Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۱ و اما قهرمان بلا منازع این دوره از مسابقات با 26 رای کسی نیست جز: Arpak 1 500 $ با نقاشی "یک فنجان چای" نفر دوم با 8 رای کسی نیست جز Mr. Specific (این آواتارشه!!) 2 300 $ با نقاشی "زوزه ی گرگ در پس مهتاب" و اما نفرات سوم مسابقات با 6 رای: (چون خانمها مقدم تر هستند) * Ven000s * 3 200 $ با نقاشی "راه عشق" و poor!a 3 200 $ با نقاشی "چشم انداز کوه" 29 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۱ و اما سایر فینالیست ها نقاشی از Pantalasa عزیز اثری از ماتینا مهربان و نقاشی ای از Fo.Roo.GH دوست داشتنی خب این دوره از مسابقات بعد از دوهفته به پایان رسید. امیدوارم لحظات خوبی رو در کنار هم گذرانده باشیم. موفق باشید! :icon_gol: 26 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۱ تبریک میگم! نقاشی Ven000s رو بیشتر از بقیه دوست داشتم / 9 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۱ تبریک میگم:hapydancsmil: خداییش نقاشی من افتضاح بود نمیدونم چجوری تا اینجا اومد؟ لطف بچه ها بود دست همتون درد نکنه کی کاپ منو میدی اینو بگو من به عشق مدال شرکت کردم، تازه واردم کلی جسارت بخرج دادم باااااااو مدال:cryingf: 3 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۱ به نفر اخر جایزه نمیدین؟! :icon_pf (19): 6 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۱ به نفر اخر جایزه نمیدین؟! :icon_pf (19): ایشالا دور بعدی 5 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۱ تبریک میگم:hapydancsmil:خداییش نقاشی من افتضاح بود نمیدونم چجوری تا اینجا اومد؟ لطف بچه ها بود دست همتون درد نکنه کی کاپ منو میدی اینو بگو من به عشق مدال شرکت کردم، تازه واردم کلی جسارت بخرج دادم باااااااو مدال:cryingf: 6 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۱ ایشالا دور بعدی دور بعدی به نفر اخر جایزه میدین؟ چرا نسیه کار میکنی این وسط!!! 5 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۱ دور بعدی به نفر اخر جایزه میدین؟ چرا نسیه کار میکنی این وسط!!! دیوونه میگم ایشالا دور بعد قهرمان بشی 5 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۱ دیوونه میگم ایشالا دور بعد قهرمان بشی نمیخوام 5 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۱ به نفر اخر جایزه نمیدین؟! :icon_pf (19): آخی... نقاشی شما بود؟ کارتون خوب بودتازه طبقه پایین رو دیدم! آخه قسمت ویترین رو خراب کردین که باعث شد به قسمت های دیگه توجه نکنم.. 4 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۱ آخی... نقاشی شما بود؟ کارتون خوب بودتازه طبقه پایین رو دیدم! آخه قسمت ویترین رو خراب کردین که باعث شد به قسمت های دیگه توجه نکنم.. حوصله نداشتم خدایی...خیلی حوصله میخواد و البته تمرین...یکم که کار کردم بقیه ش رو حس نداشتم کامل کنم 4 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۱ آرپاکو نیگا هیییییییییه :w155: کار همتون قشنگ بود 6 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۱ تبریک میگم! نقاشی Ven000s رو بیشتر از بقیه دوست داشتم / مرسی مرسیییی :girl_blush2: تبریک میگم:hapydancsmil:خداییش نقاشی من افتضاح بود نمیدونم چجوری تا اینجا اومد؟ اتفاقا من از نقاشیت خیلی خوشم اومد؛ اگه خودم شرکت کننده نبودم ؛به نقاشی تو رای میدادم لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۱ منم به همه دوستان تبریک میگم :hapydancsmil: کاراتون فوق العاده بود 4 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۱ ایول بچه ها چقد خفنن نقاشی آرپاک لامصب چه آرامشی میده به آدم 6 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۱ مرسی مرسیییی :girl_blush2: اتفاقا من از نقاشیت خیلی خوشم اومد؛ اگه خودم شرکت کننده نبودم ؛به نقاشی تو رای میدادم منم از سبک و موضوع نقاشی شما خوشم اومد الآن رو دسک تاپمه البته با اجازتون 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده