در شهرسازی سنتی ایران و تجارت جهانی) بخش سوم: شناخت استخوانبندی اصلی شهر تهران (بررسی موردی) بخش چهارم: کلیاتی در مبانی و روش های احیا و ساماندهی استخوانبندی شهر جلد اول جلد دوم جلد سوم
Maryamkalani 0 ارسال شده در 12 تیر، 2021 در در 2 مرداد 1391 در 12:43، nasim184 گفته است : کتاب استخوان بندی شهر تهران تهیه شده توسط معاونت فنی و عمرانی شهرداری تهران در سال 1376 و به مدیریت مهندس ملیحه حمیدی و مشاوره دکتر سید محسن حبیبی و مهندس جواد سلیمی در سه جلد و چهار بخش به شرح زیر تهیه شد: بخش اول: مفاهیم و مبانی نظری بخش دوم: آزمون فرضیه (بررسی مصادیق و نمونه ها در شهرسازی سنتی ایران و تجارت جهانی) بخش سوم: شناخت استخوانبندی اصلی شهر تهران (بررسی موردی) بخش چهارم: کلیاتی در مبانی و روش های احیا و ساماندهی استخوانبندی شهر جلد اول جلد دوم جلد سوم
ارسال های توصیه شده