R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۱ خیلی جالب و پر مفهومه میشه یکم درموردش توضیح بدی و بگی با چی طراحیش کردی ؟ 4 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۱ خیلی جالب و پر مفهومه میشه یکم درموردش توضیح بدی و بگی با چی طراحیش کردی ؟ دوره مدرن زمانی آغاز میشه که انسان و عقایدش دارای ارزش میشن و تفکر عقلی مبنای ارزش گذاری پدیده های جهان میشه. اگه بخوام به طور کلی بگم این طرح من نشون میده که قدرت در ذهن و عقل انسانه طرح و ایدش مال خودمه فقط کارای کامپیوتریش رو که فکر کنم با فتوشاپه دوستم انجام داد. 3 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۱ دوره مدرن زمانی آغاز میشه که انسان و عقایدش دارای ارزش میشن و تفکر عقلی مبنای ارزش گذاری پدیده های جهان میشه.اگه بخوام به طور کلی بگم این طرح من نشون میده که قدرت در ذهن و عقل انسانه طرح و ایدش مال خودمه فقط کارای کامپیوتریش رو که فکر کنم با فتوشاپه دوستم انجام داد. خیلی عالی بود :hapydancsmil: تبریک میگم 3 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۱ خیلی عالی بود :hapydancsmil: تبریک میگم ممنون. لطف داری. 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده