Secret: 2286 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۱ نمیدونم چند نفر از شما این برنامه رو دیدن شما تا چه حد با اطرافیانتون صادقین؟ آیا در صورت امکان تو همچین مسابقه ای شرکت می کنین؟ اصلا به نظر شما صداقت تا چه حد لازمه و همه حرفها رو باید به دیگران گفت؟ حداقل اینجا راستشو بگین وگرنه وجدان شیرفرهاد تا هفت شب میاد خوابتون 5 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۱ نمیدونم چند نفر از شما این برنامه رو دیدن شما تا چه حد با اطرافیانتون صادقین؟ آیا در صورت امکان تو همچین مسابقه ای شرکت می کنین؟ اصلا به نظر شما صداقت تا چه حد لازمه و همه حرفها رو باید به دیگران گفت؟ حداقل اینجا راستشو بگین وگرنه وجدان شیرفرهاد تا هفت شب میاد خوابتون من ندیدیم حس شرکت کردن ندارم تا جایی که باعث ضرر نشه اینقده بدم می آد از شعارهای جلسه خواستگاری و کلا آشنایی های قبل از ازدواج مثلا: دختره:علی قول میدی هیچ وقت به من دروغ نگی؟ من:نه قول نمیدم خلاص 3 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۱ من دیدم، خیلی مسابقه جالبی بود صداقت تا یه جایی خوبه، همین مسابقه رو دیدی دیگه، دیدی صداقت باعث فروپاشی زندگی ها شد! البته اگه آدم تاریخچه کثیفی نداشته باشه میتونه از صادق بودن لذت ببره 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده