yasaman amani 10 ارسال شده در 12 فروردین، 2018 سلام چطوری اینارو دانلود کنیم؟ لینکش یه صفحه ی عجیب غریب باز میکنه
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 13 فروردین، 2018 سلام چطوری اینارو دانلود کنیم؟ لینکش یه صفحه ی عجیب غریب باز میکنه سلام. کدوما مدنظرتونه؟ چون فرق دارن
Abolfazl_parsa 1 ارسال شده در 15 شهریور، 2019 در در 31 مرداد 1391 در 18:17، Mahnaz.D گفته است : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ( پارسه) استاتیک(جزوه ی درسی) برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ( جزوه ی درسی*) سلام وقتی روی لینکشون میزنم یه صفحه به زبان انگلیسی باز میکنه ..فرمت فایلاتون چیه.من گوشیم اندروید هستش
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 15 شهریور، 2019 در 3 ساعت قبل، Abolfazl_parsa گفته است : سلام وقتی روی لینکشون میزنم یه صفحه به زبان انگلیسی باز میکنه ..فرمت فایلاتون چیه.من گوشیم اندروید هستش متأسفانه لینکها از کار افتاده بودن. یه سریاشون رو اصلاح کردم. بقیه رو هم به مرور اصلاح میکنم. فایلها یا pdf هستن یا فایلهای pdf زیپ شده ای هستن که با نرم افزار winrar اکسترکت میشن اگر هم پسورد نیاز بود که آدرس سایت یعنی www.noandishaan.com پسوردش هست. 1
Abolfazl_parsa 1 ارسال شده در 16 شهریور، 2019 در در 6 تیر 1394 در 05:13، Mahnaz.D گفته است : در مورد لینک های پست ۱ و ۲ نمی دونم. من چیزی رو بر نداشتم اما احتمال میدم چون برای ۵ سال پیش هست ،خود سایت بر داشته. سلام اگ میشه دوباره ب استراک بزارین ممنون میشم .البته اگ در دسترستون هست!من جزوه استاتیک و ریاصی رو میخواستم و متاسفانه رو لینک ک میزنم یه صفحه به زبان انگلیسی باز میشه و ارور میده ک لینک پاک شده
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 16 شهریور، 2019 در 4 ساعت قبل، Abolfazl_parsa گفته است : سلام اگ میشه دوباره ب استراک بزارین ممنون میشم .البته اگ در دسترستون هست!من جزوه استاتیک و ریاصی رو میخواستم و متاسفانه رو لینک ک میزنم یه صفحه به زبان انگلیسی باز میشه و ارور میده ک لینک پاک شده سلام. این دو جزوه لینکشون اصلاح شد و از صفحه قبل می تونید دانلود کنید.
Abolfazl_parsa 1 ارسال شده در 17 شهریور، 2019 در در 26 خرداد 1398 در 13:02، Mohammad Aref گفته است : سلام. این دو جزوه لینکشون اصلاح شد و از صفحه قبل می تونید دانلود کنید. سلام .جزوه ریاضی دارین که اموزشش ساده باشه و واقعا ساده درک بشه و کامل توضیح بدن؟؟منظورم اینه ک بنده پایه ندارم ینی باهام کار نشده و کسی هم ندارم ک بخواد بهم توضیح بده لطفا اگ جزوه ای ک بشه با خوندن و تمرین درکش کرد ممنون میشم بهم لطف کنین? 1
Abolfazl_parsa 1 ارسال شده در 17 شهریور، 2019 در 1 ساعت قبل، Abolfazl_parsa گفته است : سلام .جزوه ریاضی دارین که اموزشش ساده باشه و واقعا ساده درک بشه و کامل توضیح بدن؟؟منظورم اینه ک بنده پایه ندارم ینی باهام کار نشده و کسی هم ندارم ک بخواد بهم توضیح بده لطفا اگ جزوه ای ک بشه با خوندن و تمرین درکش کرد ممنون میشم بهم لطف کنین? و اینکه اگ ویدیو اموزشی از ریاضی و ایستایی دارین ممنون میشم بفرستین
Abolfazl_parsa 1 ارسال شده در 20 شهریور، 2019 سلام کسی از دوستان هست که جزوه از ریاضی ماشین حساب داشته باشه اخه من ریاضی کلن باهام کار نشده و پایه ندارم.کسی میتونه کمکم کنه.اگ ویدیو اموزشی هم باشه ک واقعا عالی میشه
ارسال های توصیه شده